- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #20129 üzenetére
Ahhoz képest 90% ig biztos vagyok benne, hogy ott van a lehetőség, ahol elsőnek automatikusan tesztelte, mennyit bír, majd engedte kézileg beállítani, mennyi legyen az órajel. Most nem tudom megnézni melyik verzió, mert nem otthon vagyok, de az a catalyston belül volt tudtommal...de nem tudtam, hogy az összes verzióban tudod, mi van benne, bocsánat akkor... De felőlem mondhatnál valami erre szolgáló progit is, ha ismersz.
Zserbox: ez az amiről szóltam, köszönöm.
Igen, AMD processzorom van ( A8 3870k), ezért kérdem, hogy a többi catalyst verzióban van e mód erre, amit említettem. Jó lenne ha nem kelene még valamit leszednem csak erre. Viszont pl régebbim, ami fent volt, azt hiszem ezt nem tartalmazta, vagy csak nem ilyen szembeötlő módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest