- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
Nem szólok bele hogy mit veszel csak gondoltam elárulok valamit:
Nem javaslom a HD7870 Crossfire pack beszerzését, mert ha csak játékra használnád akkor nagyon kevés olyan játék lenne ami ki is használná a 2 kártya teljesítményét egyszerre.Van egy haverom akinek pont volt egy ilyen ASUS HD7870 dcu2 v2 es CF-je és bizony eladta a másikat azért mert tényleg nem sok játék használta ki a CF erejét. Átlagban a CF az összes játékban (pár db kivételével) ugyanazt FPS értéket produkálta mint ha csak 1 kártya lenne benn. Ezt személyesen is megmutatta nekem mert én vettem meg az egyik kártyáját.
Ha nagy teljesítményre vágysz és játékra kell akkor a HD7970 et javaslom neked az még olcsóbban megvan mintha 2 hd7870 ed lenne és ráadásul erősebb is legtöbbször
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Drón topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest