- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsámoly
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre.
A mai napon vettem egy Sapphire 7850-es kártyát, a beüzemelés után komoly probléma adódott. Driver telepítéssel kezdtem, az gond nélkül ment, utána legfrissebb update telepitése, szintén ok. Amint megnyitottam a böngészőt egyszercsak szürke, fekete kék csíkokkal lett tele a képernyő, ráadásul vibrált is. Viszont a teljesen csíkos képernyő közben alt+tabbal visszatudok lépni a windows asztalra, és a csikozódás is hirtelen megszűnik. Miután visszatér a csíkozás után ez a felirat fogad: [link]Van amikor viszont a teljesen fehér képernyő közben magától újraindul a gép.
Most is csak úgy működik a gép minden probléma nélkül, hogy leszedtem az ati illesztőprogramját, win 7 nem is látja, de legalább a csíkozódás megszűnt.
El nem tudom képzelni mi lehet a probléma. Konfigom a profilomba látható, alaplap biost soha nem frissitettem. Az elöző videókártyám gf 9600 gt volt, az új videókártya telepítése elött minden nvidiás cuccot kigyomláltam a gépről. Tápellátás rendben (FSP Hexa 500)
Ahogy megfigyeltem a probléma a legkisebb grafikus terhelés közben is előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest