Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsámoly
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre.
A mai napon vettem egy Sapphire 7850-es kártyát, a beüzemelés után komoly probléma adódott. Driver telepítéssel kezdtem, az gond nélkül ment, utána legfrissebb update telepitése, szintén ok. Amint megnyitottam a böngészőt egyszercsak szürke, fekete kék csíkokkal lett tele a képernyő, ráadásul vibrált is. Viszont a teljesen csíkos képernyő közben alt+tabbal visszatudok lépni a windows asztalra, és a csikozódás is hirtelen megszűnik. Miután visszatér a csíkozás után ez a felirat fogad: [link]Van amikor viszont a teljesen fehér képernyő közben magától újraindul a gép.
Most is csak úgy működik a gép minden probléma nélkül, hogy leszedtem az ati illesztőprogramját, win 7 nem is látja, de legalább a csíkozódás megszűnt.
El nem tudom képzelni mi lehet a probléma. Konfigom a profilomba látható, alaplap biost soha nem frissitettem. Az elöző videókártyám gf 9600 gt volt, az új videókártya telepítése elött minden nvidiás cuccot kigyomláltam a gépről. Tápellátás rendben (FSP Hexa 500)
Ahogy megfigyeltem a probléma a legkisebb grafikus terhelés közben is előjön.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest