Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsámoly

tag

Sziasztok!

Szükségem lenne a segítségetekre.
    A mai napon vettem egy Sapphire 7850-es kártyát, a beüzemelés után komoly probléma adódott. Driver telepítéssel kezdtem, az gond nélkül ment, utána legfrissebb update telepitése, szintén ok. Amint megnyitottam a böngészőt egyszercsak szürke, fekete kék csíkokkal lett tele a képernyő, ráadásul vibrált is. Viszont a teljesen csíkos képernyő közben alt+tabbal visszatudok lépni a windows asztalra, és a csikozódás is hirtelen megszűnik. Miután visszatér a csíkozás után ez a felirat fogad: [link]

Van amikor viszont a teljesen fehér képernyő közben magától újraindul a gép.

Most is csak úgy működik a gép minden probléma nélkül, hogy leszedtem az ati illesztőprogramját, win 7 nem is látja, de legalább a csíkozódás megszűnt.

El nem tudom képzelni mi lehet a probléma. Konfigom a profilomba látható, alaplap biost soha nem frissitettem. Az elöző videókártyám gf 9600 gt volt, az új videókártya telepítése elött minden nvidiás cuccot kigyomláltam a gépről. Tápellátás rendben (FSP Hexa 500)

Ahogy megfigyeltem a probléma a legkisebb grafikus terhelés közben is előjön. :F

Új hozzászólás Aktív témák