- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Na Uraim!
Összeraktam a másik gépet, kapott stabilitástesztet és beletettem a 7850 OC-t. Ott felismerte és ki is írta a hőmérsékletet és loadot is, úgyhogy valami szoftveres/alaplapos akadás lehet nálam. 20%-on pörög idleben és 30 fokos, nekem a 6870 40%-on megy és 37 fokos.
Még kipróbálom a driver full leírtását és felteszem újra, mert az új gépen is új winnel mikor belementem a ccc-ben az overdrive fülre, akkor kikészült, befagyott az afterburner, be sem lehetett zárni sehogyan és elkezdett akadozni a kurzor. Utána néztem, a ccc-nél ott sem írta a hőmérsékletet és a venti sebességet. Ez vmi bug lesz, az én gépemen is uezt csinálta.
Hasonló gép, mint az enyém, amit korábban betettem, csak ezen nincs procituning, ezt produkálta az OC:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest