Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1993
tag
Rendben, köszi.

A hdd-t szerintem áthelyezem, nagyon picike ez a ház neki, a hdd tartó keretbe bele is ér a kártya és kicsit feszül, de nem vészes.
Megpróbálom MSI afterburnerben beállítani a ventilátort, ha nagyon magas lesz a hőfok akkor újrapasztázom és meglátjuk mi lesz.
Ha majd felrakom az oldalait sokat romolhat a helyzet ha mégsem tudnám onnan átrakni a winyót?
A ház hátuljára és oldalára is lehet ventilátort pakolni, érdemes vagy nem sokat javítana a helyzeten? -
gaben1993
tag
válasz
Repsol600
üzenetére
Igen, talán a hdd-t át tudom rakni.
De lehet hogy egy új házkéne mert éppen hogy csak befért így is.
Az újra pasztázást meg akkor valamelyik nap megcsinálom.
Addig akkor ne is kínozzam inkább játékokkal mert csak ártok vele?
Az előző tulajdonos rakott fel teszt játék videókat róla youtube-ra és ott is 90 fok körül üzemel. -
gaben1993
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, inkább kérdésem hogy most vettem egy SAPPHIRE HD 5870 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition) kártyát és nekem túl melegnek tűnik.
Alapjáraton 50 fok körül 20%-os ventilátor teljesítménnyel, 10 perc játéknál felmegy 80-85 fokra, szerintem többre is menne ha nem lépnék ki és 30%os a ventilátor.
A ház adottságai nem a legjobbak, a ventilátor 1 centire van a hdd-től,
ami küldi rá a meleget.
Egyenlőre nincs rajta egyik oldala se, valamint a ház elején van egy 12 cm-es ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest