- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1993
tag
Rendben, köszi.
A hdd-t szerintem áthelyezem, nagyon picike ez a ház neki, a hdd tartó keretbe bele is ér a kártya és kicsit feszül, de nem vészes.
Megpróbálom MSI afterburnerben beállítani a ventilátort, ha nagyon magas lesz a hőfok akkor újrapasztázom és meglátjuk mi lesz.
Ha majd felrakom az oldalait sokat romolhat a helyzet ha mégsem tudnám onnan átrakni a winyót?
A ház hátuljára és oldalára is lehet ventilátort pakolni, érdemes vagy nem sokat javítana a helyzeten? -
gaben1993
tag
válasz
Repsol600 #31180 üzenetére
Igen, talán a hdd-t át tudom rakni.
De lehet hogy egy új házkéne mert éppen hogy csak befért így is.
Az újra pasztázást meg akkor valamelyik nap megcsinálom.
Addig akkor ne is kínozzam inkább játékokkal mert csak ártok vele?
Az előző tulajdonos rakott fel teszt játék videókat róla youtube-ra és ott is 90 fok körül üzemel. -
gaben1993
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, inkább kérdésem hogy most vettem egy SAPPHIRE HD 5870 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition) kártyát és nekem túl melegnek tűnik.
Alapjáraton 50 fok körül 20%-os ventilátor teljesítménnyel, 10 perc játéknál felmegy 80-85 fokra, szerintem többre is menne ha nem lépnék ki és 30%os a ventilátor.
A ház adottságai nem a legjobbak, a ventilátor 1 centire van a hdd-től,ami küldi rá a meleget.
Egyenlőre nincs rajta egyik oldala se, valamint a ház elején van egy 12 cm-es ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest