- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Grave_444 #27520 üzenetére
Szerintem jó a géped úgy, ahogy van. Oké, egy 2500k jobban kihajtja a játékokat, de közelse annyival, mint amennyivel drágább.Szerintem az a gép még legalább 1-2 évig untig elég lesz. kis szerencsével mégtovább. A helyedben max VGA-t cserélnék, majd ha kevéssé válik, és lehet venni helyette olcsó, 1-1,5 éves 7950, vagy 680gtx-et a HD8950-re és 780GTX-re frissen váltóktól....
Esetleg ramot lehet érdemes bővítened 8GB-re, az most igen olcsó.
(#27521) X Factor: Ó, igen, az azért fincsi lehet.
Képzelem, mit művelhet, az 5850 se semmi 850/1200-on...
(#27519) ittakary: Nem tudok jelenleg jobb ár/érték arányú VGA-t, mint az 5850-ek vagy 5870-ek, 35-45K-ért. Talán a szűk 30-ért futó 5830-ak, de azért az nem az igazi már.
Ha nincs, ami olcsóbb alternatívája, ami lenyomja az árát, akkor minek adják olcsóbban? Arról nem is beszélve, a refi 5850/70-eken felhasznált anyagok minősége is messze magasabb a hasonló árú/teljesítményű egyéb kártyákénál....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest