- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Venyera7 #109430 üzenetére
Szia,
Itt beáraztam.
A retró topiknak van beárazó divíziója, legközelebb oda légyszi,
kössz !Közben láttam, hogy oda is beírtad, de én automatikusan másoltam át.
-
törölt tag
válasz
Venyera7 #68698 üzenetére
már 18-nál tart a licit egy kvázi értéktelen leselejtezett gépért, de amikor a kimaxolt 486-osomat hirdettem ment a sírás hogy az nem ér ennyit amennyit kértem érte, ment ebayre és ott a másfélszereséért ment el, de érdekes hogy itt meg kapkodnak egy iskolai low end semmi különleges púpos kondis acorp gépért, ezeknek tucatját adtam le e-szemétbe.
-
KROK640
nagyúr
-
envagyok
veterán
-
r0b3r
senior tag
-
válasz
Venyera7 #60940 üzenetére
Nekem volt profibb CRT.
2004-es gyártású Mitsubishi Diamond Pro 2070SB 22" még 2011-ben is megvolt, akkor adtam el asszem 15e-ért. Na az egy jó monitor volt.
2048 x 1536 / 86 Hz
1920 x 1440 / 92 Hz
1600 x 1200 / 109 Hz
1280 x 1024 / 127 Hz
1024 x 768 / 160 Hz
szerintem ennél alacsonyabbal 200hz-et is lehetett volna.
Még egy cég selejtezte le ha jól emlékszem 25e-ftért vettem meg és nagyon megvoltam vele elégedve. Gyönyörű fehér színje volt, a felbontása azóta is hiányzik. Annyi hogy jó minőségű D-sub kábel kell hozzá.
Szerintem illene hozzá valami 3D-s szemüveg quakezni a nagy freki miatt.
Aztán elődje Cornerstone p1600 ami már csak 21"-os nem tudom pontosan 2002 talán? Az nem volt ennyire jó de retrózni megfelelő.
De nem tudom voltak-e nagyobbak.
Akkoriban nem volt normális TFT-k mind fos színű, lassú...stb 2004-ben hülyeség lett volna játékra TFT-t venni. De a legfőbb előnye a CRT-nek hogy nem lesz ocsmány a képe ha nem az ajánlott felbontáson használják. -
válasz
Venyera7 #60940 üzenetére
TFT talán 2006 fele, de lehet, hogy utána a 3D-sek mentek, ami 120hz volta miatt gamer is volt. Az egyik első bevált TFT a Samsung RZ2233 lett.
Egy "kisebb" CRT lista itt. Évjáratot keresd meg légyszi.
UI: most nem azért mert John Carmack hű meg há, hanem ha neki volt már korán (nem tudom mikor, csak a fénykép meg a cikk alapján gondoltam - valahol az index bugyraiban asszem) valami böszme széles képernyős CRT-je, akkor így cirka 10-20 évvel később retroba már nekem is belefér pölö
és kell is! Nagyon. Mert folyik a kép és élvezet használni.
-
-
flymi
addikt
válasz
Venyera7 #60858 üzenetére
Akkor tessék like-olni a bejegyzést.
Engem sokszor az áruk is elvarázsol.De igen, a CU változat ritkább és anno is drágább volt.
Annyi de annyi félét szeretnék még beszerezni de vannak olyanok amikről tudom, hogy sosem lesz olyanom, hiába is vadászom. És ez valahol picit bosszant azért.
Élőben sokkal szebbek, mint bármilyen képen. De ugyanez igaz bármilyen más hardverre is és a brszk szerintem ezért is egyedi. Nem csak "képek egy falon" rendezvény. -
válasz
Venyera7 #60846 üzenetére
Valszeg igen. Igazából a szar tápok listájában nincs kategorizálás, csak annyi a köztudott, hogy veszélyesnek van minősítve a PH! táp topikban.
- Az biztos, hogy minőségi táppal ellentétben, ha behal a tápod, akkor az összes Codegen (én nem tudok kivételt) magával ránthatja a fél gépedet.
- Az is szinte biztos, hogy nem eléggé stabilan tartja a feszültségeket, valami tüskéket beszélnek a szakik. Olyasmiről van szó, hogy szép lassan tönkretehet valamit pusztán a működésével is. Minél aktívabban használod, annál reálisabb. Nekem is volt 5 évekig több Codegen is, de még a tüskék szerintem nem okoztak meghibásodást. Viszont onnantól, hogy ki lettem okosítva nem variálok, csak az elismert táp kell. -
r0b3r
senior tag
-
válasz
Venyera7 #60804 üzenetére
Talány. Erősen pormentes helyen is porosodik valamennyire, tapasztalataim szerint. Nem használták, vagy nemtom hogy...
(#60806) Ranagol_5 : a 3.4- es Prescottot meghajthatnád, ha lesz időd rá. A 3GHz- es kerek 4- ig stabil, kíváncsi vagyok hogy a gyárilag nagyobb mennyit tud.
-
r0b3r
senior tag
-
quailstorm
félisten
válasz
Venyera7 #60804 üzenetére
Tartalék gép esetleg.
Én úgy kaptam ilyen állapotút, hogy pont csőd előtt vette a cég, aztán 15 évet állt a sötétben.
De a kondikat ki kell cserélni, mielőtt elindítom, K7 Abit, fel vannak fújódva...Esetleg HDD üzemórából kiderülhet, hogy nem volt használva vagy porszűrős környezetben volt.
-
válasz
Venyera7 #60748 üzenetére
Nekem is van sajnos egy ilyen sztorim..
Rokon srác iskolapedellus volt, és mondta, hogy tele a pince minden régi cuccal, Te ott lepetéznél, ...
Kérdezgettem, hogy akkor mikor tudnék elmenni szemezgetni.. húztuk halasztottuk, (inkább Ő) aztán egyszer csak jöttek a teherautóval, hogy ki kell üríteni a raktárat.. Ment minden a levesbe.. -
válasz
Venyera7 #60677 üzenetére
Ritka. 6600GT-ből nem láttam talán csak 2 vagy 3 passzívat pedig már vagy 15 év eltelt. De inkább rendes ventis hűtéssel venném, vagy odafogatnék valami szélkavarót ha használni szeretném, mert akkoriban tanulták csak a hőcsöves nagyobb fogyasztású hűtés kialakítását.
-
válasz
Venyera7 #60541 üzenetére
Hát...nem ritkaság ez itt. Én is kaptam ingyen cuccokat, több fórumtárstól, kollégától, bolti számtechből is. Két ember pld csúcs, egyiktől rendszeresen ritkább cuccokat, másiktól csak úgy, hirtelen, procigyűjtemény, kb 1 millát ér (máig nem tértem magamhoz, sztem engem választott, mint a legelvetemültebb retrost, aki biztosan becsben tartja ezt a ritka gyűjteményt). Ezt hogy köszönjem meg ?, max ha rámszakad egy lottó 5- ös.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Venyera7 #59065 üzenetére
Üdv !
Naná
Dobj bele 2*512 MB ramot, valami értelmes legalább 80-as HDD-t, meg mehet bele szinte az összes northwood/prescott celeron/pentium proci, a 800-as FSB-ek is.
A VGA se annyira harmatgyenge, 800*600/1024*768-ra azért jó lesz, játéktól/grafikai részletességtől függően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest