- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
Weißturul #15726 üzenetére
Ha valaki kitalál egy jó dolgot, az még nem jelent semmit, sokszor anyagi és egyéb korlátai vannak mind a megvalósításnak, mind a licenszelésnek.
Én már 1996-ban kitaláltam az e-book olvasót, de sem a megvalósításra, sem másra nem volt sem anyagi, sem más lehetőségem.
Pedig nem itt tartanék ha véghezviszem -
Nowhereman
őstag
válasz
Weißturul #15719 üzenetére
nézd, a Kyro-k tileing rendszerét átnyálazni még lenne értelme, főleg a lassan külön háromfázisú ipari áramot igénylő VGA-k korában. Az intelligens élsimítást a Matrox megvalósította(sok okos dologgal együtt), mégsem hallom, hogy bárki licencelné tőlük... az ilyen erőforrás kímélő hasznos trükkök mint a textúratömörítés és társai kimentek a divatból, és a prociba integrált VGA-k korában nincs őrült, aki beszállna a buliba.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Weißturul #15701 üzenetére
Tegyük fel, megveszed a 3DFX szabadalmait meg a nevet... és akkor hopp ugrott 10milliárd...
és akkor még nincs gyárad, vagy bérgyártasz? ahhoz is kell csengetned rendesen, nincs anyagod amiből, amire építkezhetsz nincsenek fejlesztő mérnokeid, lóf*szod sincs, szal sztem azt a 10milliárdot min még egy 0-val fejeld meg... ha lenne benne ráció hidd el a világ leggazdagabb emberei már rég feléleszteték volna -
peti_s
addikt
válasz
Weißturul #15696 üzenetére
Nem tudom, hogy mit csinálhatnál, ugyanis tudni kéne, az nVIDIA, és a 3dfx közti szerződés részleteit. Nem tudhatjuk, hogy a márkanevet eladták-e. Szvsz el, ugyanis nem lett volna akkor FX széria a sötét oldalon. Így pedig már problémába ütközhetsz.
Ám, lottózz, az 1/9-ét megnyerheted ott is hozzá.
-
válasz
Weißturul #15672 üzenetére
Én meg egy gyári hűtőssel is. Mert az enyémmel elég csúnyán el van bánva. Itt találhatsz róla egy képet, hogy tudd miért mondom az elbánást. A második fotó az.
Meg voltak rohadva az eredeti hűtők, az olaj se segített rajtuk.re: (#15673) Ranagol_5
Azért bízzunk benne, hogy Te jobban jársz majd mint az általad említett állat. -
-
-
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Weißturul #15557 üzenetére
PC-s hardverből soha nincs fölösleg
Rushom nincs, csak Bansheem van, amivel épp küzdök mert Win2k reinstall után pár Glide-os játék nem indul vele, pl NFS3 míg telepítés előtt szépen mentszal kénytelen voltam a Banshee mellé 2db Voodoo2-t is berakni, persze ennek is megvan az előnye, a gépbe 5db!!!! 3D gyorsító videóprocesszor van
-
gban
veterán
válasz
Weißturul #15544 üzenetére
Nálam otthon egy 450-es és egy 430-as ketyeg.
Jó választás, pláne ha nem erőgépbe, játszani kell, és főként ha olcsón sikerül beszerezni.
Nem beszélve a villanyszámla-vonzatáról.
Kiszámoltam, a lecserélt gépbelső (462-es, Athlon XP-vel, Ati 8500 AGP-vel volt előtte) egy év alatt hoz minimum 4-5 ezer forintot (de ez felmehet 10.000 fölé is), összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítmény mellett. -
-
peti_s
addikt
válasz
Weißturul #15517 üzenetére
A fullHD-s youtube nem tartozik az alap elvárások közé. Azzal a Tualatin Celeronnal mindent valóban meg lehet csinálni, ami viszont az alap elvárások közé tartozik. Ez alatt értem a 480p youtube videókat, a 2007-s office futtatását, alapszintű konvertálási, tömörítési lehetőségeket, CD, DVD írás, másolást, no, meg mindezt elfogadható tempóban.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Weißturul #15511 üzenetére
Ez egy 4 megás szörny vót, kukába végezte a 2.1 gigás Bigfoot hdd-vel és 2x16mb edo rammal, cd olvasóval... lassan remélhetőleg véget ér a nosztalgia és a retro birtoklás (azért a feelinget elismerem), az oldalról cserélem el egy kollégával a lehetőleg egész cumót egy P4-re, ami lesz a pót gépem netezésre, mivel pár hete már csak ennek a retro gépnek köszönhetem a napi netezésemet, de azért ne tudjátok meg mi az ha már 3 lapot szeretnék megnyitni
Így tehát e mai napon lemondok mindenféle vágyamról, hogy tovább élvezzem az előnyeit a régiségeknek. Ettől függetlenül még a topikban továbbra is aktív leszek
-
peti_s
addikt
válasz
Weißturul #15487 üzenetére
Midtown Madness, Motocross Madness, Monster Truck Madness, AOE 1, illetve akkor már a 2 is megjelent, és a végére hagyom az egyik kedvencem, nagyban nyomtam a terep2-t.
szerk: Majdnem kifelejtettem az egyik kedvencem, a Simutrans-t. A mai napig órákat el tudok játszani vele, nekem nagyon bejön ez a játék.
A 0.88-s verzió a kedvencem, azzal szoktam nyomni.
-
-
-
-
gban
veterán
válasz
Weißturul #15466 üzenetére
Régi játékoknál (meg újabbaknál is sok esetben) ki lehet választani vagy indítás előtt egy konfig menüben, vagy a játékban az opcióknál, hogy melyik kártyát, és melyir módot választod (D3D, Glide, OpenGL, sw).
UT demót raktam föl régen az eladandó gépekre, egészen gagyi kártyákkal is úgy szaladt hogy csak néztem.
-
gban
veterán
válasz
Weißturul #15446 üzenetére
Lehet, először a chipsetet kellene telepítened, azon belül is az AGP vezérlőt elsősorban (egyben telepszik, tudom, de az a lényeg ha nem mennek a vga-k.
Volt olyan is anno a DXdiagban, hogy kiírta, van-e agp támogatás, ha nem volt egy agp kártya esetén, akkor ott driver gond volt. -
válasz
Weißturul #15444 üzenetére
Annak idején ezekkel biztosan pörgettem 98SE-t
S3 Savage IV - volt hozzá sok driver, mindegyikkel másik játék hasított
S3 Trio - ehhez még driver se kell
Voodoo 1 (mezei, nem Rush - még ezzel is) - még jó hogy mennie kell, konkrétan a jedi knight-ra emléxem
Matrox G200 - na ebben nem vagyok biztos, lehet az 550-es volt???
Riva 128 - ez nem nálam, de egyik ismerősömnél futott 98alatt, kell mennie
GF2 MX400 - alap kártya, minden bokorban teremtek ilyenek, még jó, hogy kellene mennie -
válasz
Weißturul #15442 üzenetére
Az, hogy egy oprendszer automata felismer valamit nem jelenti azt, hogy jól megy is vele. Az XP felismer egy vagon VGA-t, de a d3d-t felejtheted vele is. Szóval minden oprendszerre érdemes egy külső driver-t telepíteni. A maga idejében nem volt semmi baj a 98se-vel... a maga idejében.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Weißturul #15426 üzenetére
Megadták a válszt elöttem már. Minnél gyorsabb annál jobb dukál hozzá, erősebb P3 pl. Mondjuk lehet részben csak a VGA -k érdeme ez, mert elég sok minőségi játék is készűlt akkor. A Voodoo2 volt sztem természetesen az ász, de annak nem volt elődje amihez lehetne viszonyítani.
#15438 WinXP, nem hiszem, hogy gyári, de fut aminek kell.
-
-
-
válasz
Weißturul #15426 üzenetére
Ha itt kérdezel akkor valami 500mhz- körüli K6/2-3
De szerintem egy Tualatin mellett is jól mutatna. Bár annak idején szerettem a 3DNow-ot (AMD technológia). Mondjuk Porsche Unleasched-ben folyamatosabb volt a fekete erdős pálya. Illetve a 2dmark 2k demo-ja is jobban hasított 3dnow!-al, az a mikrocsipes, meg áramkörös rész, a csajszi teleportolása után.
De egy 1200-as tualatinnal is hasít már rendesen. Ha nagyon agybaj vagy mint Én akkor raksz mellé egy 1400-as thunderbird-et.Én is azon gondolkozom, hogy összerakok egy P200-ast egy Virge GX-el és egy voodoo2-vel
kap valamicske ramot (256-ot ha elkezeli
), azt had örüljön.
-
Ranagol_5
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest