- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ranagol_5 #15690 üzenetére
Akkor ha nem csalnak a számításaim. Akinek telik egy Rampage-re annak telik egy pár programozóra is, hogy megfelelő drivereket írjanak hozzá.
Más inkább témába vágó kérdés. Annak idején a Voodoo 3-at és Banshee-kat előszeretettel órejel emelgettük. Ezeket az 5-ösöket van mód emelni valami progival. Illetve mennyire érdemes ilyenekkel kísérletezgetni, mennyire veszélyes dolog emelni? Volt mod nélkül is megbolondulhat egy életre egy chip, nem?
re: Weißturul
A voodoo 5 nem akkora mint amekkorának látszik, gban felvilágosított, hogy az nem 12-es venti és igaza volt. Mikor írtam azt az összefoglalót a gányolásaimról akkor nem voltam a kártya közelében, de ma itt vagyok és lemértem. Csak 9cm-es a venti ami rajta van! Szóval mégsem olyan óriási nagy.Ha Én lennék milliárdos még akkor se lenne meg az életcélom, cserébe lenne hobbim
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest