- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mester1102
tag
válasz
ViZion #70169 üzenetére
Most azt kikeresni megint idő, én úgy emlékszem 2200/2600-at mondtál, Auto-ban azon is van.
Ha leírod megpróbálom, de légyszíves azt értsd meg hogy akkor még nem mertem hozzányúlni, csak miután Habugi kolléga mondta, hogy ezt a CPU-t OC-ra szánták, akkor mertem belefogni, közben keresgélek, de többen is írtatok, nem mindegyik azonos, ezért kérdem mit próbáljak. Offset szöszöléssel nem megyek semmire sem nem? Manual érték jobb talán nem? Vagy rosszuk látom?Légyszíves írd le mégegyszer aztán többet nem zaklatlak vele, csak légyszíves akkor mindent írj le mit változtassak át azon amin a képeken van,
köszönöm!
UI: Próbáltam mint írtam fentebb CPU Voltage: 1.5-ös és CPU/NB Voltage: 1.3-as kombóval, úgysem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest