Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Szerintem sem ennyire egyértelmű a helyzet, hogy multigenerációs alaplap = $bukó$
Akkor bukó az alaplapgyártónak, ha valaki nem értékesíti tovább a használt cuccot,.hanem megtartja a polcon. De szerintem is a legtöbb esetben továbbadódik, pl egy régebbi gépet cserél, amihez szintén kellhet alaplap.
Másrészről könnyen lehet, hogy ha olcsón (csak procicserével) nem lehet egy bizonyos teljesítménynövekedést realizálni, akkor a.vásárlók.egy része inkább nem vesz új konfigot. Néhány poszttal feljebb pont erről beszéltünk az AM4-AM5 váltás kapcsán.
Szerintem olyan vészesen sok fejlesztés nem történik a körítés kapcsán sem - kliensnél - ami feltétlenül indokolná a foglalatváltást. Szerintem a 8 magos Zen4-et nem érné semmilyen kár, ha DDR4/PCIe4 lapba kerülne és ugyanezt gondolom a Zen6-ról is.
De mivel nincsenek adataim, ez valószínűleg csak hitvita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robogó, kismotor
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest