- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
hokuszpk #8389 üzenetére
A mostani 15W-os 8-magos U-procik is éppen így működnek. Egy szálon terheled? Kifutja a BOOST-ot. Legyen 5Ghz. Kap egy durvább terhelést, lecsökkenti, hogy beleférjen a keretbe, legyen 3Ghz. Nem kell ehhez új mikrokód.
Egyébként bizonyos feladatokra nyilván sokkal hatékonyabb lehet, ha külön van energiatakarékosságra optimalizált mag, főleg mobil felhasználásra gondolok, a gond ugyanaz lehet, mint a kékek megoldásánál, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy a szoftver/OS megfelelően képes lesz ideális, a felhasználó elképzeléseivel is összevágó magot választani a feladathoz.
Én személy szerint szívesebben játszom magam a laptopomon az energiatakarékossági beállításokkal (pl. max engedélyezett órajel, vagy a különböző TDP limitek), hiszen én tudom, hogy sietek vagy éppen ráérek, én nem örülnék, ha ezt egy szerintük "okos" megoldás önhatalmúlag konfigurálná aszerint, mit tart fontosnak és mit ráérősnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest