Hirdetés
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
hokuszpk #8389 üzenetére
A mostani 15W-os 8-magos U-procik is éppen így működnek. Egy szálon terheled? Kifutja a BOOST-ot. Legyen 5Ghz. Kap egy durvább terhelést, lecsökkenti, hogy beleférjen a keretbe, legyen 3Ghz. Nem kell ehhez új mikrokód.
Egyébként bizonyos feladatokra nyilván sokkal hatékonyabb lehet, ha külön van energiatakarékosságra optimalizált mag, főleg mobil felhasználásra gondolok, a gond ugyanaz lehet, mint a kékek megoldásánál, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy a szoftver/OS megfelelően képes lesz ideális, a felhasználó elképzeléseivel is összevágó magot választani a feladathoz.
Én személy szerint szívesebben játszom magam a laptopomon az energiatakarékossági beállításokkal (pl. max engedélyezett órajel, vagy a különböző TDP limitek), hiszen én tudom, hogy sietek vagy éppen ráérek, én nem örülnék, ha ezt egy szerintük "okos" megoldás önhatalmúlag konfigurálná aszerint, mit tart fontosnak és mit ráérősnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest