Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
hokuszpk
üzenetére
A mostani 15W-os 8-magos U-procik is éppen így működnek. Egy szálon terheled? Kifutja a BOOST-ot. Legyen 5Ghz. Kap egy durvább terhelést, lecsökkenti, hogy beleférjen a keretbe, legyen 3Ghz. Nem kell ehhez új mikrokód.

Egyébként bizonyos feladatokra nyilván sokkal hatékonyabb lehet, ha külön van energiatakarékosságra optimalizált mag, főleg mobil felhasználásra gondolok, a gond ugyanaz lehet, mint a kékek megoldásánál, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy a szoftver/OS megfelelően képes lesz ideális, a felhasználó elképzeléseivel is összevágó magot választani a feladathoz.
Én személy szerint szívesebben játszom magam a laptopomon az energiatakarékossági beállításokkal (pl. max engedélyezett órajel, vagy a különböző TDP limitek), hiszen én tudom, hogy sietek vagy éppen ráérek, én nem örülnék, ha ezt egy szerintük "okos" megoldás önhatalmúlag konfigurálná aszerint, mit tart fontosnak és mit ráérősnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő