- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Sajnos sosem látott "divatja" van annak, hogy olyan hardvereket / típusokat csináljanak ahol 1-2% pluszért bődületes sokat kell beadni a hatékonyságból. 1-2%-okért 20-30% megy a levesbe.... Ha beleveszem a képletbe, hogy fiatalon még mi is jobban hajtottuk a max. teljesítményt, azt, hogy igazán senki sem Forintosított villanyfogyi után választ típust, még akkor is vállalhatatlan számomra egy egy termék. Egyszerűen otromba a működése. Ha már a kékeket említetted, onnan az uccsó ilyen termék a 12900KS. Ott valami bődületes ára volt annak a plusz 1-200 Mhz-nek. Az a cpu még játékok alatt is 30-50W -al többet kér, mint egy 12900K. VAgy egy-két Nv vga-n is ki tudok égni... Amikor kiderül, hogy az uccsó pár Mhz-nek gyakran 50-100W az ára... Könyörgöm... Egy 3090 (Ti) -vel észre se venné a user ha 50 Mhz-et kienne a mcsak az egyik napról a másikra. Azért eldöcögne rajta úgyis ez-az.
Én nem vagyok ellene a tuningnak, amihez hozzáfértem azt minden téren megpróbáltam szét állítgatni. Tuningoltam a gépeimet régen is, ma is. Xoc-ba is belekóstoltam, teljesen kihalt a félelem, hogy valami baja lesz esetleg a cuccnak. (nyilván ésszerű keretek közt) DE !! Az fentebb említett hardverekhez hasonlóan sosem járatnék és soha nem is járattam 24/7-re semmit. Pedig volt azért anno komolyabb vízhűtéssel 2600K, stb. amit agyatlan módon lehetett tolni. Egyszerűen túl nagy ára lett volna az uccsó 100Mhz-nek. Ezek meg simán kijönnek gyári specként hasonlókkal....
Ez a szemlélet mennyire nem működne pl. autóknál. Ott senkinek sem kéne egy 10 lóerővel erősebb modell ami 2 literrel többet fogyaszt emiatt. És ne a 80-100 lovas típust képzeljük ide, hanem sok 100 lóerőset. Ott úgy kell az a 10 ló, mint egy falat kenyér... Pont ennyire fontos a hardvereknél is... Csak míg autóknál meme kategóriába kerülne azonnal egy ilyen, itt pozitív kontextusba vannak említve. (legtöbbször)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest