- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #6484 üzenetére
Amennyiben a TR is különböző lapkákból áll majd össze, akkor szerintem egy 4 chipletes TR esetén 1-nél több Zen5 chipletnél többet rátenni nem indokolt.
A "nagy magok" célja az egyszálas teljesítmény csúcsra járatása
A "kis magok" célja a több szálas teljesítmény csúcsra járatása.Ez persze addigra változhat, de a játékokon kívül szerintem a legtöbb program olyan, vagy az egyszálas teljesítmény kell neki, vagy képes meglehetősen sok magra skálázódni. Valószínűleg kevés program lehet annyira érzékeny a 8-16 szál teljesítményére, hogy lényeges különbséget eredményezzen, hogy a 8-16. szálat nem zen4D magok, hanem zen5 magok szolgálják ki. Hasonlóképpen persze a az sem jelentene szignifikáns különbséget egy ilyen konfigban, hogy jól skálázódó program esetén 8 zen5 mag helyett 16 zen4D mag szolgál ki.
Persze ebben a fogyasztás is számít, de abban az AMD alacsony frekvencián elég jó.Ez alapján én arra tippelnék, hogy leginkább az egyes lapkatípusokból rendelkezésre álló mennyiség lehet majd a meghatározó.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest