- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #5128 üzenetére
Nekem az nem világos, asztali gépbe mi a csodának energiatakarékos mag?
Korábban megmértem a Ryzen 5 3600-asom, egy mag fogyasztása az alap 3,6Ghz-en gyári feszültségen mindössze kb. 4-5W Cinebench R15 terhelés alatt, lásd 1 szál vs. 2 szál: [link]
Nem tűnik ésszerű célnak ez alá menni, amikor egy tipikus asztali gép üresjárati fogyasztása legalább 20-30W monitor nélkül. A memóriavezérlő/IF linkek sokkal inkább tűnnek lényeges fogyasztónak, ha nincs eszetlen paraméterekkel meghajtva a CPU.Egy notebooknál értem, amikor üresjáratban az egész fogyaszt monitorral együtt 5W körül, de asztalon más a nagyságrend, ahova az AM5-öt szánják.
A háttérfeladatok hatékony végzésére pedig sokkal inkább valami szoftveres megoldásnak látnám értelmét, ami ezekre nem aktiválja a magas, tipikusan nem energiahatékony turbó/boost órajeleket.
Nekem két 8 magos erős CCD és egy GPU csiplet tetszene, lehetőleg CXL-es PCIe5-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest