- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok!
Termékvisszaküldéssel kapcsolatban érdeklődnék.
Korábban rendeltem egy cipőt, nem volt jó a méret. A terméket postán adtam fel, a ráragasztott vonalkódot nem tudták beolvasni, ezért feladóvevénnyel, saját költségemen feladtam (kb. 8e Ft volt). Majd' egy hét múlva e-mail címemre jött a válaszuk,hogy a termék vásárlási összeg visszatérítésének feldolgozását megkezdték, 10 napon belül elintézik.Kérdésem: erre az üzenetre válaszolhatok, hogy a visszaküldés díját kompenzálják, csatolva bizonyítékul a feladóvevény másolatát? Esetleg máshova írjak? Néztem a linkelt ügyfélszolgálatot, de nem találtam az igénylésemhez kapcsolódó e-mailt, illetve az e-mailes válaszok között nem találtam olyat, ahova lehet rögzíteni csatolmányt igazolásul a kifizetésről.
Köszönöm a segítségeteket! Szép napot kívánok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest