Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sosem rendeltem sem Amazon.com-ról sem .de-ről.
.de-ről rendelnék, ugyanis, ha jön is rá szállítási költség, EU-n belül nem lenne vám és áfa, szóval ezt szeretném megrendelni, az előbb, még azt írta, hogy szállítanák Magyarországra, gyorsan elkezdtem a szállítási költség után kutakodni, amit nem találtam meg, és már azt írja, hogy sajnos nem szállítják ide. Látom, hogy van több eladó is erre a termékre, ez azt jelenti, hogy senki nem szállít ide?! Illetve a szállítási költség mennyi lenne Magyarországra? Valamint jól tudom, hogy se VÁM, se ÁFA, ha Németországból rendelem?

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest