-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz EasyKnight #2175 üzenetére
Bankkártyás visszaküldés esetén nem küldenek a bankok alapértelmezetten értesítést, csak, ha beállítasz egy speciális opciót.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz radi8tor #1705 üzenetére
Köszönöm!
Ha Paypal-lal fizetek (lehet egyáltalán?), akkor elvileg a bankom vált, szóval úgy kicsit olcsóbb lenne azt mondod?
Amazonon keresztül csak eredeti termékhez jut hozzá az ember, ellenőrizve vannak az eladók? Biztos kezdő, gyermeteg kérdés, de nem akarok belefutni egy hamisítványba.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz radi8tor #1703 üzenetére
Az meg volt, csak ott sem láttam, hogy ki szállít ide. Nem néztem eléggé valószínűleg.
Köszönöm a válaszod!Ugyanez a cucc amerikai Amazonon, kicsit olcsóbb + ha jól láttam onnan 15$ körül lenne a szállítás Mo-ra?! Csak erre jön még ÁFA és VÁM, mert azért egy fejhallgató nem hinném, hogy átcsúszik a VÁM-on.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sosem rendeltem sem Amazon.com-ról sem .de-ről.
.de-ről rendelnék, ugyanis, ha jön is rá szállítási költség, EU-n belül nem lenne vám és áfa, szóval ezt szeretném megrendelni, az előbb, még azt írta, hogy szállítanák Magyarországra, gyorsan elkezdtem a szállítási költség után kutakodni, amit nem találtam meg, és már azt írja, hogy sajnos nem szállítják ide. Látom, hogy van több eladó is erre a termékre, ez azt jelenti, hogy senki nem szállít ide?! Illetve a szállítási költség mennyi lenne Magyarországra? Valamint jól tudom, hogy se VÁM, se ÁFA, ha Németországból rendelem?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz sarasota123 #295 üzenetére
70€ a legolcsóbb Logitech Cube a német Amazonon? Amcsiban nincs $40. Ránézel erre. És írd meg privátban, hogy mennyi HUF-ért tudnánk lerendezni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Automata kávégépek
- Iqos cigaretta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest