Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok,!
Küldtetek már vissza Amazonhoz cuccot? Rendeltem egy DJI Osmo Action 3 kamerát, ami a leírás szerint:
Used - Like NewAn item in perfect working condition. Original protective wrapping may be missing. The original packaging may have minor damage, or item may come repackaged. Package damage is clearly defined for each item. All accessories are present.
Ezt úgy értelmezem, hogy felbontott, csomagolássérült a kamera és az alkatrészek, mintha újak lennének.
Na ehhez képest, egy látszólag eléggé használt kamerát kaptam, volt egy látványos sérülés a jobb sarkán, a tartó meg össze vissza volt karcolva ebből következtettem, hogy huzamosabb ideig is használták.
Beszéltem chat-en pár ügyfélszolgálatossal, de ők csak és kizárólag a visszaküldést erőltették, a partial refund ( részleges visszatérítést) visszautasították.
"In the next 2 to 4 hours, you''ll get an email with all of your return instructions. Follow them to return your item. Once you ship the item back, Amazon will begin to process your return. It may take up to 30 days for Amazon to receive and process your item and it could take another 7 days to process the refund. After processing is complete, you''ll receive €xxx refunded to your Mastercard."
Végülis ez lett a vége.
Azt írta, hogy DHL dropshipping lesz, le kell adnom egy közeli DHL telephelyen. Ez, hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer Egér RGB!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest