- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok,!
Küldtetek már vissza Amazonhoz cuccot? Rendeltem egy DJI Osmo Action 3 kamerát, ami a leírás szerint:
Used - Like NewAn item in perfect working condition. Original protective wrapping may be missing. The original packaging may have minor damage, or item may come repackaged. Package damage is clearly defined for each item. All accessories are present.
Ezt úgy értelmezem, hogy felbontott, csomagolássérült a kamera és az alkatrészek, mintha újak lennének.
Na ehhez képest, egy látszólag eléggé használt kamerát kaptam, volt egy látványos sérülés a jobb sarkán, a tartó meg össze vissza volt karcolva ebből következtettem, hogy huzamosabb ideig is használták.
Beszéltem chat-en pár ügyfélszolgálatossal, de ők csak és kizárólag a visszaküldést erőltették, a partial refund ( részleges visszatérítést) visszautasították.
"In the next 2 to 4 hours, you''ll get an email with all of your return instructions. Follow them to return your item. Once you ship the item back, Amazon will begin to process your return. It may take up to 30 days for Amazon to receive and process your item and it could take another 7 days to process the refund. After processing is complete, you''ll receive €xxx refunded to your Mastercard."
Végülis ez lett a vége.
Azt írta, hogy DHL dropshipping lesz, le kell adnom egy közeli DHL telephelyen. Ez, hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest