- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem volt 2 sikeres visszakuldesem ugy, hogy csak beletettem a csomagba +1 peldanyt a kivulre ragasztando return label-bol. Amugy szerintem lehet azert arra epiteni, hogy
- ok maguk a return label-bol ki tudjak keresni, hogy melyik return-hoz tartozik a csomag
- a csomagolas es rajta a return label nem valasztodik szet a benne levo termekektol, mert nekik is erdekuk, hogy ne vesszenek el a dolgok akkor sem, ha nem egy alapos preciz valaki kuldi vissza, tehat szerintem bele sem kell papir
Erdekes unrelated reszlet: az egyik visszakuldesemet valamikor delelott adtam be a magyar postan, es este mar csippant a telefonom a visszateritett penzzel, amikor meg fizikailag max. a posta kozpontjaba erhetett el a csomag, tehat valszeg amint meglatta az amazon a tracking-et, rogton kuldtek is a penzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest