Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Szoval ezzel a DHL-es cimkevel fel lehet adni Alzaboxban? 👀👀👀 En meg szivtam a postaval.
-
Nekem volt 2 sikeres visszakuldesem ugy, hogy csak beletettem a csomagba +1 peldanyt a kivulre ragasztando return label-bol. Amugy szerintem lehet azert arra epiteni, hogy
- ok maguk a return label-bol ki tudjak keresni, hogy melyik return-hoz tartozik a csomag
- a csomagolas es rajta a return label nem valasztodik szet a benne levo termekektol, mert nekik is erdekuk, hogy ne vesszenek el a dolgok akkor sem, ha nem egy alapos preciz valaki kuldi vissza, tehat szerintem bele sem kell papir
Erdekes unrelated reszlet: az egyik visszakuldesemet valamikor delelott adtam be a magyar postan, es este mar csippant a telefonom a visszateritett penzzel, amikor meg fizikailag max. a posta kozpontjaba erhetett el a csomag, tehat valszeg amint meglatta az amazon a tracking-et, rogton kuldtek is a penzt. -
válasz
tuareg85
üzenetére
Ebben az esetben az lett a megoldas, hogy az elado kuldott egy fuvarlevelszamot (waybill number) es tudtam regisztralni hazhoz jovo csomagfelvetelt itt https://mydhl.express.dhl/hu/hu/schedule-pickup.html
Az persze nem derult ki, hogy ez nekik kerul-e plusz penzbe, szerencsere ram nem akartak terhelni. Es persze a posta problemajat sem megoldottuk, hanem kikerultuk 🤷
Illetve az is jo kerdes, hogy az amazonnak valo visszakuldes eseten is lehetne-e ezt kerni toluk. Szerencsere a nekik valo visszakuldeskor eddig mindig mukodott a postan a label. -
Sziasztok, nem amazon-specifikus a kerdes, hanem inverz return shippinggel kapcsolatos, de az van az amazonnal is, szoval hatha.
Egy inverz return shipping csomagot akartam feladni az elado altal generalt labellel, szokasosan a DHL logo meg a 3 vonalkod van rajta. A postan a renszeruk nem vette be a kodot, azt mondtak, hogy van mostanaban ilyen, nem naluk van a hiba, menjek vissza az eladohoz es kerjek uj kodot. De azt is mondtak, hogy volt olyan, akinek a masodik sem volt jo 🤷 Oszinten nehezemre esik elhinnem, hogy nem a postanal van a hiba, de az ugyintezo nenikek se nagyon tudnak mit tenni. Van esetleg javaslatototok, hogy mivel kellene probalkozni?
(A hibauzenet szovegezese szerint sem magaval a vonalkoddal van gond, meg gyurott sem volt, meg megprobaltuk a telefonomrol is.) -
válasz
warcat
üzenetére
Koszonom, a review-kat ismerem, de azt felteteleztem, hogy ugyanannak a Levis farmer modellnek ugyanaz az anyagu, de mas szinu verzioja ugyanolyan meretezesu lesz. Masreszt pont ruhanal ezek pont nem annyira mervadoak, pl. izmosabb vs. skinny fat szemely ugyanazzal a derekboseggel.
Vacillaltam is, hogy annak erdekeben, hogy a kerdesemre kapjak valaszt es ne ebbe az iranyba menjen el a valasz, leirjam-e a konkret esetet, hogy az segit-e jobban, hogy leirom, hogy nem vagyok total idiota, vagy az, ha nem magyarazkodok. Rosszul szamitottam 🤷 -
Sziasztok, rossz meret miatti ruhavisszakuldes teren mennyire tolerans az amazon? Most ketszer is sikerult rossz meretu farmert rendelnem, es ezek az elso onnan rendelt ruhak, es eppen kuldenem vissza a masodikat is. Mas dolgokat szoktam rendelni, 1-2-szer evente, evek ota, ezt azert valszeg latjak az accountomon.
Helyi boltban felprobaltam a farmert, az ugyanakkora szamozasu az amazonrol kb. 6-7 centivel kisebb derekbosegu... Vacillaltam, hogy akkor eggyel vagy kettovel rendeljek nagyobbat a masodik korben, es hogy a konkret darabbal ment-e felre valami, vegul csak eggyel lett nagyobb a masodik, de meg az is kicsi lett. Ja es Levis, amirol azt gondolna az ember, hogy mindenhol ugyanolyan. Nem akarom behozni a temat, csak mentegetozni akarok, hogy nem teljesen fogalom nelkul rendelgetek. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest