Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Visszaküldés esetén mindenképpen van olyan címke amit a csomagba kell tenni, tehát nem a külsejére ragasztani?
Elindítottam egy return-t, Amazon szállította ki, tehát jött is a prepaid DHL, magyar postán feladós label, de csak a Return Mailing Label.
Felül ugye a nevem címem, alatta a német amazonos cím és a 3 vonalkód.
Print all the labels provided. Securely pack the items you are returning, include the barcode with the Return Authorisation Label in the package.
Ez most nem volt. Return Authorisation Label. Mondjuk jó régen küldtem nekik bármit is vissza, de akkor volt egy kis cetli még anno.
Gondoltam ,hogy jobb híján kétszer kinyomtatom a Return Mailing Label-t és egy megy kívülre, egyet meg beleteszek a dobozba is. Úgy csak tudják azonosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6800 16GB GDDR6 PULSE - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest