Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-27 22:49:06

LOGOUT.hu

A topic lényege, amire való:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31451) k!nG


k!nG
aktív tag

Ez azert egy joval bonyolultabb tema amit itt feszegettek. En peldaul szemely szerint leszarom csomoszor, hogy zajos e a kep, vagy nem, ha a kompozicio rendben van, egy jo otletrol van szo, ha a kep fenyelese jo, ha egy jol kivitelezett pillanatkeprol van szo, akkor sokszor el is felejtem, hogy ott vannak a szemcsek, vagy hogy kicsit kiegett a kep, vagy hogy picit felrement a fokusz.
Most komolyan anno aki filmes geppel dolgozott es neadjisten 800-as erzekenysegu filmet vett, akkor azonnal dobhatta ki a kepeit, mert eroteljesebb volt a kepzaj?

Amit en itt is megfigyelek, hogy az emberek az esetek legtobbjeben a legjobban kivitelezett latvanyos kepeket dijazzak es a dolgokat korubelul 90%-ban a technikai oldalarol kozelitik meg, ami nem is baj hiszen ez elvileg egy IT forum. Viszont az a helyzet, hogy a fotografia egy kulon muveszeti ag, akinek nincsen hozza jo szeme nem is lehet igazan fotos es szerintem egy kepben fokent a muveszeti erteket kell dijazni. Termeszetesen ez nem jogosit fel senkit, hogy egy semmilyen keprol magyarazza meg, hogy ez koncepcio es muveszet.
Lattam mar par olyan embert, aki egyszeruen olyan jo atmoszferaval rendelkezo kepeket csinalt es nem egy fullframes geppel nyomta, de meg nem is egy kozepkategorias Milc-el.

Az a durva, hogy az egesz fotografia kezd elk*rvulni. Ez az ara annak, hogy nem is olyan veszes aron hozzajuthatsz egesz korrekt tudassal rendelkezo gephez, hogy megoszthatod a kozossegi median keresztul mindenkivel a kepeidet, emellett mostmar mindenfele programmal konnyen utomunkazhatod a kepeidet. Eltuntek azok az idok, amikor a legkomolyabb szakmai tudas es szem kellett ahhoz, hogy fotografus lehessen beloled, amikor meg kellett tanulnod elohivni, vagy teljesen manualisan kezelni a kisfilmes gepedet, vagy hogy meg tovabb menjek, megtanuld kezelni a tukoraknas, rollfilmes analog gepedet. Nem azt mondom, nyilvan az egyetemeken/kepzeseken is az analog technika tanitasaval kezdik, de valljuk be a mai fotosoknak joval konnyebb dolguk van sok mindenben. Egyaltalan nem tartom magam fotografusnak es nagyon fiatal is vagyok meg, de ugy erzem ezt le kellett irnom, ha nem banjatok. Remelem nem fogok erre offenziv kommenteket kapni.

A kis kitero utan, visszaterve a temahoz, en lattam sok jo kepet toled. (Tree and Moon, Fallen to ground, Reflections, stb.) De a fotozashoz az is hozzatartozik, hogy meg kell tanulnod szelektalni. Te is leirtad, rosszak voltak a fenyviszonyok, csak gyorsan lekaptad a madarat, ezt inkabb magadnak fotoztad, mint velemenyezesre, ezesetben, viszont ne rakd ki oket ide, mert ugyis mindenki lehuzza. Ennyit birt a technika, van ilyen, ilyenkor mast kell megprobalni. Lehet, hogy egyszerubb dolgod lenne egy jobb geppel szebb kepeket csinalni, de ha nincs kereted akkor nem arra kell hivatkozni, hogy 5D MkII-vel, vagy 1Dx-el jobbakat csinalnal. Nyilvan igaz, de meg egy ilyen belepo kitbol is ki lehet hozni a maximumot. Itt mar az elottem szolok leirtak a tobbit.

[ Szerkesztve ]

https://www.behance.net/vargadom

(#31452) hcl válasza k!nG (#31451) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Köszi:) Amit te leírtál a dolog technikai-művészeti oldaláról, azt kb én is szívesen írtam volna,csak akkor kapok a fejemre.
Szelektálás : erősen szelektálva van az 500-as cuccom, 60-70-es max pulse alatt nem nagyon hagyok benn semmit, ha azt nem éri el, szinte mindig leszedem. Itt inkább kíváncsi voltam, mi lesz a reakció erre, illetve pl. hogy jó-e ez így, hogy csak a feje, oldalra néz, stb, esetleg hogy kéne vágni. Ehhez képest mindenki a képminőségen akadt fent.

A "gyorsan lekapcni a madarat" -> ezeket csak gyorsan lehet. Azért is életszerűtlen az állványos mókázás, mert azzal aztán nem reagálsz gyorsan, nem nagyon szoktak megállni :) manuál obi+madár, dettó. Van amikor úgy bír jönni, hogy van fény is, de ez tisztán szerencse kérdése.

"em arra kell hivatkozni, hogy 5D MkII-vel, vagy 1Dx-el jobbakat csinalnal."
Nem arra hivatkoztam, az egy szarkasztikus megjegyzés volt.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#31453) matyi012345 válasza hcl (#31452) üzenetére


matyi012345
őstag

Hogy Én is hozzászóljak, nem kell olyan nagyon messzire menni hogy 5D meg 1DX. [link]

Ezt is ki lehet hozni abból a képből, pedig ez csak egy ki print screenezett jpeg. Utómunka minimum olyan fontos mint a fotózás. És ez 2 perces munka, nem valami extrém. Lefuttattam egy topaz denoise szűrést, utána gyorskijelölő, finomítás és a madarat visszaradíroztam, így éles maradt. háttérre meg pici szín, hogy ne legyen ennyire döglött, de ez már csak ízlés kérdése.

(#31454) jjeahh válasza k!nG (#31451) üzenetére


jjeahh
nagyúr

jaj, nekem eszem ágában sem volt ilyen vitát kirobbantani, mint írtam, ha néha zajos fotót lősz azzal nincs gond sztem sem, én konkrétan azért hoztam fel egyáltalán ezt a zaj dolgot mert hcl kollégának szinte mindíg az összes linkelt fotója zajos... ez most majdnem olyan, mintha én a manuál üvegeimmel (mert nekem tényleg csak manuáljaim vannak) állandóan próbálnék pillanat meg sportfotót lőni, oszt hónapokig-évekig folyton linkelném a mosott meg életlen képeimet arra hivatkozva, hogy most sajnos ez van, nincs pénzem af üvegre.. pedig manuállal is lehet mozgó dolgokról is éles képet lőni sok türelemmel, pár trükkel, tapasztalattal, és ha mégsem megy, egyszerűen olyan témát/fényeket érdemes választani, amit elbír a felszerelésed, tudásod... ez a filmes érára hivatkozás sem fair, annó tenyérnyi papíron bámultuk a fotókat, ma meg fullhd monitoron kukkolhatjuk, a kettő teljesen más világ, más technológia, másképp dolgozzuk fel, nincs sok értelme hasonlítgatni sztem.
Amúgy meg nekem is tetszett pár linkelt fotója ezt leszámítva ;)

matyi012345: +1, full méretű nyers képből egész jót lehetne kihozni :K

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#31455) hcl válasza matyi012345 (#31453) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Én is tudok szelektív élesíteni, mosni, hátteret cserélni, de nem szoktam, ezt is többször kiveséztük már. Ezen a képen sem történt ilyesmi, ahogy a képeim nagy részén sem.

A vázzal nekem is kevébé van bajom, inkább az obikkal. Na ezért gáz a dolog, mert vázat olcsón kapni, obit meg nem.

Amúy mindent le lehet szűrni, kérdés maradnak-e részletek.

@jjeah : Erős csúsztatás, hogy minden képem zajos. Mondjuk amiket Karácsony környékén tettem fel kézből lőve, azok sem mind, és nem mind vészesen. Ez most éppen, de pont ezért írtam, hogy nem annyira azt kéne nézni, hogy mennyire zajos. (Nem mellesleg, azt sem véletlenül írtam, hogy ezt nem most hívtam elő, hanem hónapokkal ezelőtt.)

"annó tenyérnyi papíron bámultuk a fotókat,"
Meg aki kinagyíttatta nagyobbra (mi nem, mert volt egy Mamiya EF135 kompakt, meg egy Cmena4, csók')

@Lassú Víz : A windózért, amin a PS meg a LR fut, még kevésbé.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#31456) matyi012345 válasza jjeahh (#31454) üzenetére


matyi012345
őstag

Jaja, de még ebből sem rossz ha a zajt nézzük. Egyébként az 1100D-t érdemes óvatosan szidni mert baromi jól kezelhető a zaja, 100-6400-at tud de azt az egész tartományba vissza lehet hozni értelmes szintre minimális szűréssel. FF-be használva meg egyenesen zseniális, filmszerű zaja van. Régi 800-as 1600-as ff filmek jutnak eszembe néha arról a képi világról amit az 1100-as tud.

(#31457) Lassú Víz válasza matyi012345 (#31453) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Valahol ez is pénz kérdés. Havi licenc díjat nem akar vagy tud fizetni a PS-ért, és nem lopja el. Ez utóbbiért maximális :R .

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#31458) jjeahh válasza hcl (#31455) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Na pont erről beszélek az elejétől kb., "Én is tudok szelektív élesíteni, mosni, hátteret cserélni, de nem szoktam" meg van állványom, de épp nem volt kéznél, most sajnos ilyenek voltak a fények, most meg sajnos az obi életlen, aztán a feldolgozó szofver régi. Én csak olyan fotót linkelek ide, amelyiknél úgy érzem alaposan kitettem magamért, nem látok hibát benne, vagy egy baromira jól elkapott pillanatot ábrázol, és a kritikákból tanulok, következő alkalommal meg próbálok még jobbat összehozni a tőlem telhető legtöbb odafigyeléssel, koncentrációval, na most elképzelheted, hogy nekem vagy egy hozzám hasonló júzernek itt mi járhat a fejében, amikor sokadjára írod, hogy "én is meg tudnám de nem szoktam..." stb. Szal nem azt mondom én hűdejó vagyok, de legalább próbálkozok.
matyi012345 verzióján nincs háttér cserélve...

(#31456) matyi012345: ja, korábban én is írtam, hogy az 1100d még nem olyan vészes, az e-p1-em sztem szarabb magas iso-n sokkal nála, sőt a jelenlegi gépem sem jobb valszeg.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#31459) matyi012345 válasza Lassú Víz (#31457) üzenetére


matyi012345
őstag

Ez jogos és tiszteletre méltó de számtalan ingyenes megoldás is van. GIMP majdnem ugyanazt tudja mint a PS, vannak hozzá pluginok, de linux alá is van neat image, de nem tudom milyen mert nincs linuxom. De ez már messzire vezet és nem akarok offolni és hogy őszinte legyek nem is vagyok benne otthon mert megrögzött LR+PS-es vagyok, de régen gimpeztem.

(#31460) hcl válasza jjeahh (#31458) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Nem azért nem szoktam retusálni, mert rusta lennék, hanem elvből. Kb. ötször vitatkoztunk már erről. Van amikor megoldok a képen pár dolgot, de az nagyon ritka, amikor úgy érezni, hogy tényleg már csak azon múlik. De amin már csak az segít, hogy szelektíven elmossuk a hátteret, vagy megfújjuk valamivel, annak általában már az sem kell nagyon.

"a kritikákból tanulok, következő alkalommal meg próbálok még jobbat összehozni a tőlem telhető legtöbb odafigyeléssel"
Ezerforints kérdés, szerinted én nem? De.

Amikor úgy érzem, kitettem magamért, azt nem mindig linkelem ide, mert arra lehet hogy rámondja valaki, hogy jóféle, és ennyi. A nem tökéletesekre lehet kérni hogy adjon valaki tippet. Ez utóbbi egy ilyen volt.

"aztán a feldolgozó szofver régi."
Mondom régebbi verzió. Akkor az volt ami kint volt belőle. Az újabbak ezt a mennyiségű zajt simán eltüntetnék.

De felőlem tkp. azt gondolsz amit akarsz, ennyi erővel nem mondok semmit semmiről, mert mindenre rá lehet fogni, hogy.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#31461) torzo


torzo
Ármester

hcl sokkal jobb felszerelést érdemelne. Már régóta. Pont.

Vasárnap igazi depressziós, szürke, hóváró időben leselkedtem a nagy magyar pusztán. Hideg és metsző szél és szilaj varjútánc. Nagyon élvezték a szelet, én majd megfagytam, de örülök hogy sikerült pár lövés. Azt hitchcock-i a hangulatot persze nem adják vissza, de azért mégis nézzétek már meg!

első

[ Szerkesztve ]

(#31462) torzo


torzo
Ármester

Bocs, de nem sikerült egy hsz-ba tenni mind2-őt.

(#31463) Fandango válasza torzo (#31461) üzenetére


Fandango
Topikgazda

Tetszik, ha nem is hitchcock-i, de van hangulata, jo lett az FF konverzio (csak az a franya vizjel ne lenne :P )

(#31464) torzo válasza Fandango (#31463) üzenetére


torzo
Ármester

Vízjel, vízjel. Vizesnyolcasnak vízjel jár, nem? :DDD
Csak azért teszem bele, ha netán mégis valaki ellopná...
Ha gáz, kiveszem belőle.

Eszembe jutottál a helyszínen, gondoltam, te monokróm porrá lőttél volna ott mindent!! :D

[ Szerkesztve ]

(#31465) Fandango válasza torzo (#31464) üzenetére


Fandango
Topikgazda

Nekem sosincs ilyen felelmem, hogy ellopjak a kepemet, ha egyszer megis igy jarok, akkor majd attol fuggoen reagalok, hol es milyen korulmenyek kozott latom viszont.

Monokrom porra, hat ez jo. :C

(#31466) Lassú Víz válasza torzo (#31462) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Nekem ez tetszik a kettő közül. Hiába ezen repül kevesebb madár, mégis úgy fordulnak, hogy jobban kitöltik az eget. Ráadásul belelátok egy kört is, nem csak sokan vannak.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#31467) torzo válasza Lassú Víz (#31466) üzenetére


torzo
Ármester

Mondom, hiába igyekeztem, ezek nem adják vissza azt a kavalkádot, ami ott volt. Szinte szédültem a látványtól. Ezek a dögök nem fáznak, mesterei a vitorlázásnak, játszottak, látszott, hogy baromira élvezik.
Van vagy 20 lövésem, de hiába, csak gyenge erőlködések.

(#31468) copass válasza matyi012345 (#31456) üzenetére


copass
veterán

+1. aki ismer az tudja hogy iso6400-en még rányomom a +5Fé-t is.
ekkor max +2 amit még bír LR-ben expóra, utána nullászaj. eltűnik a finom homokszerű szemcsézés és jön a sorminta!:D
ML-ben már lehet iso 160/320/640/1250/2500-at is állítani az még egy baró dolog.

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#31469) hdanesz


hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

Kicsit szokatlan téli kép.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#31470) torzo válasza hdanesz (#31469) üzenetére


torzo
Ármester

Nincs ez kicsit túlszaturálva? A komp. jó, meg szép beretvaéles is. Makróobi?
Ja, látom már, "sima kitobi". Igen szép teljesítmény tőle.

[ Szerkesztve ]

(#31471) Alg válasza Alg (#31397) üzenetére


Alg
veterán

No ezt sikerült, ez már nagyon szűkre van vágva/szét van rángatva?
Nagyon ritkán szoktam RAW-hoz nyúlni ehhez van valami segédanyag amiből lehet okosodni?
Oly Viewer-el próbáltam, meghagytam az eredetit is mellette

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#31472) hdanesz válasza torzo (#31470) üzenetére


hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

A szaturáción nem módosítottam. Szerintem az lehet az oka, hogy 'vivid'-re volt állítva a képüzemmód.

(#31473) torzo válasza hdanesz (#31472) üzenetére


torzo
Ármester

Igen, az oly-k vividje tényleg vivid, nekem néha már túlságosan is. Raw-ban is lövöldözöl?

(#31474) k!nG válasza torzo (#31461) üzenetére


k!nG
aktív tag

Ketto kozul az elso. Baromi jo atmoszferaja lett a kepnek. A vizszint kicsit megteveszto, de nem zavaro.

https://www.behance.net/vargadom

(#31475) torzo válasza k!nG (#31474) üzenetére


torzo
Ármester

Köszi. A kép vízszintben van, csak a horizont alig látszik. Volt némi emelkedése a helynek, ezért tűnik elsőre dőlésgyanúsnak.

(#31476) hdanesz


hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

Még egy pitypang.

(#31477) Balinov válasza hdanesz (#31476) üzenetére


Balinov
félisten

nekem tetszik, bar kisse szukebbre vagtam volna, mert igy az F/6.3 miatt kevesbe mosott hatterbe kicsit beleveszik a pitty-pang.

ha mar viragok, hoznek egy kis szinest a teli szurkesegbe en is, meg augusztus elejerol.

Mondjuk ceges monitoron megnezve a lapossal szemben itt is elfert volna egy kisse jobban mosott hatter tagabb rekesszel

udv
B

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#31478) matyi012345 válasza hdanesz (#31476) üzenetére


matyi012345
őstag

Ez a téma csak az időpont miatt szokatlan, egyébként eléggé tucat, amolyan tesztkép jellegű. Egyébként hogy tömörítesz vagy miben hívsz elő? Nekem eléggé agyontömörítettnek tűnik a kép.

(#31479) hdanesz válasza matyi012345 (#31478) üzenetére


hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

Nem is manapság készült. :D
Sima JPEG...nem RAW. RAW-ban még sosem fényképeztem, ideje lenne kipróbálnom.
A tesztkép jellegében igazad van....szerettem volna az élességet jól eltalálni, ezért szétbombáztam szegény virágot...készült vagy 15-20kép róla.

(#31480) Fandango válasza Balinov (#31477) üzenetére


Fandango
Topikgazda

Bali ezen szerintem nem jo a WB, tul kekes az egesz.

(#31481) fattyu válasza Fandango (#31480) üzenetére


fattyu
veterán

+1

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#31482) MC Pite válasza Alg (#31471) üzenetére


MC Pite
veterán

Megint középen a víz/horizont. Ha tudod, lődd újra, és térd magasságból. Ha csak vágni akarsz, akkor legalább 2:3 vagy 16:9, és lefelé hagyj többet, az szerintem jó hogy fák fölött 'vége'.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#31483) StefanBraun


StefanBraun
aktív tag

Sziasztok !

Hoznék egy képet véleményezésre. Előre is köszönöm !

(#31484) Alg válasza MC Pite (#31482) üzenetére


Alg
veterán

Sajnos csak január vége felé tudok visszamenni, szóval most ebből kell megpróbálni kihozni a maximumot.
16:9 nekem is eszembe jutott utána, köszi! :R

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#31485) barrasz


barrasz
aktív tag

Szeretnék véleményt kérni erről a képről.

[ Szerkesztve ]

(#31486) Telomanikus válasza StefanBraun (#31483) üzenetére


Telomanikus
senior tag

Szia,
sokkal jobb is lehetne. Nekem nagyon sötét.

Nyilván csak egy jpg...és futtában felhúztam kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#31487) Fandango válasza Telomanikus (#31486) üzenetére


Fandango
Topikgazda

Igen, a te veziod latvanyosabb, illetve en alul es bal oldalon kicsit tobb helyet hagytam volna.

(#31489) Balinov válasza Fandango (#31480) üzenetére


Balinov
félisten

Basszus sracok, most nezem a nagyjabol nyers verziot raktam fel :W

Itt a korrigalt valtozat. Mennyire ertekelheto? Ertekelheto egyaltalan?

udv
B

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#31490) StefanBraun válasza Telomanikus (#31486) üzenetére


StefanBraun
aktív tag

Hello !

Igen valóban. Köszönöm a korrigálást ! Még próbálok javítani rajta.

[ Szerkesztve ]

(#31491) Fandango válasza Balinov (#31489) üzenetére


Fandango
Topikgazda

Szep meg minden, de semmi extra, csak egy virag.

(#31492) Balinov válasza Fandango (#31491) üzenetére


Balinov
félisten

Ok, koszi mindenesetre. :R

Hogy lehetne hasonlo viragkompokat erdkesebbe tenni? Allvanyrol es/vagy alulrol/felulrol fotozva, nem? Sajna csaladi kirandulas volt, szoval a fotozas csak mellektevekenyseg volt.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#31493) JohnyBlue válasza Balinov (#31492) üzenetére


JohnyBlue
őstag

Hogy lehetne hasonlo viragkompokat erdkesebbe tenni? Pucér nőket a háttérbe ...

https://ipollo.com/?ref=johnyblue

(#31494) Balinov válasza JohnyBlue (#31493) üzenetére


Balinov
félisten

hehe...majd jol odafotoboltolm a mizseket. :))

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#31495) jjeahh válasza Balinov (#31492) üzenetére


jjeahh
nagyúr

m3ss vízcseppekkel? :D [link] [link] én is megcsináltam már gombával, jövő nyáron meg remélhetőleg meg tudom villantani hátulról is, hogy még királyabb legyen, mivel úton van a wireless trigger :))

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#31496) Balinov válasza jjeahh (#31495) üzenetére


Balinov
félisten

bazz,m3ss-el peldalozni kicsit eros :)) fenyevekre van a technikam az ovetol.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#31497) jjeahh válasza Balinov (#31496) üzenetére


jjeahh
nagyúr

ezekhez nem kell pedig semmi csúcstechnika csak egy kis vízspricc ;) inkább egy segéd az ami ilyenkor szükséges lehet, én legalábbis amikor kipróbáltam egyedül, na az kész akrobata mutatvány volt :DDD

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#31498) Balinov válasza jjeahh (#31497) üzenetére


Balinov
félisten

a megfelelo mennyisegu szabadidot kihagytad, nem? :)

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#31499) Lassú Víz válasza Balinov (#31496) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Ha én tennék fel képet és azzal példálózna, na az lenne erős. :)) m3ss képeit simán lehet példaként állítani. :K

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#31500) jjeahh válasza Balinov (#31498) üzenetére


jjeahh
nagyúr

na igen az ilyesmire csak akkor van idő, ha direkt fotózni mész és nem zavar senkit, hogy félórát egy virág előtt hasalsz :)) mondjuk én egyszer belevontam a dologba a tesómot meg a barátját is, egyik spriccolt, másik derített, én meg fotóztam, így senki nem unta magát :D

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.