Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8701) Mercutio_ válasza Cathfaern (#8698) üzenetére


Mercutio_
félisten

Tolnám én is vidéken, ha lenne munka és rendes bér...

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#8702) Cathfaern válasza Mercutio_ (#8701) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Munka van, ber nincs :D bar ugye berbe lehet bele kene szamolni az utazasi idot, az ido penz alapon, az kicsit arnyalna a kepet :)

[ Szerkesztve ]

(#8703) juliabrilke válasza kicsi83 (#8700) üzenetére


juliabrilke
addikt

Gondolom azért más összegért ketyeg, mint mondjuk Fehérváron. :D
Mondjuk a 2x1h nem hangzik olyan vészesen egy rendes fizetésért.

(#8704) kicsi83 válasza juliabrilke (#8703) üzenetére


kicsi83
tag

Beszélek elég jól hollandul, helpdeskes melóról váltottam (szintén Pest) másfél hónapja, most autóipari multi, 550 bruttó. Ennyiért nekem megéri. Tény, ha mondjuk Váci útra kellene ingázni, valószínűleg nem csinálnám.

[ Szerkesztve ]

(#8705) ANTICK


ANTICK
csendes tag

Sziasztok!

Egy ismerős külföldi üzletember szeretne Bitcoin bányát (farmot?) építeni és később még további kriptovalutákkal is szeretne foglalkozni.

Ennek az elindításához keresek olyan embert, aki lehetőleg rendelkezik már tapasztalattal Bitcoin mining téren, de ez nem elvárás. Viszont IT-s készségek, angol nyelvtudás és lelkesedés szűkséges tulajdonságok :)

A feladatok leginkább az üzemeltetéssel kapcsolatosak lesznek, illetve a további bővülést is együtt kell majd megtervezni.

(#8706) ANTICK válasza ANTICK (#8705) üzenetére


ANTICK
csendes tag

Lemaradt a vége - akit érdekel ez a lehetőség, kérem írjon pm-et és a többit ott megbeszéljük.

(#8707) 01andris


01andris
tag

Sziasztok.2 év gyakorlattal androidfejlesztő.frontendes állásra jelentkezik ismerős Budapestre.Okj van angol középfok.Mennyit mondjon ha kérdezik a fizetési igényét?Köszönöm

(#8708) dkaro válasza 01andris (#8707) üzenetére


dkaro
őstag

Amennyiért megéri neki elvállalni a munkát.

(#8709) 01andris


01andris
tag

Köszi.Ő kb 350-450ezer bruttót gondolt,csak fél elmondani az interjún.:))

(#8710) harylmu válasza 01andris (#8709) üzenetére


harylmu
őstag

2 év tapasztalattal az nagyon kevés. 450-700 inkább.

(#8711) theuprising válasza 01andris (#8709) üzenetére


theuprising
tag

Bruttó helyett nettó annyi, és akkor már reálisak is vagyunk.

(#8712) Ursache válasza 01andris (#8707) üzenetére


Ursache
senior tag

2 év gyakorlat vagy 2 év releváns szakmai tapasztalat?

https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg

(#8713) 01andris válasza Ursache (#8712) üzenetére


01andris
tag

2 év releváns szakmai tapasztalat. A srác , az igazat megvalva több éve foglalkozik androiddal , vannak saját publikált alkalmazásai is.

(#8714) Vegha válasza Ursache (#8712) üzenetére


Vegha
senior tag

Mi a különbség ?

(#8715) Rypejakten


Rypejakten
addikt

sziasztok!

kicsit más, de felsőoktatási intézményi (MA) jelentkezésnél mennyire snassz az europass önéletrajz?

köszi,
R.

(#8716) gergo5991


gergo5991
őstag

Sziasztok, tudtok valami olyan képzésről ami
1. - nem kerül 2 millió forintba és 4 hét alatt erre meg arra megtanítanak 10 milliós éves fizus kamudumával,
2. - nem olyan mint egy hirdetés amit olvastam hogy 22 000 informatikus hiány van (lehet több is), és hogy így meg úgy kitanít a cég gondolok itt a Tsystemses hirdetésre ahol jóhogynem phd-t nem kérnek az embertől hogy menjen oda gyakornokként dolgozni.

Érettségivel rendelkezem csak, 2 évet voltam egyetemen de ott kellet hagynom, próbálnék most bejutni az IT szakmába, de irreálisnak látom a követelményeket mind tudásilag, mind anyagilag.

(#8717) theuprising válasza gergo5991 (#8716) üzenetére


theuprising
tag

Saját tudásodat fel tudod mérni? Miben vagy jó, mi érdekel? Fejlesztés, vagy rendszergazdai vonal, esetleg mix, vagy valami más?

(#8718) gergo5991 válasza theuprising (#8717) üzenetére


gergo5991
őstag

codeacademyn tanulgattam pár dolgot kb így az alap részeket mind végig vittem ami az ingyenest részt illeti, eleinte a htlm,php,css érdekelt hobbiból csinálgattam weboldalakat, csak aztán rájöttem hogy fölöslegesen szenvedek vele mikor wordpressen ilyen olyan scriptekkel pár óra alatt össze lehet dobni elég fasza dolgokat, itunes u-n jó pár órás swift egyetemi eloadásokat is végig néztem/tanultam, párhuzamosan csináltam amit ott mutatott a professzor a diákoknak, lényegében mindenre nyitott vagyok, a matek eléggé a gyengém, meg is utáltam mikor info karon volt 2 programozás tantárgyam és vagy 4 féle matek tantárgyam (nem emiatt hagytam ott :P )

[ Szerkesztve ]

(#8719) Alexios válasza gergo5991 (#8718) üzenetére


Alexios
veterán

És mi az ami most magadtól menne? Milyen elvárásokat láttál amit irreálisnak tartasz gyakornoki pozíciónál?
Coursera-n amúgy van a Princeton Algorithms 1-2 amit ajánlanék ha eddig csak ezeket nézted, az ingyenes és szerintem elég hasznos ha egyetemen vagy egyéb helyeken pl. nem találkoztál vele.
Meg hát döntsd el melyik nyelv érdekelne, legyen az akár a swift vagy java, vagy bármi, és feküdj rá amennyire tudsz, hobbi projektekkel, mindennel, nagyjából korlátlan anyag áll rendelkezésedre ingyen a neten, csak szorgalom kell.

[ Szerkesztve ]

(#8720) theuprising válasza gergo5991 (#8718) üzenetére


theuprising
tag

Szóval ha jól értem, teljesen a 0ról szeretnél kezdeni?
A "tanulgattam", "csinálgattam" kifejezések a fejlődés egyik legnagyobb ellenségei, ezt egy interjún vagy szakmai fórumon sem hangoztatnám ha munka alapú IT-rol van szó (hobbistaként rendben lenne, így nagyon nincs).

Próbáld átérezni a munkaadók oldalát is, mit tudsz te befeketni a tudásoddal az adott cégbe, hogy abból bevételük legyen, és végül neked abból fizetésed? Egy gyakornok sem attól gyakornok, hogy úgy ül oda egy Win Server elé, hogy életében nem látott olyat és olvasni sem olvasott róla, csak úgy hallotta az éterben, aztán elvárja a kollégáktól, hogy megtanítsák neki hogyan kell felvenni egy új user-t AD-ba.

(#8721) gergo5991 válasza theuprising (#8720) üzenetére


gergo5991
őstag

igen, teljesen a 0-ról akarom kezdeni.

(#8722) theuprising válasza gergo5991 (#8721) üzenetére


theuprising
tag

Őszintén próbáld értékelni tudásvágyad ezekre vonatkozóan (érdekel / nem érdekel):

IT infrastruktúra, szerverek, hálózatok (NEM helpdesk, a "lécci segíccs mert nem megy a nyomtatóm" nem tartozik ide)
IT support, helpdesk (az előbbi ide tartozik)
Desktop fejlesztés
Webfejlesztés (Wordpress és egyéb CMS nem tartozik ide)
Webszerkesztés (Ez Wordpress és társai)
Mobilalkalmazás-fejlesztés

Vagy más amit nem soroltam fel itt, azt írd meg te.

[ Szerkesztve ]

(#8723) salaam válasza gergo5991 (#8716) üzenetére


salaam
senior tag

Amúgy az remélem megvan, hogy a coding bootcampeket pont a hozzád hasonlóknak találták ki és ha kicsit olvasgatsz a témában, akkor sok mindent lehet mondani rájuk, de a duma az nem kamu. Nyilván értelmes ember 3 perc alatt levágja az oldalukról, hogy melyik az, amelyik komolyan vehető. (Segítek, BP-n jelenleg is van két ilyen, illetve az egyiknek Miskolcon is vannak képzései.)
Sőt, tanulhatsz utófinanszírozással is; meg egyébként mindezt magadtól is összeszedheted, mindent megtalálsz a neten, csak nyilván nem mindenki képes rá. Ha nem megy, talán nem árt valami olyan tényeő, ami miatt muszáj befejezned <pénzvisszafizetés, megbukás, stb.> Ebben segíthet egy szerződés és a kiscsoportos oktatás.

[ Szerkesztve ]

(#8724) estikornel


estikornel
tag

Sziasztok!

Sajnos még mindig nem sikerült állást találnom, ezért is írok már ide sokadjára. Legutóbb lidlbe jelentkeztem, később aldiba is de egyik helyre se sikerült bejutnom (indokot egyik helyen sem adtak, csak sablon email az elutastásról a határidők végén), ezzel ment el több mint egy hónap, és már eléggé rezeg a léc alattam meg a lakás alatt is, ha nem tudom majd fizetni a számlákat, kb 2, max 3 hónapom van.

Hallottam nemrég átkézpésről, ahol még belefér az 1 elvégzett OKJ-m (logisztika ügyintéző), szeptemberben lehetne kezdeni néhány szakon ami még ingyenes is, de keresetpótló juttatás csak 1 éves munkaviszony után jár úgy tudom az Ifjúsági Garancia programon belül is...

Ha még el is kezdenék valamit, az az infó rendszergazda lenne, de az legalább 1-1.5 éves annyi időm meg nincsen.

Miért nem tudok sehogy elhelyezkedni ebben a rohadt szakmámban, miért látom úgy, hogy egyetem vagy főiskola nélkül semmit nem ér, anélkül meg csak targoncázást és pakolást jelent a logisztika? Beszerzésről és elosztás tervezésről tanultunk, de ilyen munkakörben 2-3 év tapasztalatot várnak el mindenhol, jogosítvánnyal stb-vel.

(#8725) Mercutio_ válasza estikornel (#8724) üzenetére


Mercutio_
félisten

Rövidtávú tipp: Túristaszezon közepén vagyunk, a belvárosban rengeteg helyre keresnek felszolgálót, főleg, ha gagyogsz valami idegen nyelven.
200 nettót meg tudsz keresni, így a lalhatás miatt nincs para és közben pályázgathatsz, járhatsz interjukra.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#8726) theuprising válasza estikornel (#8724) üzenetére


theuprising
tag

Szia,

Bármennyire kevésnek is tűnik, de ott ahol nap mint nap elmegyek a 11-es főúton Szentendre határában van egy építőipari kereskedés viszonylag nagynak mondható telephellyel. Van egy nagy LED-es reklámkijelzőjük, éjszaka rohadtul idegesítő mert nagy a fényereje, viszont mivel mindig kiszúrja a szemem onnan tudom, hogy szoktam látni álláslehetőségeket náluk. Sajnos a honlapjukon meg máshol gugli által nem találtam, de hívd fel őket hátha van valami hozzád közel álló. Ne emailt írj, beszélj valakivel inkább, sokkal hatásosabb. Nyugodtan mondhatod azt, hogy "ismerősöd" látta a kereskedés kijelzőjén az álláslehetőségeket "múltkor", érdeklődsz hogy van-e nyitott pozíció.
Róluk lenne szó: [link]
Igaz autó nélkül elég macera kijutni, de az legyen a legkisebb gond, ha van állás és felvesznek, biztos meg tudod oldani kollégák közt.

A másik ahol ismerősöm (méghogy ismerős, legjobb haverom konkrétan) is dolgozik, van egy igaz csupán raktáros munka, ez BKV-val jól megközelíthető (békási/szentendrei HÉV-vel): [link]. Emellett tudnál rendszergazdának tanulni (otthon, szabadidődben, netről, vagy esti képzésben, akárhonnan) és pár év múlva elkezdhetnél az IT-ban dolgozni, és ha egyszer bekerültél és van hasznos tudásod, onnan már csak felfele van.

Remélem tudtam segíteni.

(#8727) fasyrt válasza estikornel (#8724) üzenetére


fasyrt
őstag

1. Waberers Gyurka is keres mindig logisztikust. Mehetsz diszpinek, vagy aminek akarsz.
2. Fogj egy autos cimbit, menj ki a BILK-re, vagy guglizd össze ki van ott. Mindegyiket hivd fel.
3. Cimbi Yusen Logisztikanal dolgozik. Milyen OKJ-d van? Normal, vagy FSZ? Valami tapasztalat? Mondj valamit, hatha van valami passzolo neked is.
4. Worst case scenario valami csomagküldö szolgalat. Rabszolgamunka (soför is, irodas is), de emiatt nagy a fluktuacio --> mindig van hely. Arra jo, hogy ne a lakhatason jarjon az agyad, hanem a hogyantovabbon.

Remelem en is tudtam segiteni.

(#8728) dkaro


dkaro
őstag

Szerintem mekiben is tudsz próbálkozni, illetve hiperekben árufeltöltő/kasszás.

(#8729) estikornel


estikornel
tag

@Mercutio_: Régebben nézegettem már, de akkor nem igazán találtam, illetve van egy nálunk is a városban, de rákérdezek ismét. (legutóbb túljelentkezés volt elvileg) Középfokon beszélek angolul de inkább passzívan, mivel szóban jó rég nem használtam, illetve nyelvvizsga sincsen még meg.

@theuprising: Megnéztem a linkeket, a másodikban a pesti nem hangzik rosszul, bár ilyen kiosztású két műszakról még nem hallottam (délelőtt+éjszaka). A rendszergazdai tanulást kizárólag azután szeretném miután fixen van munka, addig nem tudnék tanulni.

@fasyrt: A BILK-et megnéztem, találtam egy raktári adminisztrátort pozit, ahol elvileg vannak ingyenes buszjáratok, utánajárok majd indul-e Dunaújváros vagy környékéről.
A normál és FSZ közt nem tudom mi a különbség, 2 éves nappali képzésen voltam aminek érettségi volt a feltétele. Ofőm állítása szerint felsőfokú anyagból vizsgáztunk de semmi extra nincs a bizonyítványban. Tapasztalatom külföldi van (nyári gyakorlat) de nem túl releváns, mivel számlákat iktattunk, szóval csak adminisztráció... Hasonló munkakör lenne jó, még ha nem is kapcsolódik 100%-ban a logisztikához, nem milliárdos akarok lenni hanem, hogy havi 10-20 ezret el tudjak tenni legalább egy hónapban.

@dkaro: A meki sajnos nagyon távol áll tőlem, illetve nem nagyon bírnám azt a nagy meleget a konyhán, Tesco-t még megpróbálhatom még, mint utolsó mentsvár.

Köszönöm mindenkinek a segítséget! :R

(#8730) Mercutio_ válasza estikornel (#8729) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ezt nem értem, nem pesten vagy?
Mert ha igen nem"nézegetni" kell, henem végigmenni a belvárosban és (a szimpatikus) helyekre bemenni megkérdezni van-e felvétel. (De én a körúton konkrétan láttam több helyen pár hete ,hogy ki is volt írva felső lszolgálót kersnek.

Ha külföldön számlákat iktattál az releváns lehet pénzügyi SSC-knél, ott a belépő szint azok ipari mennyiségű feldolgozását végzi.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#8731) Cathfaern válasza Mercutio_ (#8730) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Nem pesten van.

(#8732) estikornel válasza Mercutio_ (#8730) üzenetére


estikornel
tag

A probléma ebből ered, hogy Dunaújvárosban (Fejér megye) lakok, Pesttől 80km-re. A plázás melók (Euronics, stb) emiatt nagyrészt kiesnek, mert ott többnyire 9-től este 9-ig tart a munkaidő, ahova nem árt előbb jönni és ha úgy van kicsit később menni, erre jön még 2 óra utazás ha neadjisten 5 perc sétára van csak a hely a végállomásomtól, így meg csak aludni járnék haza.
Ha ott laknék (albérlet most már így kizárva, amúgy is drága) akkor ezt lehet bevállalnám.

SSC-knél milyen kifejezéssel keressek rá? Nem igazán igazodok el, elég sokrétű és sokhoz BSc/MSc is kell ami ugye nekem nincs. Accounting Assistant hasonlít nagyon arra amit én kint csináltam, de szintén a fenti követelményekkel keresnek embert.

(#8733) AuroraI


AuroraI
csendes újonc

Sziasztok!

Nos, csak mostanában olvasgattam bele a topicba, de a szemem elkerekedett a csodálkozástól, így engedjetek meg, egy jó szándékú, ámde kritikus véleményt! Sok hsz többet árt a delikvenseknek, mint használ. Mondom ezt mindössze a két utóbbi tanácsadást olvasva!

Volt ugye az IT srác, aki közvetítőn át kérdezte, hogy mennyi bért kérhet, mert nem meri mondani azt sem. Ne csapjátok be! Valóban van jó szakemberből hiány, s valóban megkapható pénzek ezek, de ezzel a bizonytalansággal esélytelen ezzel nyitni. A munkaerőpiacon is, mint minden piacon, tálalni kell magad, kell hogy legyen mit eladnod, és azt még értékesebbként marketingelni. Azzal amit javasoltok, egy közepesen nehéz interjún is elhasal, amíg nem nő fel ehhez. Sok hasonlót láttam.

Aztán itt volt a munkát nem találó OKJ logisztikus, aki talán valahol vidéken él. Alapjaiban áll rosszul ehhez. A diploma sem egyenes út a sikerhez, nem hogy az ilyesmi. Pontosabb lokációval, és affinitásaival tudtok neki tippeket adni tűzoltásra, de aztán csak az segít rajta, ha ezt tisztába teszi. Elvégezte ezt a tanfolyamot, de minek? Igen, ezzel magam is csak alap feladatokra venném fel, pl egy raktárban, ahol talán bizonyíthat. Van két diplomás adminisztrátorom, aki látom hogy soha nem lesz ennél több! S el tudom képzelni büfé konyhában izzadva a többre hivatottat, míg így tudja terveit megalapozni. Rászorultan meg nem válogat!

Mindkettőnek mondom, hogy helyre kell tenni az önértékelést, csak szerényen, aztán arra kell építeni egy lépcsővel magasabb elvárást, és két lépcsővel magasabb célt!

AI

(#8734) Lortech


Lortech
addikt

Qualys**trol barki hideget, meleget? Akar privatban.

Thank you to god for making me an atheist

(#8735) Goose-T válasza Lortech (#8734) üzenetére


Goose-T
veterán

Van pár onnan kölcsönzött kollégám, csak rosszat tudnak róla mondani. Van még pár hasonszőrű kölcsönzőcég, inkább náluk próbálkozz.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8736) Lortech válasza Goose-T (#8735) üzenetére


Lortech
addikt

Nem outsource, de ja, ismerosoktol utanakerdezve sok jot nem sikerult rola megtudnom. Koszi.

Thank you to god for making me an atheist

(#8737) section9 válasza section9 (#8676) üzenetére


section9
őstag

Elindult a vízumügyintézés, egyelőre bekérik a papírokat, de mivel Augusztus 11-ig a házassági anyakönyvi kivonat nem kerül kiállításra, ezért az azutáni héten tudjuk leghamarabb ténylegesen elindítani a folyamatot. Előtte még ki kell mennem majd két hétre, akkor megpróbálok majd hitelkártyát és folyószámlát nyitni. Igazi kihívás lesz SSN és credit history nélkül. :U

(#8738) djgeg válasza section9 (#8737) üzenetére


djgeg
őstag

Az kalandos lesz igen (SSN nélkül). A Céget kérdezd meg, hogy tudnak-e segíteni. Ismerős csak cégen keresztűl tudott intézni ilyeneket különben elhalytották mindenhonnan. :U

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#8739) djgeg


djgeg
őstag

EPAM ról infó valaki? Nincsenek friss infóim csak évekkel ezelőtti.

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#8740) Tapsi válasza djgeg (#8739) üzenetére


Tapsi
addikt

Egymás hegyén-hátán ülnek az emberek, van olyan ismerősöm, aki ezért hagyta ott őket.

(#8741) Goose-T válasza Tapsi (#8740) üzenetére


Goose-T
veterán

Ez máshol is trend már sajnos. Most éppen az Ericssonnál vagyok, jövőre épül fel az új irodaházuk, és ott már mindenki 130-as asztalt fog csak kapni az eddigi 160-asok helyett. Természetesen egymásra lesz tolva 4-5 asztal két sorban, ha valakinek nem lenne világos. Komolyan, lassan már a bangladesi varrónőknek is nagyobb asztaluk lesz. :D Persze a 160 sem túl nagy, amikor 2005-ben kezdtem a Nokiánál, ekkora böszme asztalokat adtak minden mezítlábas programozónak:

Ez volt a legelső kép, amit készítettem a céges Nokia 6230-cal. :D

[ Szerkesztve ]

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8742) opr válasza Goose-T (#8741) üzenetére


opr
veterán

130cm-en kene elferni programozokent? Azt hogy a francba oldjatok meg? Nekem most van kb 2m, de meg vagy 50cm-nek tudnek orulni :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8743) Goose-T válasza opr (#8742) üzenetére


Goose-T
veterán

Nyilván nem maradok ott, ha tényleg 130-as asztalhoz akarnak majd ültetni. :DDD Amíg hetente 3-4 fejvadász bejelöl a LinkedIn-en, addig nem aggódok amiatt, hogy ne találnék olyan munkahelyet, ahol rendes asztalok vannak.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8744) djgeg válasza Tapsi (#8740) üzenetére


djgeg
őstag

Mármint annyira zsúfolt az iroda, hogy alig férnek el? O_o

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#8745) opr válasza Goose-T (#8743) üzenetére


opr
veterán

Igen, igy belegondolva valszeg nekem is az lenne a reakcio, hogy elkoszonok a cegtol. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8746) Ursache válasza opr (#8742) üzenetére


Ursache
senior tag

Azé' ne má', hogy 2m kevés.

https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg

(#8747) Cathfaern válasza opr (#8742) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Nekem kb. 150 centis asztalom van (nem mértem le, csak tippelek), de gond nélkül elférek, el nem tudom képzelni minek kéne akár csak 2 méter is :F (kivéve ha fizikai hardverekkel dolgozol, de akkor nem a programozáshoz kell hely).

(#8748) Goose-T válasza Cathfaern (#8747) üzenetére


Goose-T
veterán

Nem az a lényeg, hogy elférsz vagy nem férsz el, hanem hogy két oldalról lihegnek a füledbe a kollégák. Ha kicsit megmozdul valamelyik, már belelóg az aurádba.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8749) Novics válasza Goose-T (#8741) üzenetére


Novics
senior tag

Jó, mert annak a nagy CRT monitornak kellett a hely. :DDD

A heringeskedés mondjuk engem is zavarna, de pl nekem elég kicsi asztalom van, és bőven elférek rajta. Nem azon kell a pizzásdobozokat tárolni. :D Max a böszme külső monitorok miatt lehet érdekes, hogy mekkora az asztal, de a melóhoz pont nincsen szükség nagy asztalra.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#8750) Tapsi válasza djgeg (#8744) üzenetére


Tapsi
addikt

Igen.

Morgannél 2x27-es monitorunk volt, azok elég sok teret elfoglalnak.

És jah, nekem pl kell hely a virágaimnak, meg a sok kacatnak. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.