Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Segítséget, tippet szeretnék kérni, hogy ti mit csinálnátok a helyembe ( tudom mindenki más )
Jelenleg van munkahelyem, amely a 3. melóhelyem életem során. Jelenleg 7 éve vagyok itt , ahol most , a fizetésem olyan 250-370.000 Ft-ig terjed. Stresszes meló, hétvégén és ünnepnapokon is megyünk néha, illetve fix 2 műszak 12-13 óra. Nem egyszerű munka, nagy a felelősség, annyi, hogy nem a szakmámhoz tartozik.
Mostanában eljutottam odáig, hogy haza hozom a munkát, amelyet át vetítek a családomra, a páromra. Ő megért, mert tudja, hogy mi a helyzet, de mondta, hogy lassan ideje lenne váltani, én is érzem magamon , hogy feszült vagyok és sokat morgok is .
Van több szakmám ( Jogosítványom teli van, tehát megvan az összes kategória, rendelkezem egy gépész végzettséggel, illetve megvan a könnyű és a nehézgépkezelőim is <--- direkt írtam így , tudom változott, megvan az új formátuma, de nem akartam egybe leírni + van 8 darab hatósági jogsim is. )
Jelenleg meló mellett tanulok, jelenleg a Munkavédelmi Technikus képesítést szeretném megszerezni.
Gondolkodtam azon, hogy maradok addig, míg nem lesz meg az, amit most tanulok, és majd ha sikerül és meglesz, akkor próbálok abban keresni melót. Vagy pedig most váltok, keresek olyan helyet, ahol tudok sofőrködni, mivel szeretek vezetni, megvan az összes kategóriára a jogsim . Vagy pedig keresek olyat, ami nem sofőrködés, hanem valami egyéb melóAz önéletrajzomat összeraktam a napokban. Találtam olyan helyet, ahova szívesen beadnám a jelentkezésem, csak kell motivációs levél. Én életem során nem írtam ilyet, nem is tudom hogyan kell, hogy néz az ki. Ebben tudna nekem valaki segíteni?
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy az önéletrajzot szerkesszem úgy, hogy csak az adott pályázatra szóljon, tehát ne írjak bele minden végzettségemet, jogisítványomat, vagy pedig mehet bele az összes? Erre mit tanácsoltok?
Ti mit csinálnátok a helyembe? Kicsit hezitálok, mert azért 7 év mégis 7 év, és azért kicsit tartok a váltástól.
Az sem érdekel, ha kicsivel kevesebbet keresek, csak többet tudjak együtt lenni a családommal és rendes munkaidőben dolgozzak és nyugottabb legyek.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.