- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ubunturól alcára van már valami hír? fonix e hó végére igérte... Vagy csak egy újabb igéret?
-
Noys187
tag
Szevasztok!
Kellemes ünnepet mindenkinek!! Tegnap megérkezett a Nexus 4-em. Szóval elköszönni szeretnék és egyúttal megköszönni az eddigi segítségeteket!! Nélkületek azt sem tudnám, hogy eszik-e vagy isszák a ROM-olást! További sok sikert mindenkinek a modoláshoz!!
Ui.: Tudom, hogy nem ide tartozik, de akit esetleg érdekel a 995-ösöm, az privátban érdeklôdhet.
Üdv: Norbi
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
Libidec
csendes tag
-
thiclyoon
aktív tag
sziasztok
az itt található H1N1 Gamer romot hol lehet elérni/letölteni/vagy véleményt olvasni róla?sehol se találom[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
Állítólag ma a franciák megkapták OTAN az új update-t. Forrás
-
törölt tag
Esetleg fastboot flash boot boot.img de ez megintcsak a "régi módszer".. Ahogy elnézem,ha nem kattintásos módszer szerepel valahol,akkor az már bonyolult... asszem több módszert nem írok,mert egyik sem "1szerű" ....
-
törölt tag
válasz B2man2 #11079 üzenetére
Mivel én oldscoolos módszerrel dolgozom,ezért én így csinálnám: a rom zipjéből kicsomagolnám a boot.img-t, bebootolnám a cwm5.5-öt, restore/advanced menüben a boot.img-t restoreolnám csak, majd reboot teló. Ez csak az én módszerem lenne,de ezt az okosabbak majd megmondják...
-
pucz
senior tag
Nos, először is: Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Készülök feltenni a H1N1 V0.9-et. Egy annyi tapasztalatot mondana nekem valaki, hogy a programokkal milyen viszonyban van ez a ROM?
A 0.1-be nekem anno nem akarta feltenni a PowerAMP-ot (Playről), azt írta hogy Nincs elég szabad hely, töröljek pár appot!
Az 5.8 is ezt csinálta!
-
törölt tag
válasz wwenigma #11073 üzenetére
Akkor csak "simán" flickeres? Én még nem vettem észre az enyémnél,igaz nem túl sokat nézegetem szürke háttérrel.(Alapból kék )
Batai: szerintem nem.. elvileg romfüggő is lehetne,mert a kijelző vibrálását szoftveresen állítja a rom (Bár ezt lehet,hogy a firmware "csinálja")
(Nálunk a cégnél flickeresnek nevezzük: teli fehér kép mellett állítjuk a kijelző frissítését;igaz a rádiókban potméterrel; ami vibrálás-mentes kell,hogy legyen.Ezt egy műszerrel és egy kamerával ellenőrízzük bennt)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #84490496 #11071 üzenetére
Szürke háttérnél latszik, nem kell hozza huzni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bmate7
tag
válasz tenonius #11066 üzenetére
A CM10 Gapps(2013 03 05) ez nem a rom hanem a CM 10-hez való Gapps. A cm-10-20130322-UNOFFICIAL-cocktaill a rom.Varázsold fel ezt is a memóriakártya gyökerébe és előbb ezt telepítsd fel után a gappst.
[ Szerkesztve ]
De vagyunk-e azok, amik lehetnénk?
-
batai15
félisten
hmm. a telefon képernyője állo modba is van hogy hullámzik (5.8) eddig nem tette.
-
tenonius
csendes tag
Sziasztok!
Valahogy visszalehet állítani gyárira a telót, úgy, hogy csak a fehér Alcateles boot képernyőig jut?
Sajnos felpróbáltam rakni rá a OT-995 CM10 Gapps(2013 03 05)- fajta romot, de nem megy túl a kezdőképernyőn, pedig a CWM 6- al próbáltam!
Légyszi segítsetek[ Szerkesztve ]
Üdv. András
-
enzahobi
aktív tag
válasz B2man2 #11064 üzenetére
Ebben a zipben: http://db.tt/EhxOoOvI van egy boot.img nevü fájl, ez a kernel. A kernelt a romtelepítős zipekből lehet kiszedni. Amit belinkeltem kitömörited majd abenne lévő bootimg-t felülírod azzal ami neked kell, becsomagol, majd recóbol instal zip. Ahhoz hogy visszarakd kell a mostani romod telepítője, vagy kell csinálj egy bizt. mentést, amiből ki lehet szedni a kernelt.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
enzahobi
aktív tag
válasz csicsice #11061 üzenetére
Sztem jobban jársz, ha felrakod 5.5 -t és ahhoz az 5.8a kernelét, én így tettem és meglepően jó az akkuidőm! Igaz még párszor le kell merítsem hogy beálljon az akkustat.
Ja igen, link: http://db.tt/EhxOoOvI (nincs benne gpu OC, recóbol flashelhető)[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
-
csicsice
csendes tag
Először is nagyon kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A kérdésem az lenne, hogy a Bagyusz-féle új 5.8a-ból hogy tudnám csak a kernelt feltenni? T-Mobilos ICS 4.0.4 hivatalos van rajta, a decemberi kiadás, de a kernel szeretném "lecserélni". Az 5.8a-ból melyik fájlok kellenek hozzá, és valaki lenne szíves a kernel csere lépéseit leírni? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget! -
Comic
aktív tag
Nem fogok warezkodni és ha már egy PlayerPRO-t megvettem, akkor eszem ágában sincs egy másik appot is venni miatta. Ami a ciki a telóban, hogy gyári ICS-en sem működnek...
-
Ricsi200
tag
válasz imi0424 #11050 üzenetére
Akkor mondom: 3.-szorra be is kapcsolt, előtte mindig kidobott valami hibaüzenetet, amit le kellett volna okézni, de egyben le is fagyott. Aztán nincs benn magyar, bár erre számítottam. A főképernyő lapozása egy kínszenvedés, össze-vissza ugrál. Szóval ezen még van mit dolgozni.
-
törölt tag
nekem tweakeden is hibátlan poweramp-el, GB us romon is hibátlan poweramp-el, cm-eken is hibátlan (meglepő módon: power amp-el ) és a ráadás: H1N1 romokon is megy ..(valami csoda folytán a power amp-el ) Mondjuk a power amp-et még samus időmből szoktam meg...
[ Szerkesztve ]
-
Comic
aktív tag
Régebbi téma, így csak van rá megoldás.
Az equalizerek valamelyikjét sikerült már működésre bírni?
Mármint az Apollo+DSP-s megoldáson kívül? Csak mert nekem az sem megy! Mint ahogy egy külső sem... (PlayerPRO beépített)
Kezd a bögyöm tele lenni, hogy egy ilyen telót nem lehet rendesen kihasználni!
Egyedül a gyári GB-n és a H1N1 CM-ben működik a dolog, de a GB atom lassú, ha belakom, a CM meg alig 1 óra alatt megeszi az akkum... (Szokások és pofonok...) -
törölt tag
válasz amarna #11048 üzenetére
Lényeg,hogy megy
Ricsi: Az az egyetlen rom,ami eddig kimaradt az életemből.. az összes többit teszteltem..Mivel most tettem vissza a tweaked-et, ezért a tesztről most lemondok,ha nem haragszol.. (Egyébként sem voltam jó sosem oroszból...EmerzeeB ugyanakkor voltunk gyerekek..akkor még kötelező volt az oroszt tanulni )
-
Ricsi200
tag
A mai kiadású orosz miui-t nézte már valaki ? [link]
[ Szerkesztve ]
-
emerzee
aktív tag
válasz #84490496 #11041 üzenetére
Nekem már volt személyim (keményfedeles, lapozós... ) amikor a htz, spectrum, c64, c16, +/4 időszak volt. Pc ként még az amstrad pc-t ismertük... Megtanultuk mi az a gap, hogyan kell hallás alapján, kiskéssel magnófejet állítani. Cipeltük a konfigot sporttáskában, Junoszt tv-t a kezünkban. A könyvtárból kölcsönöztük a kazettákat... Ha az utcán voltunk iskolaidőben, megpofozott a rendőr, és május elsején sört loptunk a felnőttektől, és virslit kunyeráltunk az árusoktól. A vursliban pedig egész nap buliztunk. Ez volt a puha kommunizmus. (De a pofon kemény volt...)
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
törölt tag
válasz #35202114 #11043 üzenetére
még... ezek a képek is bekerülnek elvileg a módosításba.. remélem.. Még a recoveryket akarom lefotózni, de qtadb nem látja a telót cwm-ben,tehát a banya samu ace-ével fogok fotózni..ami hát khhmmm...
Cserébe zaklatlak priviben a moderálás/szerkesztés miatt
Amarna: ha megvan,akkor nézd meg,hogy hol van.. melyik meghajtón..
cigiszünet... kell egy kis relax
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #84490496 #11039 üzenetére
IT alapismereteket mar nem oktatnak suliban?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz amarna #11040 üzenetére
Első hozzászólásból a fastbootos csomag meg van?
Egyébként ott írja is:
Recorvery használata:
A fastboot-os csomagot lehetőleg valami egyszerű helyre bontsd ki (pl. C:\fastboot\)
a fastboot-os csomaghoz vagyis a recovery-hez, fent kell hogy legyen fastboot driver ami ez
A telefonon a hangerő le+bekapcsot gombot tartsd lenyomva, ha rezzen(?) akkor engedd el a bekapcs gombot (hangerő le gombot még nyomd) és dugd rá a gépre.
Ezután (ha a gép felismerte) a fastboot-os csomagban indítsd el a "recovery.bat"-ot és várd meg míg bebootol a recovery (ha nem megy a .bat-ra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként), CWM-ben: a négyzet és a házikó gomb: fel-le, a nagyító pedig az enter vagy o.k. , a nyíl értelem szerűen vissza.wwenigma: szerintem kb az utolsó csillagharcos vagyok, aki még zx sinclair-en, spectrumon ,enterprise-on +4-en és atarin nőtt fel Kérdésedre válasz: Szerintem nem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz amarna #11033 üzenetére
Telót rakd download módba(arra remélem, hogy reagál, és NE dugd még gépre.. Terminálban mehet a fastboot-os mappába a fastboot flash recovery recovery.img parancs. Ehhez használd [link]ezt a recovery file-t.Ez a saját telómról a gyári. Ha ez megvan, akkor dugd rá a gépre a telót, majd nyomj egy entert a terminálban.
Elvileg fel kell (ene) flashelnie a gyári recovery-t.
Telót felismeri már a win8? Ha nem, akkor ezközkezelőben eltávolítás driverrel együtt, reboot pc és felrak otu progi.[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
Sziasztok
Már jó ideje nem követtem a forumot sajnos.Most H1N1 ICS&GB rom van a telon.A kérdésem az lenne,hogy jött ki olyan rom amire érdemes lenne lecserélnem?
Illetve neki állt recsegni a hangszóróm.Szerintem melo helyen kaphatott egy kis vasport.Ilyet cserélt már valaki?
Előre is köszi░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
törölt tag
válasz amarna #11025 üzenetére
V1.3-hoz más drivereket használ a pc.(cyanogen alap miatt..). Megoldás:pc-röl telo driverek uninstall,pc reboot,alca otu felrak,pc reboot,bebootol cwm 5.5-be és telepít rom.
Ha javasolhatom, akkor fastboot boot xxx.img módszerrel recoveryzz, úgy 100%,hogy jó Én már szívtam meg recovery flasheléssel, majdnem behalt a teló (lényegében nand felülírás lett a vége..)
[ Szerkesztve ]
-
amarna
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
ICS+V1.3 - ról szerettem volna visszaállni H1N1 V 5.3 -ra, de az Alcatel logónál megállt. Ez idáig a telefonról inditottam a recoveryt, most érthető módon a számítógépről probálnám, de semmi. Egy pillanatra felugrik az ilyenkor szokásos, de ennyi, nincs második rezgés. GB-s CWM- ről van szó, és driverek fent vannak a gépen (win 8). -
XXX003
tag
válasz tuningtomi #11012 üzenetére
szia,esetleg olyat vagy hasonlót összetudnál dobni,mint amit loosht használ ebben a romban RetroROM with Root v2.0 to v3.0 final??
THX -
pakardo
tag
Sziasztok, végig próbáltam az összes H1N1 romot, de a H1N1 GB a leg tutibb köszi érte
Üdv : pakardo
-
tpeti78
senior tag
Srácok, ezt a romot szeretném feltenni: ICS H1N1 5.8a (2013.03.23 stabil)
Melyik CWM kell hozzá, illetve még annyi kérdés, hogy ehhez is kell az SD mount patch?
Kell hozzá külön gapps?
Ha még nem volt hivatalosan frissítve ICS.-re, akkor gondolom GB. bootloader-t kell választanom?
Valamint az nvram.txt-t itt nem kell bemásolnom a régi mentésből, ugye?
Bocs a sok idióta kérdésért, de így két óra olvasgatás után kicsit kusza az agyam, a mit-hogyannal kapcsolatban...
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
XXX003
tag
sziasztok,ehhez a romhoz GB H1N1v0.9 estleg tudna valaki összedobni egy CWM-ből feldobható skin zip-et,mert szeretném egy kicsit feldobni a telefon kinézetét??
THX -
emerzee
aktív tag
válasz Szabiee #11003 üzenetére
Ez volt a baj... A tela folyamatosan pörgött. Ha nem használod a proci sebesség visszavmegy 2xx mhz-re. Természetes, hogy olyankor kevesebbet zabál... Rekd vissza inkább... Üresjáratban úgy is mindegy, hogy mennyin pörög, hisz csak a telefonos rész kell menjen. Ha meg valami zabálja, akkor úgy is felpörög 1.4 re...
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
tpeti78
senior tag
válasz #35202114 #10981 üzenetére
Tiszteletem!
Az összefoglalót csak én nem tudom megnyitni?
Romot szeretnék cserélni, gb. bootloader, fr. ICS. van fent mióta megjelent. Stabilitási gondok adódtak, gondol egyet kikapcsol, nem jelzi a hivást, stb. Mit ajánlotok helyette, mit rakjak fel, és hogyan? Kellene egy kimeritő leirás, régen foglalkoztam a teloval, nem szeretném elcseszni.
Köszönöm,!
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2