- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXX003
tag
válasz
GordonSamway #10174 üzenetére
szia ez milyen rom,feltehető ICS-re??
THX -
Noys187
tag
válasz
GordonSamway #10174 üzenetére
Ezt is recoveryből install zip from sd?
Egy próbát megérKöszi előre is!
-
batai15
félisten
persze mér is lenne rendbe az alca.
Már hívni se akar.
Ne nyultam ehez se.
persze ujra indittottam kikapcsoláskor elkezdett hívni. csal már nem volt mit.
eskü még ha valamivel meg lep, meg tanitom reptetni . -
imi0424
senior tag
válasz
loosht #10180 üzenetére
nekem a színei tetszenek, csak az a baj hogy nagyon eltér a minimalista kinézettöl, zavarják az ikonok a szememet mert tul részletesek
én sem szurkálódni akarok, de erre a google is rájött hogy minél minimalistább a felület, annál nehezebb megunni...
nézd meg az ics- jb ikonjait... minimalista és mégis tökéletes, nekem az a favorit
de a szine az tetszik, jó árnyalat -
loosht
senior tag
válasz
batai15 #10182 üzenetére
Lehet, hogy nem tudok annyit csinálni, hogy ne unja meg az ember, de akkor a gyári kinézetet ne is említsük! Azt mennyi megunni?
Így azért van alternatíva, van mit cserélgetni. CM témákat nem lehet közvetlenül használni (nem is tudom megoldani), de gyakorlatilag azokból tudok témát csinálni ICS-re. A kinézet 99%-ban ugyanaz lesz, csak más a megvalósítás módja.
Amúgy meg magamnak mindenképpen csinálok témákat és ha már csinálok, azt meg is osztok veletek. -
batai15
félisten
válasz
loosht #10180 üzenetére
neem. csak gondolom sok melód van benne
. amiért tényleg respect. csak ezért mondom hogy nem tudsz eleget késziteni hogy ugymond ne unja meg az ember ,érted ? tényleg nem tudom jobban meg fogalmazni, és ezt maximálisan csak jó indulattal írtam
mondjuk egy cm7/ v 10 téma rendszert nem tudsz esetleg bele rakni ? remélem érted hogy nem szurkálódni akarok . -
Ricsi200
tag
válasz
GordonSamway #10176 üzenetére
Képernyőkép készítése ics-n: hangerő le + bekapcsoló gombot egyszerre megnyomod, és tartod amíg meg nem csinálja.
Hozzászólás írásnál van egy link gomb. Légyszíves használd.
Kicsit lejebb pedig külön van képfeltöltési lehetőség hozzászóláshoz.
Remélem nem sértettelek meg, nem kioktatásnak szánom. Csak így mindnekinek praktikusabb.
-
GordonSamway
aktív tag
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_iy2neuhrwmpnrdrv_dsc_0026_2.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_aijqbfac8bqlnpnw_dsc_0027_2.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_szmuiruwnkp5hjsu_dsc_0028_2.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_yipjiit5ycg5vrew_dsc_0029_2.jpg -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Egy ki finomság.Én most tettem fel és nagyon jó.Kamera,játékok,és gyors is.RR3 at toltam kb másfél óráig és ment szépen majdhogynem lagg mentesen.Egyszer kétszer volt nagyon pici lagg de isteni volt végre rendesen tolni vele.Szerintem fasza kis Rom ez,de ezt mindenki maga döntse el.
Alcatek OT-995 ICS+ V1.3
http://d-h.st/ixX
http://d-h.st/wYg
-
master90
aktív tag
Melyik cég foglalkozik a telefon gariztatásával?
-
loosht
senior tag
GreenPiece Theme H1N1 romokhoz.
-
latis666
aktív tag
válasz
batai15 #10165 üzenetére
Nekem ez a probléma megoldódott Fakirr1 tippje alapján. Lehet másnál nem válik be, de wifi beállítások - speciális - Wifi kapcs. alvó módban - soha.
Igy persze nincs wifi kikapcsolt állapotban, de mikor elindulok otthonrol, általában alvó módban van a teló és igy nem jön elő a hiba.
-
batai15
félisten
asszem tele a tköm az alcával. ma kb 10. alkalomra tudtam elő csalni a mobilnetet .
most a szokásos mód(airplane on ,off, majd mobilnet on ) se segitett. mostmár a wifit is ki kell kapcsolni.
arra rájöttem ha 3-4 órát tölt othoni (v bárhol ) wifin , nem akar elszakadni utána tőle.
nem lehet ezzel kezdeni valamit? -
salala
tag
Ha már dev-ek meg fejlesztés a téma.
Arról van vkinek infója, hogy fonix hogy állhat az ubuntuval? -
törölt tag
válasz
ferensz #10158 üzenetére
Fec: nem baj.. lehet belőle
Asszony kérdése csak..első forgatásom nem bootol.. illetve bootloop ,ha usb-re rakod...Tehát bugfix.. de ez mindegyik rom esetében így van.A gyári rendszeren is van mit javítani
Ráadásul annak is örülök,hogy egyáltalán leforgott. Laikus kezdőként azért (számomra) ez is egy durva élmény..
-
törölt tag
válasz
imi0424 #10146 üzenetére
A többi még akkor készült,amikor még nem volt gyári ics a telóra.Ha sikerül végre összehozni a cm9-et és/vagy a 7-et,akkor arra is lehet majd miui-t építeni.Egyenlőre az alapok hiányoznak szinte mindegyik romhoz(no meg a developerek..jelenleg Bagyusz,jinxxx,Benetnath és fönix232 van.)
Pucz: van egy 5200 vésztartaléknak
Batai: ahogy mondani szokták: google a barátod (meg én is
).Írd be: how to compile cyanogenmod (vagy miui, vagy amelyiket akarod..) for unknown device.. Ez csak egy példa.. Angolt vágjad hozzá, mert az elengedhetetlen.Nekem I5 4 mag (virtuál 8) + 4Gb ram.. így átlag 3 óra a forgatás, de még közel sem tökéletes..
-
törölt tag
Support szinten a samsung se jobb.. főnököm S+ -ára a legfrissebb rendszer a 2012-es 2.3.6-os.. Pedig hardware tekintetében nem egy szardarab
Pucz:embere válogatja.Kérdezd meg a többieket,akik használják.Mivel minden teló más és más,nem biztos,hogy ami nekem jó,az neked is..
Batai:én is nemrég kezdtem,de csak akarat kérdése és olvasásé
-
batai15
félisten
válasz
#84490496 #10150 üzenetére
oooo persze. az efféle programozási ismereteim a nullához konvergálnak.
sajna belőlem se lesz soha developement.
sok mindent meg tudok csinálni, de pont ezt nem.
pucz: énis gyűjtök egy htc one xre.
báár mostanába egyre több htc one vidit nézek, nagyon bejön. csak hát 200 huf..
de addig ugyse nyugszom mig nem lesz egy csúcs telóm, amin kiélhetem minden effejta vágyam . -
törölt tag
válasz
eldrah #10140 üzenetére
Tweaked-et mistercheese készítette,a folytatása lett az ics+ v1.x. Lényegében Bagyusz kernele egy csupaszított fr ics-el,init.d tweakekkel és a cm féle launcherrel.A stabilitása és a (Bagyusz kernele miatt)gyorsasága miatt nálam ez a rom az állandó amióta megjelent.Kipróbáltam az összes fellelhető romot,de ez mindig ment vissza eddig.Most is ez van fennt
Batai:az ő ismerőse csinálta a romot,de nem boldogult semmilyen hibával..Folytasd a munkáját
-
törölt tag
válasz
ViCk980 #10147 üzenetére
Túl nyers és barimira nem a 995 kernelére épül.. azért is hagyták abba..
Qumu74 tudna nyilatkozni...
Pucz:lehet,hogy összedobok egy bootloader függetlent,vagy ha Bagyusznak van kedve,akkor megcsinálja.. az elmélete meg van,a gyakorlati kivitelezését próbálgatom,de én még csak tanulom ezt
Emerzee:a G3 fülesének más a lábkiosztása,azért pattog.
-
-
eldrah
aktív tag
errol a tweaked ics-ről valami infó, attól aki már használja?
közben elindult végre a letöltés..már csak 50 perc van hátra data-ról töltve
igen..jól érzitek az szarkazmus a soraimban
-
wwenigma
Jómunkásember
-
akosright
tag
Ez a Stipped and tweaked ICS 4.0.4 ROM nem tartalmaz naptárat, amikor meg felteszem a google naptárat, folyamatosan leáll, szinkronizálásig el sem jut.
Az H1N1 5.5 pedig hagy egy üres sort a főképernyők tetején, tehát egy sorral kevesebb ikont tudok kienni.
-
udvaria
csendes tag
Most már a rapidos link is jó...
-
udvaria
csendes tag
válasz
roti86 #10133 üzenetére
A rapidos link nekem se működik... Azt írja a feltöltő letiltotta a letöltést...
Pedig nem is...
De a data.hu-s link az jó.
Annyit tudok csak erről a ROM-ról, hogy 2012.12.12.-én töltöttem le. Egy fórum hozzászólásban említette valaki valahol. Csak egy letöltési link volt ott, semmi más.Én úgy tudom, hogy lítiumos akksikat max a névleges árammal ajánlott tölteni, tehát 1500 mA-ig nem lesz baja, bár minél lassabban tölt, annál tovább bírja...
-
MurdR
veterán
válasz
emerzee #10125 üzenetére
Én 2A-es töltővel töltöm fél éve, semmi gyengülést nem vettem észre. De úgy vagyok vele hogy inkább töltsön fel sokkal hamarabb, ésha legyengül akkor veszek egy másikat 3000ért. De tényleg semmi negatív változás eddig. Aztán lehet hogy holnap meg felgyújtom vele a lakást. :-D
-
eldrah
aktív tag
ezt a tweaked ics-t sehol nem lehet letölteni?:S minden link halott nekem..vagy én vagyok béndzsa?
-
akosright
tag
Nem értek valamit. Mi a különbség a ROM felrakás és a backup között?
Elmentettem (backupoltam) az eredeti,telenoros ICS állapotomat. (létrejött egy backup)
Feltettem a H1N1 romot.Kipróbáltam.
Majd a recovery menüjéből kiválasztottam a visszaállítást (restore), a telenoros backupot és ujra fenn azt eredeti állapot.
Akkor most ha jól értem újra települt az eredeti rom a visszaállítás (restore) hatására? -
imi0424
senior tag
ez a bluetooth internet megosztás olyan hogy ha egy másik telón van bluetooth, akkor azzal meg tudom osztani a netet ?
-
emerzee
aktív tag
No ha már szóba került a töltő...
A gyári töltő 5v 550ma. Nekem olybá tűnik, nagyon lassan tölt. Legalábis a g3 után. Érdemes más töltőt használni? Van egy 1000ma-es kínai töltőm. Rá merjem dugni a telót? A g3 700ma-es töltőjével se tölt gyorsabban...
Ha már töltő, akkor füles:
A gyári füles nem rossz, bár szélben baromira susog, a g3 fülese nem susog. Viszont ha bedugom a 995-be, akkor pattog. Ha hívok, működik, de ha engem hívnak, azonnal elutasítja a hívást. A gyári füles rendeltetésszerűen működik. Más headsetekkel próbáltátok a sajátján kívül?(Gondoltam a mélyvízbe beletartozik a hardware is...)
-
darky4e
tag
Csak nekem indulgat újra napi 2-3szor HINI 5.5?
-
eldrah
aktív tag
válasz
Copakt #10119 üzenetére
Udv! nem egyedi eset
én mikor felraktam a romot használhatatlanná vált a telo...ugrált a kép meg becsikozodott,elszinezodott minden hozzáérés nélkul is...
sajnos ugy tunik az én telom gpuja nem birja a joságot
de usse kavics...ment vissza az 5.3
de lehet ma megint telo ujrahuzás lesz az uj rom kiprobálása véget amit itt most a tobbiek emlegetnek...sajnos az akkuidom is elég gyatra a tobbiekéhez képest..én folyamatos 3G és kozepes tapicskolás melett orulok ha 7-9 orát kibir a telo...ha nem nyulok hozzá,2G re rakom vagy lekapcsolom a netet akkor talán..jo esetben kibir 12-13 orát...de akkor már az a csucs
de ezért van két toltom...egy otthon egy a cégnél
az az érdekes,hogy minden rommal igy van..még a CM10 is igy teljesitett
holott annak elméletileg nincs tul jo akku kezelése
-
berczy77
csendes tag
H1N1 5.3, kicsivel átlag alatti használattal, valamint Ingress nélkül
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/18/215475_tzbop2e1pwtxvdpw_screenshot_2.jpg
-
->Raizen<-
veterán
válasz
loosht #10116 üzenetére
Nekem a gb-s romoddal úgy alakul az üzemidő hogy kb 3 óra 40 percig bírja max töltésről merítve folyamatos drag racing wifis netes játékkal. A vibramotor folyamatosan dolgozik alatta. Minimum fényerőn van a kijelző. Ha csak neteznék 3g-vel akkor tényleg nagyon sokáig tudnék vele!
-
Copakt
csendes tag
Sziasztok hogy lehet az hogy az hogy a H1N1 5.6 GE-s rom a legalkalmatlanabb rom a játékra? a gta VC akad a real recing szintén minecraft pe is akad itt még grafika hiba is van szinte nincs egy játék ami simán futna ezek a játékok 5.5 rom alatt gond nélkül nagyon minimális akadással futnak. Pont ezért szetem le ezt a romot hogy játsszak rajta de még az eredeti rootolatlan GB-n is jobban menek a játékok mint ezen. Ez egyedi jelenség vagy mindenkinél így van?
-
udvaria
csendes tag
Elvileg ez a data.hu-s link:
-
loosht
senior tag
válasz
udvaria #10115 üzenetére
Nos, engem egyáltalán nem lepett meg. Nem mellesleg 1 óra alatt ha akarnám, se tudnám lemeríteni. A múltkor úgy ment el egy teljes napot, hogy kb. 5 órán át ment a gps (5 óra bekapcsolt képernyő+gps modul!), plusz kb. 14 órán át be volt kapcsolva a 3g netkapcsolat, emellett telefonálás, böngészés, levelezés.
-
udvaria
csendes tag
válasz
loosht #10111 üzenetére
Igen 35 percet ment a kijelző, de 1 másodpercig sem volt repülőben a telefon...
Egyébként ha be van kapcsolva a kijelző, akkor kb 1 óra alatt lemerül a telefon...
Ezzel kapcsolatban egyébként tettem már fel itt kérdést, de választ nem kaptam rá...
Szerintem abszurd, hogy egy telefon bekapcsolt állapotban 1 óra alatt lemerül csak attól, hogy a menüben lépkedek, és nem az én esetem az egyetlen. Lehet széria hiba, vagy valamit rosszul raktak össze Kínában..
A másik, pedig, hogy de igen, meglepő az üzemidő, mivel H1N1 v5.5 alatt 40 óra volt a készenléti időm úgy, hogy hozzá se értem a telefonhoz. Kipróbáltam az összes governort, de tök egyformán merült mindegyikkel.
Most conservative-on van noop-al. Kipróbáltam smartassv2-vel is. Felment max frekire a teló, majd 15%-os kihasználtság mellett majd 1 percig ott is maradt...Fent van már datan, csak ftp-n töltöttem fel a mérete miatt. De még nem nagyon ismerem a datat, így kell egy kis idő, míg megtalálom a linket
bocs...
-
loosht
senior tag
válasz
udvaria #10105 üzenetére
Állításod szerint 35 percet ment a kijelző. Milyen jó, hogy neked a kijelző nem fogyaszt semmit!
Meg ahogy elnézem az idő felét repülőben töltötte a telefon. Az adott használat mellett egyáltalán nem meglepő az üzemidőd. Nekem úgy megy el a telefon 4.5 napot, hogy 3G-n használom, naponta kb. fél órát telefonálok és átlag napi egy órát netezek.
-
udvaria
csendes tag
Stipped and tweaked ICS 4.0.4 ROM ICS bootloaderhez..
Egyelőre csak rapidra tudtam feltenni, de ha valakinek ez nem jó, este felteszem data.hu-ra.
Csak melóhelyen valaki lóg a data-n, és csak 1 kapcsolatot fogad el a szerver...
Már megy fel data.hu-ra is... -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok ami az xda vannak romok azok közül melyiket érdemes felrakni?
-
udvaria
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csak egy kis tapasztalat...
Feltettem a telefonra már az összes létező ROM-ot kezdve a gyári GB-től a gyári ICS-en át aH1N1 V5.5-ig.
A gyáriakat leszámítva nekem mindegyik teljesen jól működött(Ezúton is köszönet, és tisztelet minden fejlesztő emberkének...)
Viszont mindegyik verzióval az volt a problémám, hogy - ahogy már előttem írták- úgy merült a telefon, mint a vízbe dobott kő. Nem csak bekapcsolva, hanem készenlétben is max 2 napot bírt, úgy hogy hozzá se nyúltam.
Egyetlen egy ROM vált be. Egy "Stripped and tweaked" fantázia nevű ICS ROM bagyusz féle 3.0.8-perf kernellel. A ROM egyébként ha jól tudom mistercheese-nek tudható be, de cáfoljatok meg, ha nem így van.
Készenlétben jelenleg(ha egyáltalán nem használom a telefont), több mint nyolc!!! napig birja.
Ezt egyik ROM sem tudta idáig...
A képen látható állapot kb. 20 perc netezés, 32 perc telefonálás, és kb 15 perc egyéb menüben turkálás után készült.
Hozzátenném, hogy nekem nem a játék a lényeg, hanem a készenléti idő, mivel én alapjába véve telefonálásra használom főleg a telefont(míly meglepő...) Ettől függetlenül atom stabil, nem akad, nem fagy le.
Egyetlen problémám van vele, hogy nincs benne gyárilag naptár. De ez azért megoldható probléma...
Sajnos linket már nem találtam a ROM-hoz, de ha valakit érdekel, feldobom valahová... -
batai15
félisten
konkluzió: a seeder (rng service) többet árt mint használ. kikapcsolva néha laggolok keveset, bekapcsolva ha laggol akkor nagyon .
fakirr; ujj ava ? hh ? -
szeryo
tag
pár napja van fent az uj 5.5 .Stabil jol bánik az akkuval.Ami hibát talátam bár lehet csak nálam.A böngészöben
nézem az ingress.com/intel oldalt és folyamatosan bezárja magát,mozzilával uganez. Valamint a motorbike játék csak néha indul el érdekes de többnyire csak performance modban.1 hónap jb használat után váltottam megint icsre.nem bántam meg jb ingress akkuido max másfé óra.ics ingress akksi 2ora 20 perc.nincs valami app amivel felehet ébreszteni a telot a hangerö gombokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged