Hirdetés
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
Szevasztok!
Egy gyors kérdés:
A haver Telenoros készülékére készülünk rádobni a cm-10.2-20131210-UNOFFICIAL-cocktail - ROM-ot a hozzá tartozó GAPPS-al és CWM-el. Na mármost, lehet bármi fal amibe ütközhetünk? Gondolok itt arra, hogy régebben voltak gondok a Telenoros telókkal...Vagy itt ez most nem játszik és minden flottul megy?
Előre is köszi!
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
Noys187
tag
válasz Keeperv85 #21188 üzenetére
Na sikerült!
Végül kibeleztem egy USB kábelt és az akksira erősítettem a +/- t, feldugtam tölteni (persze azért volt para, ezért csak egy kicsit 'töltöttem' rajta), így végül lett benne annyi kraft, hogy Recovery-be tudjam tenni, ott rebootoltam és most a PC-n tölt. Hagyom is rajta reggelig, aztán ráküldöm a 10.2-t, mert az tölt kikapcsolva is....Azért köszi srácok!!
-
Noys187
tag
válasz Keeperv85 #21185 üzenetére
Keeperv85:
Közben kiderítettem, hogy az akksi adta meg magát, mert az LG-m akksijával sikerült bebikáznom. Vajon, ha 'kibelezek' egy usb töltő kábelt, és azt rádugom a +/- ra (hogy a telefonban van az akksi) vajon bejöhet? Úgy értem, hogy fogja tölteni, legalább vagy 50%ra, hogy rá tudjam dobni az új 10.2-őt.
-
Noys187
tag
válasz Defect #21181 üzenetére
Szeva!
Köszönöm szépen, olvastam, és inkább itt válaszolok, hogy kizárjam a felesleges köröket:
Tisztában vagyok a teló azon tulajdonságával, hogyha teljesen lemerül, akkor ha töltőre teszed, egy darabig csak villog, és néhány perc elteltével lehet csak bekapcsolni, de ez nem az-az állapot. Nem tudom bootoltatni sem a Reco-t, mert amint download módba teszem a telót és rányomok a load.bat-ra, kikapcsol, de nem jön be a Reco...Ráadásul, már volt egy reboot, és ez se nagyon segített...Keeper: Volt már példa arra, hogy teljesen lemerült, és minden probláma nélkül feltettük tölteni és semmi baja sem volt... Ezért vagyok most leblokkolva...
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz Noys187 #21179 üzenetére
Illetve, most annyit találtam, hogy egy bizonyos McGyver módszerrel lehet csak felkelteni?? Kapjak szét egy USB-t, ami ráadásul nincs is feleslegbe, és a dróttal töltsem??? Ne b@sszatok már ki velem, nem vagyok nagy műszerész....
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség: Asszonykám hazajött a munkából, az OT-995 akksija már eléggé lent volt (kb 3 %) kapott egy sms-t, már töltővel a kezében ugyan, de még nem dugta rá a telefont, fel akarta oldani a képernyőt (majd ugye feltenni a töltőre) de kikapcsolt a teló! Na most jön a gond: Gondoltuk semmi tré, feltesszük tölteni, de azóta csak villan egyet, rezzen, bejön az Alcatel On Touch felirat, majd kikapcsol és kezdi újra....Gondoltam, felteszem gépre, amint összedugtam a géppel, bejött e Reco, itt nyomtam egy reboot system now-t, bekapcsolt, hagytam tölteni 15%ig, aztán gondoltam kihúzom és mehet töltőre... amint kihuztam 'headshot' szerűen kikapcsolt és azóta ismét ugyanez...villan, rezzen alca logo, kikapcs...de mostmár a gépen is ezt csinálja! Segítsen valaki pls, mert holnap ugye én is és Asszonykám is melózunk, szóval kéne a telefon. Emlékszem, hogy valakinek volt már ilyen, de nem igazán találtam rá a megoldást.
Bagyusz féle 10.1-es CM van rajta, gyorsban kikeresem, hogy pontosan melyik Nem tudom, hogy pontosan melyik, mert azóta rend lett rakva a gépen, de asszem az utolsó CM 10.1 van fent.Előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz loosht #18530 üzenetére
Jáááájjj mi megy itt....
Elnézéseteket kérem, de érdeklôdnék az ùj CM-rôl, hogy érdemes-e az Asszonykám telóján frissíteni? Neki még az 1el ezelôtti van fent (ami vègülis tökéletes ), szóval ha valaki tesztelte, írhatna pár szót róla. ICS BL-es, szóval nem nagyon aggódok, csak tuti nem ad vacsorát 1 hétig, ha feleslegesen kell belaknia újra a telóját (Jó, tudom TB, de szeretem szûzen a rendszereket. Vagy backup ha nem válik be az új ROM, de tényleg kimûti a májam míg alszok, ha feleslegesen b@sztatom a telóját )
Es bocs, hogy így bekérdezek, mert hát elkezdtem visszaolvasni de.... kiborultam. 50 hsz-ból 32-t ugyanaz írt triplázva, és összességében nem volt 1!!! vesszô sem, vagy bármi intelligenciára utaló jel....
Még egyszer elnézest és elôre is köszönöm a válaszokat.
-
Noys187
tag
válasz ViCk980 #16671 üzenetére
Én is próbáltam másik USB-n, de semmi. Bár alaplapi USB-n mèg nem néztem. Tôlem amikor töröltem az eszközök/portok közül, nem kérdezte, hogy a meghajtót is törlöm-e, csupán annyit kérdezett, hogy az illesztô programokat is törölje-e, ráböktem az OK-ra. Pancser kérdés, de manuálisan hogyan tudnám letörölni ôket? Hol találom? Mert engem kiakaszt ez a QRWA Win8.
Fakirr1: A legújabb OTU-t tettem fel a hivatalos honlapról. CM 10 is macerás volt egy kicsit, de meg oldottam, de most ez kifogott rajtam. Bár ha mást nem, akkor szerzek egy micro SD átalakítót és belesz@rok az egészbe
Shadowlizard: Próbáltam, de semmi, pedig megjelent az tálcán az ismeretlen eszköz, telepítette a drivert és mégse...
[ Szerkesztve ]
-
-
Noys187
tag
Sziasztok!
Fent van a legújabb CM 10.1, de nem látja a PC a telót. (Vagyis az SD-t)
Volt OTU Uninstall, reboot PC majd újra Install OTU és reboot PC, de semmi... És ugye a telefonon is volt már reboot, és Wipe-okat is próbáltam, hátha...
Valakinek esetleg ötlete, tippje, megoldása?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz loosht #16653 üzenetére
Köszönöm szépen a választ és a patchet is ! És Neked is Milestone2!
ICS BL-es, szóval remelem nem lesz gond, FULLFULL formatot kap a teló, (full wipe, külsô/belsô SD format, persze mielôtt rámásolom a ROM-ot es a Gapps-ot ) aztán install ROM majd Gapps (utóbbi elôtt kell wipe cache/dalvick cache?), miután bebootolt, restart, belakás (semmi backup) és ismét reboot. Ha nem látná a PC, akkor OTU Un/RE Install és kész is? Remélem semmit sem hagytam ki! Köszönöm mégegyszer!!
-
Noys187
tag
Sziasztok!
Asszonykám megelègelte a szenvedést a gyári Trés ICS-el, szóval ma este feldobok neki egy Bagyusz-féle ROM-ot. A legfontosabb a stabilitás, a kamera és az akksi lenne, persze esszeru kereteken belul A kérdésem az lenne, hogy melyiket ajánlanátok? Én még ICS-t használtam a 995-ön utoljára, azon csak a kamera volt trè GB-vel minden jó, de nem nagyon tetszik neki... Látom van már 10.1-es CM, ahogy itt olvasgattam, elég sokan használjátok. Ebbôl arra következtetek, hogy stabil. Akksival is jól bánik? Kamerája 'elfogadható'? Úgy értem, hogy jobb/rosszabb az ICS-nél? Látja az SD-t, és a PC felismeri?
Bocs a 'tipikus' kérdés-sorozatért, de jól jönne egy kis segítség a döntésben!
És hamár CM 10.1, Akkor 5.5-ös CWM-el fel mehet? (Mintha egyszer itt azt láttam volna, hogy Recovery 'független' ) És láttam, hogy valamit 'kutyulni' kell, hogy lássa a PC, ha ebben tudnátok segíteni egy picit.
Elôre is köszönöm szépen a segítséget!!!
Üdv: Norbi
-
Noys187
tag
válasz Milestone2 #16319 üzenetére
Bocs, megoldódott!!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz #84490496 #14980 üzenetére
Megneztem a linket amit kuldtel, de ezeken mar tul vagyok. Mar nyitva a BL-em, fel van flashelve a CWM, es mar Custom ROM-al tolom Azert szeretnek kitalalni valamit a CWM Bootoltatasara, hogy ne kelljen felflashelni, de mindenhol csak a flashrol van szo. Es ezert irtam Nektek, mert ti kisujjbol kiraztok mindent Na mindegy, majd ha hazaertem akkor tesztelem a fastbootos modszert! Megegyszer koszi sracok!!
-
Noys187
tag
válasz Milestone2 #14983 üzenetére
Nem kaptam fel, bocs ha lerohanasnak tunt!
Igen, a 4x-esek kozul nemsokan vannak kepbe sajnos :S Ott meg mindig a folia, meg a hogyan allitsam be az ertesito hangot folyik altalaban... Koszonom a valaszokat es a turelmet, h ide irtamTovabbi szep vasarnapot mindenkinek!!
-
Noys187
tag
válasz #84490496 #14980 üzenetére
OOO igaz az a kernel bocsi!! akkor megprobalom a fastbootos modszert. Koszi!
Milestone2: Isnerem a forumot....napiszinten.... de azert koszi.....Ott azt se tudja az atlag, hogy mi a kulonbseg a flash es a boot kozott....se azt h mi az a CWM....Itt pedig jobban ertenek hozza es sok a jo arc.Ezert kezdtem elnezes keressel, de neked nem fogok magyarazkodni.....inkabb elvezd a vasarnapodat....
szerk: koszi irok neki[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Sziasztok!
Elore is elnezest kerek a durva OFF-ert, de sajnos csak itt vannak hozzaerto emberkek es segitsegre lenne szuksegem.
Adott a telefonom (LG Optimus 4x), amire egy All In One Tool-al lehet felflashelni a CWM Reco-t. Hogyan tudnam csak bootoltatni? Mondjuk az jo, hogy kiszedem a boot.img-t es parancssorbol boot recovery 'nev' img? Vagy nem ennyire egyszeru? Nem nagyon vagom ezt, ezert kerem a segitsegeteket!Elore is halas koszonet es megegyszer elnezest h ide irtam!!!!
-
Noys187
tag
válasz sdavic01 #14741 üzenetére
Szoval nincs! Custom (ClockWorkMod) recovery, amit ha nem flash-eltel fel a telora, akkor recovery helyett egy fekvo droidot kapsz ha hasznalod a gombkombinaciot. Szoval ne akarj recovery-be menni....kulonben is, miert nem jo neked ha pc-rol inditod?? Boven jo az ugy, nem kene ennyire belepiszkalnod, ha nem vagy tisztaban az alapfogalmakkal. Ajanlom figyelmedbe, az osszefoglalot! Olvasd vegig. Ha meg nem latja az SD-t, akkor rossz recoveryt bootolsz be. 5.5-ost, vagy a Matchfixest hasznald. Minden az osszefoglaloban (szinten)!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
-
Noys187
tag
válasz maka12 #14392 üzenetére
Nekem semmi sem akad rajta, (RR3, Shadowgun, Dungeon Hunter 4, GTA), persze nem egy xbox, szoval neha megroccen ha nagyon dolgozik, ahogy mindegyik, de mit varunk egy telefontol???
A kamerarol annyit, h ez tegnap este keszult, egy full sotet szobaban: /dl/upc/2013-05/26/432062_bi4r4dyx2kxqc102_cam00004.jpg (bocs de telorol vagyok)
Es hagyjuk is az OFF-ot szerintem, nem ide valo....
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz maka12 #14389 üzenetére
NEMSOK JOT HALLANI ROOOLAAAA???? Te valami masik telorol beszelhetsz Most tartok 2 ora kijelzonel 80szazalekon, viber wechat, wifi 3g folyamatos szinkron es 75 szazaleknal van az akkum reggel 6:30-tol!!! sose akad, sose fagy, 350 ora uptime es semmi reccenes. olyan kepeket lo h konnyezek, minden jatek szalad rajta, egyszerre 3-4 programot futtatok. Gyonyoru a kijelzoje, es a kulseje is egy baja van, de az Tegra betegseg, (nameg 4 magrol beszelunk) hogy melegszik. szoval olvass utana kicsit mielott 'leszolod'
Szerk: A nemsok jot azok irjak, akik nem kepesek betartani a dolgokat pl ROM flashelesnel, vagy rootnal, vagy egyszeruen lustak vegigolvasni es ertelmezni a leirasokat. Pl JB...aki normalisan tette fel, annak brutal jo, van ak szenved vele, mert telepites utan lusta belakni a telot es mindent visszatesz TB-vel. (ICS menteseket JB-re....(facepalm) )
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz maka12 #14386 üzenetére
Nehez szules volt
Hianyoztok am nagyon Barcsak a 4x-nek is ilyen jo kis csapata es DEV-je lenne. De ott senki se mokol vele 'kemenyebben', rajtam kivul... Amit itt kihoztatok a 995-bol, az valami elkepeszto!!!
Mar-mar sajnalom, hogy eladtam (Nem hittem volna, hogy ezt valaha igy fogom erezni, de mar csak a mokolas es a hangulat miatt is hianyzik )[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
wwenigma:
Istenkiráááály vagy!!! A legutóbbi GB mentésed kipróbáltuk a haver Telenoros telóján, amelyiken eddig mindegyik GB invertálódott, de ez nem!! A matchfixes CWM gond nélkül Restore-olta, jelenleg a belakás stádiumában van, szóval majd irogatunk, hogy milyen és mennyire stabil!
Szóval, aki vissza szeretne térni GB-re, de invertálódnak a színek, az tegye fel [EZT]A legnagyobb elismerésem, és hálás köszönet!!!!
-
Noys187
tag
Appok fagyasztására, mit ajánlanátok? Melyik programot?
-
Noys187
tag
válasz bagyusz #13869 üzenetére
Bocs, de kicsúsztam a szerkesztésből!!
És ha "kiszednék" egy fájl-t vagy valamit, ami alapján kideríthetnéd, hogy mi lehet a gond, mert sokaknak ez a problémája? (Bocs, ha hülye kérdés, de én nem értek hozzá )
Bár nem szeretnélek plusz "feladatokkal" zaklatni! Nemtom, hogy ez mivel járVagy hagyjalak is békén, ez ilyen és pont
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz bagyusz #13861 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!! Nem gyárit szeretnénk, az veszett fejsze ! A baj az, hogy a H1N1 V1.0-val is invertálódtak a színek, amint zárjuk és vissza-oldjuk a képernyőt, pedig azzal nem kéne neki ugye? Lehet rossz Reco-t használtunk? (bár mindet próbáltam neki: 5.5-ös, Matchfixes és még a 6!!-ost is ...)
Ezért is kérdeztem be ide, mert meglepett a dolog!Szerk: Az enyémen simán ment napokig, ezért sem értem a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Sracok!
Valakinek otlet, hogy hogyan lehetne a haver Telenoros, ICS-bootloaderes telojara GB-t tenni, szin-invertalodas nelkul? Lehetseges valahogy megoldani Bagyusz mester? (Elmeletben legalabb )
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz gabikiraly2 #12860 üzenetére
Meg azt tudom ajanlani, (a haver telojan vegulis ez lett) hogy felteszed a matchfixessel a Cleant (elotte full wipe), aztan egybol utana radobod az 5.8a default kernelet. enzahobi oldalan mindent megtalalsz hozza. kernel utan azert nyomj egy wipe cache partition-t es advanced menuben wipe dalvik cache-t
ha gondolod kuldok linkeket, de telorol vagyok es tuti lassu leszekszerk: eldrah. +1
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Lehet, hogy hulyeseget irok, de sztem nincs benne GPU OC, mert a haver teloja nem birja oket (probaltuk, de csikos/kockas kep es fagyas....) viszont a Clean hiba nelkul fut rajta. Erre is tettunk 270Mhz-s kernelt es ugyanaz volt....ujratettuk buhera nelkul es tokeletes azota is. A matchfix-es CWM-et hasznaltuk.
szerk: sracok, en keresgeltem az akksi alatt ezt az 'S50' meg tudom is en mit de nekem semmilyen jelzes nincs ott o.O, csak annyi h 'limited' ezt boknak vettem, de jelenthet barmi elterest?
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Szevasztok!
Tudom, hogy nem pont ide való, (szóval kövezzetek nyugodtan ) de itt vannak páran akik már beleástak a készülékbe, így remélem valaki tud segíteni! Szeretném kicserélni a telefon hangszóróit és igazából a beszerzéssel van gondom. A beszéd-hangszórót bárhol meglehet találni, (már meg is van rendelve) de a 'külsőt' sehol sem találom. Azért akarom én magam csinálni, mert már bizonyított a szerviz és inkább nem bíznám rájuk ismét a telefonomat. Ha valaki tudja esetleg, hogy hol lehet beszerezni kérem akár ide, akár privátban írjon már rám, legyen szíves!
Köszi!!!
Bocs még egyszer az OFF-ért!!!!
U.i.: Sztem hanyagolja mindenki ezt az 'új' Ultimate-et egy rakás sz@r....a nexus óta csak tesztelésre és saját mókolgatásra használom ezt a telót, na meg másodiknak sem rossz...a lényeg, nem képes még egy parancsikont sem létrehozni, semmivel sem különbözik a H1N1-től,csak ebben folyamatosan FC-zik a launcher...újraindul ha meghajtod kicsit...és az feltűnt-e már valakinek, hogy nem működik rajta az előre telepített programok közül sem jó néhány. Pl a Titanium backup sem... Akinek a Clean-nél stabilabb, megbízhatóbb, gyorsabb ROM-kell, az hazudik!! Bocs de ez kikívánkozott!!
-
Noys187
tag
válasz #84490496 #11775 üzenetére
Igen a CWM látja,a mount/usb mass storage-ba lépve pedig valami 'unmount this......' üzenet jelent meg, de már azt is próbáltam. Pedig nagyon tetszik!!Bár a görgetés bug néha elég zavaró, dehát meg lehet szokni. GRAT Bagyusz!
-
Noys187
tag
válasz shadowlizard #11770 üzenetére
Nekem is ezt csinálja vele... (mindent újra-raktam 3x de semmi, nem látja az sd-t a pc)
A telefont igen, szóval sztem nem driver hiba.Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
Noys187
tag
Minden elismerésem Fakirr, jó lett az 'új' összefoglaló és végül megtaláltam benne....
Elnézéseteket kérem, hogy csak átfutottam, ezáltal átsiklottam rajta és ezért kérdeztem. Mert ugyan sejtettem hogyan kell, de nem akartam hülyeséget csinálni és itt eddig normálisan álltak néhányan az akár egyértelmű/hülye kérdésekhez is.....Nekem spec azért 'kellett' a fix cwm, mert melóhelyen nincs pc és párszor már kifeküdt a droidom, amióta kicsit mélyebben nyúlkálok bele és ugye onnan nehéz terminal emulatorral recoba jutni.
Szóval bocs, ha valakinek bántottam a szemét!
Enzahobi: Mégegyszer köszönöm a türelmed és a segítséged!!!
-
Noys187
tag
válasz enzahobi #11691 üzenetére
Köszönöm Szépen!! Terminal Emulátorral fel is ment pikk-pakk!!
Ui.: Eskü, megint visszaolvastam az összefoglalót, de még mindig nem találtam meg !
Kedves imi: Nem tudom igazából mire vélni a cinizmusodat! De arra megkérnélek, hogy kímélj meg a lenéző/okoskodó kommentjeidtől... Nem ma kezdtem, de nem is vagyok profi...de azért ennyivel még elbírok. Bár köszönetre méltó az aggodalmad, hogy téglát csinálok a telefonomból, nem tűnt őszintének......
-
Noys187
tag
Sziasztok! Még meg van a kis OT-m és lenne egy kérdésem: Szeretném fel flashelni az 5.5-ös recoveryt, hogy szétmodolhassam meló közben is , ezért hálás lennék, ha valaki lenne olyan kedves, hogy leírná, hogy pontosan hogyan kell (Akár privátban). Nem szeretném szétcseszni, mert melóba tökéletes teló
Visszaolvasgattam, de teljesen eltévedtem már a teendőkben!Előre is köszi Srácok!!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Szevasztok!
Kellemes ünnepet mindenkinek!! Tegnap megérkezett a Nexus 4-em. Szóval elköszönni szeretnék és egyúttal megköszönni az eddigi segítségeteket!! Nélkületek azt sem tudnám, hogy eszik-e vagy isszák a ROM-olást! További sok sikert mindenkinek a modoláshoz!!
Ui.: Tudom, hogy nem ide tartozik, de akit esetleg érdekel a 995-ösöm, az privátban érdeklôdhet.
Üdv: Norbi
-
Noys187
tag
válasz #84490496 #10930 üzenetére
Köszi Fakirr Szóval nem túl sokáig nyomtam, hanem hamar engedtem el...
OFF: Tudom, nem ide tartozik, de itt sok a hozzáértô, a saját topicjában pedig úgyis csak reklámoznák, szóval mi a véleményetek a Nexus 4-rôl? Nagyon gondolkozok, hogy be kéne egyet szereznem.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz enzahobi #10926 üzenetére
Csináltam már hard resetet (igaz még GB-n) és nem volt nagy durranás. Nyomtam a hangfel és powert míg nem rezzent, elengedtem és ennyi. Most is ezt csináltam, de behalt. Tettem is fel már ROM-ot Terminal Emulatorból.
vampire17: Meddig kell akkor nyomni a két gombot? Mert elengedtem rezzenés után, de nem sikerült.
-
Noys187
tag
Segíség kellene! Asszonykám telóján akartam csinálni egy hard resetet. (gyári ICS) Han fel és bekapcs. Most egy android van elfekve, és egy háromszög a hasán benne felkiáltójel. Minden indításnál így végzi! OTU segítene? Tudnátok segíteni? Semmi buhera nem volt vele! Köszi előre is !
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Sziasztok!
Le csentem Asszonykám telójáról a gyári ICS frissítését, amit letöltött a FOTA! Nemtudom, hogy ez meg van-e már valakinek, ha nincs és kell, akkor felteszem valahova (ha segítetek, hogy hova és hogyan tegyem azt). De ha benne van már az 1.hsz-ben akkor tárgytalan.
-
Noys187
tag
válasz 313313 #10826 üzenetére
Nem találkoztam ilyennel, hogy nem kapcsol a képernyő, de a nem csörgéssel igen. másold át a csengőhangot a system/media/audio/ringtones mappába, restart és állítsd be úgy csengőhangnak és akkor nem fogja elfelejteni. De egyébként már van 5.8a, ami újabb, jobb és gyorsabb. Inkább azt ajánlanám.
Szerk: Nekem minden jól fut 5.8a-n, a GPS sem csinálja a fentebb említett problémát.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz enzahobi #10634 üzenetére
De, most beleszaladtam néha kicsit önállóan működik. Na pakolom is vissza az 5.8at.
Szerk: Fattyu666: Mivel tagnapi a ROM, így benső kat tudok róla mondani, de az este folyamán ( wifi es szinkron bekapcsolva) 5 %ot merült.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Van egy kis problémám: 5.8-ra feltettem a Loosht féle SRwR Ui-t és eltûnt a CPU Control a beállításokból Sehogyan sem tudom elôcsalni! Még Play Store-ból is eltûnt a 'megnyitás'. Ez csak azért gond, mert kicsit OC-ztam, és minden bekapcs-nál elindul, de nem így akarom használni a mindennapokban Tudom, hogyha újra rakom akkor jó lesz, de belaktam már, jó lenne egy alternatíva. Persze készültem, hogy itt a melóhelyen is újra tudjam tenni (T.E.)
Köszi srácok!!
TuningTomi: Grat a skin-hez!! Én még szenvedek ma este egyet vele
-
Noys187
tag
válasz zho-lee #10583 üzenetére
FACEPALM...... Hogy Te milyen jópofa gyerek vagy......Mert hát ezzel aztán qrwa sokat segítettél!!! Nagyképûség helyett, akár el is mondhattad volna hogyan kell.........
I dont wanna live on this world anymore!!!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz Noys187 #10581 üzenetére
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/23/432062_krzzo6umfmtjwyra_screenshot_2013-03-23-19-05-16_2.jpg
Bocs, de nemtudom hogyan kell ide normálisan képet feltölteni :$ a szerkesztés meg nem sikerült
1958, performance, deadline.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
És dübörög az 5.8 Eddig komolyan begyorsult!! Ha tényleg csupán a launcheren múlott... El is kezdem belakni, aztán adok neki
Köszi mégegyszer!
-
-
Noys187
tag
Na most találkoztam egy hibával az Tweaked ICS+V1.3-ban. Nem lehet élô hátteret beállítani. Akinek szintén ez van fent, legyen már olyan kedves és próbálja meg, hogy tudjam, nem-e az UOT-al kavartam be. Köszi!
-
Noys187
tag
Tegnap 'fôztem' egyet az UOT-Kitchen-el és csak részleges változások történtek...Egyes ikonok lecserélôdtek, míg más ikonok megmaradtak. A betûtipus is csak néha a módosított. viszont a bootanimáció és az ablak-animáció az rendben van. Mit ronthattam el? Aki keni-vágja, legyen már olyan szíves és segitsen nekem, akár privátban. Köszönöm elôre is!!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz tuningtomi #10479 üzenetére
A főzéshez melyik fájlok kellenek a telórol? framework-res.apk, systemui.apk megvan. kell még valami ezeken kívül? Plusz az egész ROM-ot is fel kell majd tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz loosht #10416 üzenetére
Én este feláldozom magam Csak kár, hogy orosz minden Vajon van esély, hogy lesz benne magyarnyelv? Telepíteni ugyanúgy? (Csak a tisztázás miatt kérdem).
Köszi Szeryo! Teszt után, ha nem tetszik a MIUI, akkor repül is vissza az 1.3 Loosht témájával.
-
Noys187
tag
válasz ardaiaron #10348 üzenetére
Hihetetlen, hogy még mindig az akku-idônél tartunk....Ùjonnan ez a telefon 50!!ezer forint...Ez a készülék, ezzel az akksival nagyjából ennyit tud. Ennyiért S2-t, még használtan sem kapsz. Persze, h az jobban bírja! (Igazat adva ezzel Fakirr-nak)
Azt meg sem említem, hogy ezen a ROM-on az alap beállítás, PERFORMANCE!!! Ergo a processzorod folyamatosan a maxon (1402) pörög.
Szerk: A faces bejegyzést én sem hagytam szó nélkül Bár tuti, hogy magasról tesznek majd a véleményekre!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Srácok, egy kis segítségre lenne szükségem! Ezen a ROM-on (Tweaked ICS+V1.3) hol találom a ringtones mappát, mert ez is elfelejtgeti a csengôhangot. PLS segítsetek! Végigtúrtam 1 òrát keresgéltem, de semmi...
Köszönöm!
-
Noys187
tag
válasz grrpowa #10269 üzenetére
Ùgy hogy belelépsz. De azt nem is nagyon kell ám futtatni. Ez azt jelenti, hogy admin szintû hozzáférésed van. Vannak olyan programok, amiket engedélyezni kell majd. Mint például, ha húzni akarod a procit. És a Superuser-ben tudod ezeket engedélyezni avagy tiltani. Egy fájl-kezelôvel például, bármit ki tudsz törölni. De azért ne tedd
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz juhasz1109 #10265 üzenetére
A kikapcsolt! telefont ùgy kapcsolod be, hogy közben nyomod a hang le gombot. rezzenes utan, elengeded a powert de a hang le gombot meg nem es radugod a gepre, majd utana inditid a .bat-ot. Ismet rezzen ekkor elengeded a hang le gombot is es bejon a recovery menuje.
[ Szerkesztve ]
-
-
Noys187
tag
válasz ardaiaron #10260 üzenetére
10238. hsz.-ben a link......Telepíteni pedig Recoverybôl, install ZIP from SD card.
grrpowa: Melyiket raktad fel és melyik Recovery-t használtad? Mert Neked a GB-set kell, mivel nem frissítetted gyárilag ICS-re, így GB-s a bootloadered.
Juhasz1109: Driverek fent vannak? Miután bekapcsolod a telót, hang le + power, rezzenés után engedd el a powert, de a hang le gombot még ne. Miközben azt még nyomod, dugd a gépre aztán indítsd el a .bat-ot. Ha megint rezzent, elengedheted a hang le gombot is.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz grrpowa #10250 üzenetére
A lap tetején nyisd le az összefoglalót és ott mindent megtalálsz ROM-ok közül rengeteg jó van, ki melyikre esküszik. Én erre amelyiket pár hozzászólással feljebb linkeltem. De ha gondolod, vagy valahol valamit nem értesz, privátban 'szájba-rágok' mindent
-
Noys187
tag
válasz grrpowa #10248 üzenetére
Igen, jól gondolod pontosan ezt jelenti a fôzött ROM, és mérföldekkel jobbak a gyárinál. A gyári frissítés sz@rabb nem is lehetne... Keresd meg facen a Alkatel One touch magyarország-ot és ha ott olvasgatsz Te is meglátod a reakciók alapján. De persze Te tudod, nem lebeszélni akarlak, asszonykám is megszokta a gyárit, de vissza-sírja a kamera miatt a GB-t.
De ha tényleg csak 'telefonnak' használod, akkor hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz grrpowa #10246 üzenetére
Független vagy szolgáltató függô? Ott azért valami bajnak lennie kell, ha nem tudsz egyáltalán WiFi-re kapcsolodni....Próbálj meg egy Hard Resetet. OTU-val (One Touch Upgrade) elvileg tudod frissíteni, ami az alcatel honlapjáról letölthetô. De én azt mondom, hogyha játszani és fényképezni is szeretnél vele, akkor inkább hagyd meg a mostani ROM-ot, vagy inkább egy fôzött ROM-ot tegyél fel.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz zho-lee #10240 üzenetére
Nekem mondjuk az ICS van fent, szóval csak errôl tudok nyilatkozni. Semmi ilyesmit nem mûvel nálam, stabil és gyors, még egyszer sem omlott össze. (Se fagyás se reboot)
TiBiXX: GRAT! Sajnos etetni kell a procit és a kijelzôt (Fôleg egy RR3-nál) No-Frills-el tudod kicsit nyugtatni a telót, de ha játszani akarsz akkor vinned kell magaddal töltôt Nekem is van a melóhelyen is
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz TiBiXX #10219 üzenetére
Szívesen, semmi gond és hajrá!
alcatelot995: Szerintem mindenképpen megér egy próbát. Készenléti időről még nem tudok semmit, de majd holnap írok róla.
Szerk: Húzni a beállításokban tudod majd 'cpu control'. (nem mintha kéne)
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz alcatelot995 #10216 üzenetére
Alapjáraton is gyors, de nem is csoda: perormance-ban és deadline-ban van, min:245, max 1402, de ugye a performance miatt folyamatosan 1402-n pörög a proci...de teljesen testre lehet szabni. 1958-ig lehet húzni a procit, a governor-ban pedig határtalan a választási lehetőség
A leggyorsabb eddig! Talán még Loosht RRwR-je tudott így pörögni.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz GordonSamway #10209 üzenetére
Eddig tényleg nagyon jó! Kösz, hogy belineklted, mert magamtól szerintem sose akadtam volna rá
-
Noys187
tag
válasz GordonSamway #10174 üzenetére
Ezt is recoveryből install zip from sd?
Egy próbát megérKöszi előre is!
-
Noys187
tag
En az elmult par napban az osszes letezo ROM-ot feltettem (Retro-ROM V3, CM10, H1N1 5.5, 5.6GE) es azt kell mondjam, hogy VERHETETLEN AZ 5.5!!! Iszonyuan stabil, jol belott No-Frills-el olyan mintha 2 magom lenne Tedd fel, garantalom, h nem fogod megbanni. A kamera (nalam legalabbis) kicsit jobb is lett mint a gyari ICS-en (nem fokuszal egyfolytaban). Stabilabb WiFi. Keszenleti ideje is jo a telefonhoz merten. Egy szonak is szaz a vege....KIB...OTT JO ROM!!!!
A leheto legmelyebb elismeresem Bagyusz!! RESPECT!
Ui: Bocs, ha az utobbi idoben egyfolytaban zaklattalak Titeket a hulye kerdeseimmel! :$, de mar "mindent" ertek!! Nelkuletek nem ment volna! Koszi mindenkinek a segitseget!!
Kulon koszonet: Fakirr-nak, Bagyusz-nak es Loosht-nak a segitsegekert es turelemert!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz Noys187 #9760 üzenetére
Most ott tartok, hogy sikerült felraknom a 2.2.3.-at, tenném fel a bootlaedert, de miután bekapcsolom fastbootba és rádugom a pc-re, nem ismeri fel és a telefon sem az sd-t. milyen drivert kell feltenni ehhez? Megy, mert bekapcsolni be lehet, de nem tudom rátenni a telpítőt. Legyen szíves valaki segítsen aki tudja!
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz tomyyyy #9757 üzenetére
Ha az OT-995_Fastboot_Recovery-t használom, nem látja az sd-t és így nem tudok restore-t csinálni.
Bocs, szerkeszteni már nem tudtam!
Amikor pedig ezzel (RetroROM with Root v2.2.3 ICS bootloader) akartam akkor nem indult újra hanem kifagyott az alca logónál és utána is minden egyes bekapcsnál és fel sem ismerte a telót.
[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Hali!
Felraktam az RRwR2.0-át, gondoltam patchelem mielőtt ráteszem a 3.0-át de ilyet ír másolás közben: Hiba a lemez írásvédett.... O.o sehol sem tudtam megváltoztatni. Valaki segítene? (WIN8)
Köszi!
-
Noys187
tag
Sziasztok!
Tegnap feldobtam a cm10-et próbaképp,tetszett is de nemsikerült az istennek sem felismertetnem a pc-vel az sd-t. Wipeoltam meg minden de semmi... az nvram.txt-t meg nemtom megtalálni. Segítsetek légyszi, hogy hol keressem :$ . Bocs ha már szétrágott téma, de nem találtam semmit erről és még kezdő vagyok.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest