- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Henryy #10294 üzenetére
Komolyan kérdeztem: (Főleg,ha informatika emelt szintű érettségid van..)Nem akarsz romot csinálni?Ha már a kernel átírás megy.. Eléggé kevés a rom készítő(Gyakorlatilag Bagyusz készít folyamatosan romot..), nem ártana a segítség/könnyítés. (Mert a topic TÖBBEK KÖZÖTT ezért IS van..Meg azért IS,hogy segítsünk a többieknek megoldani olyasmit,amit egyébként nem tud/tudna, pl a gb-re visszaállást..)
TriplaX: Lényeg: Bagyusz overlock kernele, kipucolt fr ics alaprendszer, implementálva a cm launcherrel,cm zenelejátszóval és a cm filekezelővel. Üzemidő,stabilitás a kernel miatt ugyannaz,mint a H1N1 romoknál (V5.5 ; V5.4)
-
XXX003
tag
sziasztok,tudnátok erről a rom-rol egy összegzést Alcatek OT-995 ICS+ V1.3??
üzemidő,stabilitás,szinkronizálás ,szolgáltató és névjegykezelés,játékok,stb???
THX -
Henryy
csendes tag
Ne haragudj kedves elvtárs, de egy szóval nem cáfoltam meg senki munkáját. Az amit írtál rólam, nem nagyon izgat. Mindenkinek jogában áll azt gondolni amit akar. Az amit írtam, az meg teljesen igaz. Nem tudom miért hiszi minden egyes (tisztelet a kivételnek persze) ilyen "zseni", hogy rajta kívül más nincs is a világon aki tud valamit, mert még nem hallott felőle. Nos elmondom kedves elvtárs, hogy nem vagyok olyan hülye, sem pofátlan, mint amilyennek te gondolsz. Érettségim van, Informatika emelt szint. (Mondanám, hogy ha nem hiszed, látogass el hozzám, de itt is csak az arc a nagy, eszed ágában sem lenne elutazni sehova egy- véleményed szerint- hülyéhez. Azt, hogy hogyan próbálgattam a dolgokat és -IGENIS SIKERÜLT- azt miért is árulnám el?? Neked úgy sincs rá szükséged, hisz zseni vagy. Te magad is rá jössz egyszer biztos. (Menj el suliba és menni fog) Többet nem kívánok ehhez fűzni, mivel nem ezért készült a topic.
Szép napot!
-
pucz
senior tag
-
Henryy
csendes tag
válasz
butyek #10287 üzenetére
nekem sikerült mindent megérteni. már régóta megvan a telóm és jó ideje rakosgatom rajta a ramokat. tehetek én róla h a haverom hivatalosan frissített? (nem mellesleg létezik olyan hogy downgraidelem, mivel én a hivatalos ics-t tudtam a hivatalos 2.3.6 (gb)-re cserélni. köszipuszi...
-
butyek
senior tag
válasz
#84490496 #10286 üzenetére
Az a baj, hogy nem reprezentatív a felmérés, mert akinek sikerült megérteni, az nem kér segítséget. Jó volna tudni hány embernek volt könnyen emészthető és végrehajtható a leírás.
Amúgy meg én is döntöttem már hanyatt az androidot, csak tudtam hogy kell talpra állítani
-
Henryy
csendes tag
köszönööm
h1n1 elindult
danke nektek istenek
-
pucz
senior tag
Miért nem bírok képet kitenni?
-
helixP
nagyúr
válasz
Henryy #10278 üzenetére
Nincs visszatérés a hivatalosan (OTU-val, FOTA-val) frissített ICS-ről hivatalos, gyári GB-re. Valószínűleg Te nem hivatalosan frissített ICS-ről tértél vissza GB-re, vagy hivatlosan frissített ICS-ről H1N1 GB-re tértél vissza. Vagy fenomén vagy.
Ajánlom Neked én is a H1N1 GB-t. -
Henryy
csendes tag
de az is megy. hisz az enyém is volt már ics és visszatértem gb-re. itt csak az a gond, hogy írásvédetté teszi a telefonja az sd kártyát.
így meg nem tudok se telepíteni, sem mást.
el sem tudom képzelni h miért írásvédett egyáltalán az sd.
már formáztam is újra telefonnal, de akkor sem lett jobb. erre nincs megoldás?
-
Henryy
csendes tag
Sziasztok. volna egy icipici gondom
haverom telóján ics van. (hivatalosan frissítette) és nem tetszik neki. a gyári 2.3.6-ot szeretné visszakapni. na ugye nekem is ot 995-öm van és az itt jelenlévő összes romot kipróbáltam már szval nem vagyok kezdő, ezért mondtam neki h ujrarakom ha kell. bele is kezdtem. behoztam a cwm-et ahogy kell, és mount usb.... eddig oké is volt, csakhogy előtte vipe data meg wipe cacha-t nyomtam. (a cwm v5.5.0.4-es) na aztán másolnék az sd-re de azt írja h írásvédett. viszont a rendszert meg már nem hozza be.
hibát jelez. ilyenkor mit tehetek?? az én telómon nem írásvédett az sd-je szval a telefonnal van vmi.
segítsetek pls.
-
Noys187
tag
Srácok, egy kis segítségre lenne szükségem! Ezen a ROM-on (Tweaked ICS+V1.3) hol találom a ringtones mappát, mert ez is elfelejtgeti a csengôhangot. PLS segítsetek! Végigtúrtam 1 òrát keresgéltem, de semmi...
Köszönöm!
-
Noys187
tag
válasz
grrpowa #10269 üzenetére
Ùgy hogy belelépsz. De azt nem is nagyon kell ám futtatni. Ez azt jelenti, hogy admin szintû hozzáférésed van. Vannak olyan programok, amiket engedélyezni kell majd. Mint például, ha húzni akarod a procit. És a Superuser-ben tudod ezeket engedélyezni avagy tiltani. Egy fájl-kezelôvel például, bármit ki tudsz törölni. De azért ne tedd
-
Noys187
tag
válasz
juhasz1109 #10265 üzenetére
A kikapcsolt! telefont ùgy kapcsolod be, hogy közben nyomod a hang le gombot. rezzenes utan, elengeded a powert de a hang le gombot meg nem es radugod a gepre, majd utana inditid a .bat-ot. Ismet rezzen ekkor elengeded a hang le gombot is es bejon a recovery menuje.
-
batukán
csendes tag
válasz
juhasz1109 #10263 üzenetére
Szedd le az alcatel oldaláról az OTU-t a pc-re, az majd telepíti a megfelelő drivereket amikor csatlakoztatod a telefont
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Noys187 #10262 üzenetére
Nekem minden alap volt a telon semmi frissités semmi nem volt rajta gyári volt az egész és az ICS-t raktam fell
ennyit csináltam eddig
Töltsük le ezt a zipet: [link]
-Másold fel az SD kártyára
-Majd töldsd le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagold ki pl a c meghajtóra
-Kösd össze a telefont az Sz.géppel(telefonon ne nyomj semmire)
-Índitsd el a boot_recovery_ics.bat filet(Aki GB bootloaderes telefonra az Fr ICS-t rakta fel és rootolni akarja az a boot_recovery_gb.bat filet vállassza.)
-Telefon újraindul recovery módba
-install zip form sdcard
-choose zip form sdcard
-root.zip
-yes
-reboot system now -
juhasz1109
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen telefonom van, de sehogy sem jön össze a rootolás. ICS 4.0.4 van rajta (nem a francia), megcsináltam mindent az itt leírtak szerint, de a boot recovery_ics.batot ha elindítom, azt írja hogy error: device not found. Tehát gondolom nem ismeri fel a telót. Leszedtem alcatel honlapjáról az android managert, és érdekes módon nem tuja szinkronizálni a telót a géppel, gondolom itt lesz a bibi (adatátvitel rendben van) .Tudnátok ötleteket adni mi lehet a baj?
-
Noys187
tag
válasz
ardaiaron #10260 üzenetére
10238. hsz.-ben a link......Telepíteni pedig Recoverybôl, install ZIP from SD card.
grrpowa: Melyiket raktad fel és melyik Recovery-t használtad? Mert Neked a GB-set kell, mivel nem frissítetted gyárilag ICS-re, így GB-s a bootloadered.
Juhasz1109: Driverek fent vannak? Miután bekapcsolod a telót, hang le + power, rezzenés után engedd el a powert, de a hang le gombot még ne. Miközben azt még nyomod, dugd a gépre aztán indítsd el a .bat-ot. Ha megint rezzent, elengedheted a hang le gombot is.
-
ardaiaron
csendes tag
Valaki tud adni egy linket és leírást a bagyusz féle Tweaked ICS+V1.3-ről ?
-
grrpowa
aktív tag
Kellene valami változást látnom a telefonon bármit amiröl tudom hogy tuti sikerült a dolog
-
-
grrpowa
aktív tag
Hát ez a progi már 15 perce megált 11% nál
honnan lehet fözöt romot leszedni és melyik a jó és hogy kell felrakni
-
Noys187
tag
válasz
grrpowa #10248 üzenetére
Igen, jól gondolod
pontosan ezt jelenti a fôzött ROM, és mérföldekkel jobbak a gyárinál. A gyári frissítés sz@rabb nem is lehetne... Keresd meg facen a Alkatel One touch magyarország-ot és ha ott olvasgatsz Te is meglátod a reakciók alapján. De persze Te tudod, nem lebeszélni akarlak, asszonykám is megszokta a gyárit, de vissza-sírja a kamera miatt a GB-t.
De ha tényleg csak 'telefonnak'
használod, akkor hajrá.
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Noys187 #10247 üzenetére
T-mobilos igen közben google alapján rátaláltam én is az one touch progira
De én azt mondom, hogyha játszani és fényképezni is szeretnél vele, akkor inkább hagyd meg a mostani ROM-ot, vagy inkább egy fôzött ROM-ot tegyél fel.
miért a frissitések ennyire szarok
fözöt rom
kb annyit mond nekem hogy valami szaki csinált egy nem hivatalos frissitést de mivel első androidos teleffonom nem merültem ell a témában és másra nem igazán használom a telot mint telefonálni néha a gyerek játszik rajta de semmi egyébb
-
Noys187
tag
válasz
grrpowa #10246 üzenetére
Független vagy szolgáltató függô? Ott azért valami bajnak lennie kell, ha nem tudsz egyáltalán WiFi-re kapcsolodni....Próbálj meg egy Hard Resetet. OTU-val (One Touch Upgrade) elvileg tudod frissíteni, ami az alcatel honlapjáról letölthetô. De én azt mondom, hogyha játszani és fényképezni is szeretnél vele, akkor inkább hagyd meg a mostani ROM-ot, vagy inkább egy fôzött ROM-ot tegyél fel.
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok milyen progival lehet az ot 995 ultrát frissiteni
wifi kilöve mert egyszerüen nem tudok kapcsolodni velle wifihez éppen ezért szeretnék szoftvert frissiteni rajta hátha az a baj most a 2.3.6 firmware van rajta
-
Noys187
tag
válasz
zho-lee #10240 üzenetére
Nekem mondjuk az ICS van fent, szóval csak errôl tudok nyilatkozni. Semmi ilyesmit nem mûvel nálam, stabil és gyors, még egyszer sem omlott össze. (Se fagyás se reboot)
TiBiXX: GRAT! Sajnos etetni kell a procit és a kijelzôt
(Fôleg egy RR3-nál) No-Frills-el tudod kicsit nyugtatni a telót, de ha játszani akarsz akkor vinned kell magaddal töltôt
Nekem is van a melóhelyen is
-
TiBiXX
csendes tag
válasz
Noys187 #10215 üzenetére
na sikerült a root-olás
köszi a segítséget!
az miért lehet h gyorsan merül az aku? ha játszok vagy félórát pl a RR3-al akkor olyan 20-30%-ot is merül, most ez normális? vagy esetleg lehet ezzel valamit kezdeni?
előre is köszi a válaszokat!
am gyári 4.0.4 van fent és T függő ha ez számít valamit ebben a helyzetben.
annyira még nem értek hozzá most került hozzám nemrég, de am eddig minden megy rajta jól csak az aku merül le hamar :/ -
zho-lee
addikt
válasz
Noys187 #10238 üzenetére
Én kipróbáltam este a romot, a gb-set, mert még gb-s a bootloader.
Full wipe megvolt.
Csak az a gondom, hogy valami elképesztő a görgetés..
Megnyitottam pl a tb-t, és amint hozzáértem, le-fel szaladgált a sorok között..
(megállás nélkül, restart után is)
Másnak is ilyen, vagy ennyire egyedi az én telefonom? -
ardaiaron
csendes tag
Felraktam a gyári ICS-t, kirootoltam de így sem megy.
-
ardaiaron
csendes tag
Sziasztok. Van egy alcatel ot 995-m. H1n1 v5.5 van rajta és az a problémám,hogy kilép a játékokból a menübe vagy újraindul. Pl.: modern combat4, Bladeslinger, Real racing 3, Contract Killer 2, Nova 3... Valaki azt mondta h ez telefonfüggő, de nem hinném hogy egyik telónál megy, a másiknál meg nem. Előre is köszönöm a segítséget
-
pucz
senior tag
válasz
o.OkrasyO.o #10225 üzenetére
Szia! Úton vagyok munkába. Olyan 4-5 felé hazaerek, s ha gondolod akkor segíthetek. Ugyan ebben a cipoben jártam! :-) Vagy ha van idod míg hazaerek, vidd be a trémobilba. Ott helyben megcainaljak! Csak nekem mikor harmadjára omlott össze, nem volt kedvem 30 km-ert utaugatni a boltba!
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
alcatelot995 #10220 üzenetére
1824Mhz....Performance....Deadline
-
GordonSamway
aktív tag
Van egy két jó dolog ....
-
helixP
nagyúr
válasz
Aszem ilyen már volt a fórumban 1-2 és szerviz lett a vége, alaplapcserével, ha jól emlékezem.
-
Ricsi200
tag
válasz
Recovery-ben már tölt e teló, ha addig sem jutsz el, akkor vagy szerzel egy akksit, és úgy megcsinálod, vagy szervíz.
az oldal tetején lévő összefoglalóban találsz infót a revoveryről.
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Sziasztok srácok . nekem is ilyen telefonom van . Telenor függő . 4-5 hónapja vásároltam. a Tegnapi nap folyamán ki-be kapcsolás után összeomlott a droid és bekapcsolásra / hard resetre nem reagál .
ha USB-re vagy töltőre dugom villognak az alsó érintő gombok valamint a bal felső sarokban az a kis pötty. egy kis idő elteltével rezzen eggyet bejön a telenor logó , aztán a "döglött droid" . eltelik 5-10perc kikapcsol és újra ugyanez . Mai nap 5órát volt töltőn és folyamatosan ezt a folyamatot ismételgette amit leírtam.Ha valaki aki szervizes , vagy jobban ért ehhez a telefonhoz , kérem segítsen. Bármilyen megoldást szivesen kivitelezek , csak ne kelljen heteket/hónapokat várnom amíg szervízben van és ne keljen cseretelefonnal bajlódni.
-
Ricsi200
tag
Valami android-ban jártasabb kollégát kérdeznék, hogy ennek az alkalmazásnak van-e valami értleme ?És mennyire tud veszélyes lenni...
Nem teljesítménybeli növekedésben reménykedem, hanem talán hosszabb üzemidőben... -
Noys187
tag
válasz
alcatelot995 #10216 üzenetére
Alapjáraton is gyors, de nem is csoda: perormance-ban és deadline-ban van, min:245, max 1402, de ugye a performance miatt folyamatosan 1402-n pörög a proci...de teljesen testre lehet szabni. 1958-ig lehet húzni a procit, a governor-ban pedig határtalan a választási lehetőség
A leggyorsabb eddig! Talán még Loosht RRwR-je tudott így pörögni.
-
-
TiBiXX
csendes tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni h hogyan lehet Root-olni az ot995-telómat ? valaki segíthetne mert már neten utána néztem de nem nagyon találok megoldást am 4.0.4-es android van rajta! -
Noys187
tag
válasz
GordonSamway #10209 üzenetére
Eddig tényleg nagyon jó! Kösz, hogy belineklted, mert magamtól szerintem sose akadtam volna rá
-
udvaria
csendes tag
válasz
Noys187 #10204 üzenetére
Próbaképpen feltelepítettem H1N1-hez linkelt gapps-ot, de az se segített.
Nekem elindul a google naptár, csak ha új eseményt akarok hozzáadni, akkor folyamatosan csak tölti be a felugró menüt vég nélkül...A Glare Technosys féle "Naptár események Reminders" Lite verziója aránylag használható
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Filmvilág
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával