- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Mennyit vártál első bootnál? Nekem volt, hogy 15 percig is eltartott.
-
helixP
nagyúr
Az adott romhoz megfelelő CWM-et raksz fel?
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Ne azt tedd fel, az kuka erre a hardverre, fent írtam, melyik lesz a Tiéd. Cyanogen mod 10.1.
Telepítés: CWM-be bebootolsz, (ha csak fastboot módból megy, akkor úgy) zip-et flas-seled, majd a GAPS zip-et is, biztos, ami biztos wipe minden és örülsz.
De én a helyedben még átolvasnám párszor a blogokat... -
helixP
nagyúr
Mért akarod rootolni?
Itt vannak a romok, amik ehhez telefonhoz valóak. Pl a CM 10, 10.1-2-az 5-össel is felmegy. Rom,Gapps, kártyára, aztán hajrá, ha nem akarsz CWM-et cserélni.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Fönt, meg lent látod a verziószámot.
Bootolj be azzal a recoveryvel, amit fent dvdbackuper javasolt és próbáld meg úgy feltenni a romot, amit akkor akartál.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Próbálkozz a saját topicjában.
BMizutani:Ha gyári GB van rajta és látja a kártyát, akkor az egy frissítetlen GB Rom. Ha nem GB van rajta és felrakod egy gyári GB-t, és nem látja a kártyát akkor az egy hivatalosan frissített készülék, ICS bootloaderrel.
pcgamer01: GingerBread lesz az, bár tény hogy jól hangzik a GingerBean is

-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Olyan GPS-hibával találkoztatok már, hogy amúgy szépen mutatja a pozit, az irányt, az elmozdulást, csak éppen 20-30 Km-rel arrébb. Értsd: valójában Normafán vagyok, ő meg zuglót mutogat nekem. Ezt többféle térképpel is.
-
helixP
nagyúr
Valami ilyesmi működik?

tárcsázóban menü gomb>>beállítások>>GSM hívásbeállítások>>További beállítások>>Hívásazonosító
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
A Dev-hostos linkek tényleg "férgesek", vagy csak túlreagál a chrome és az Avira?
-
helixP
nagyúr
Halott Alcából szívesen elfogadok akksit, akár meg is alkudhatunk egy árban, vagy tippet is, hogy hol olcsó épp'.
Előre is köszi akinek van infója
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Tudok adni, de ott van azok között, amit már fentebb linkeltem.
Ha gyári ICS-van rajta, akkor volt, ha gyári GB, akkor nem, mert gyári ICSről vissza állás gyári GB-re nincs.ICS-ből: ICS H1N1 5.8a, esetleg SCI (Stock Clear Ics), changelog 2014 04 13
GB-ből: GB H1N1v1.0 (2013.03.31)GhanBuri Ghan: Pattogott, de nem zavart, volt egy mozdulat, amivel jól működött, simán meg lehet szokni, és a memória sem fogyott, sőt ICS-k hez képest sokkal több is maradt.
-
helixP
nagyúr
Nem egészen.

Különböző romokhoz különböző CWM-ek kellenek sok esetben. Válaszd ki a ROM-ot, nézd meg milyen CWM-kell hozzá. Ha pont 5-ös ,akkor jó ez is, ha nem, akkor másikat üzemelj be, ugyan így, ahogy ezzel eljártál.ROM-kérdés: a telefonok eléggé különbözőek, van akinél mindegyik jól megy, míg van akinél bizonyos romok trógerül viselkednek.
Ha a frissesség nem érdekel, akkor a H1N1 GB elég jó, bár a 2.3 régen volt már, sok app nem lesz kompatibilis.
Jók a pucolt ICS-k is.
Én személy szerint a Cyan alapú Romokra esküszöm, jó belőle az utolsó JB, de a KK-tel sem volt bajom. bagyusz blogjában megtalálod őket, CWM-estül.aytukabozs: nálam meg pl pont PA-után sikerült legnehezebben visszavakarnom az életbe a telót, annyira összekuszálta

-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
1.hsz, bagyusz blog, fakirr blog

-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Download módban gépre rá és flash-selni, vagy Load-olni reco-t próbáltál?
-
helixP
nagyúr
Gondolom akkor frissülnek azok az alkalmazások, amik WiFi-n kell hogy frissüljenek. Várj egy kicsit, amíg lefrissülnek, vagy vedd ki az automatikus frissítésüket.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Ó,annyi pénzem lenne ahányszor ez a kérdés volt már

Itt.
Röviden:
Ha kikapcsol, akkor az érintő gombsor (Teljes alsó sor) villogni fog,amint el kezd tölteni a telefon.Szélsőséges esetekben akár 20 percig is villoghat,mire a kijelzőn megjelenik a töltés jelzése, bár ekkor már nagy esély van arra is,hogy az akkut teljesen kinyírtuk.
(köszönjük Fakirr-nak)Magyarul töltsd csak jó sokáig, akár órákig, hátha beindul, ha nem, akkor kölcsönakksi, vagy "bikázás".
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Na mostblégy okos

Én meg pont, hogy melegen ajánlom a frissítést, nekem a GB muzsikált rém gyengén, KK-tel, JB-nel szépen fut. Ha.frissítesz is vissza lehet állni GB-re, a bagyusz-féle főzött amúgy is jobb, mint a gyári.
#28407-ben látsz példát a fotókra. -
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Most tényleg kezdjük újra a régi vitát emiatt a "kizárólag"-szöveg miatt?

Abban igaza van Smoker84-nek, hogy a vaku kezelése jobb volt GB alatt, de hát aki mobillal akar szerencsétlenkedni sötétben, annak úgy kell

-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Csak aztán nehogy emiatt a "cicusodat" "rosszalkodni" valakivel

-
helixP
nagyúr
Szerintem nem nagyon van kereskedelmi ára...

-
helixP
nagyúr
Mindenképp' kijelzi, mert a hálózat típusát mutatja.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Legfrissebbet használom, és nekem szépen működik. Próbáld időben visszafelé

-
helixP
nagyúr
Én a CM-eket ajánlom.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Először csekkold meg, hogy a proxymity szenzorod műxik-e?
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Persze mindez szuperoff.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Jó kérdés, de a GAPPS-sza 4.4.4-es....

-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Amúgy nem az app-pal van a gond, hanem aszem kernel szinten nem támogatott.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Figyelj, van egy csávó aki anno nagyon jól összefoglalta ezt már, kattints a #28198-hozzászólás avatarja alatti linkre