- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXX003
tag
Sziasztok.
Most nézegetem Bagyusz rom-jait,kettő között vacillálok CM10(Februárban lett frissítve) ill CM10.2.
Melyiket javasoljátok,gyorsaság,stabilitás,akku idő,gsm hálózat manuális állíthatósága(ne lépjen át külföldi hálózatba).
THX -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
Sziasztok,ICS-re nem lehetne csinálni egy GAMER Edition-ont csinálni?
(Nagymestereknek köszönet előre is
)
THX
-
XXX003
tag
Sziasztok,szeretném Bagyusz mester egyik Cm romját feltenni.
10.1 vagy 10.2 melyiket javasoljátok?
Üzemidő,memóriahasználat,stabilitás,gps navigácio,hálozat stabilitás(net,gsm)?
THX
-
XXX003
tag
Sziasztok,hivatalosan frisitett T-Mobile ICS van a telon,mit javasoltok 10.1 vagy10.2??
Ami lényeges rendszer stabilitás,üzemidő,hálózat stabilitás(gsm,net),memóriahasználat!
THX -
XXX003
tag
Sziasztok,van egy kis problémám.
Frisitettem a FOTA-an a camera fix-et(8,1MB),kamera nem lett jobb
,de azóta nincs mobilnettem.(ICS)
T-Mobile-os vagyok,őtlet??
THX -
XXX003
tag
Sziasztok?
Rég voltam itt,látom rendesen pörög 10.1CM Rom
.
Valaki tudna infot adni a Rom-rol(akku üzemidő átlagos használattal,szabad memória mennyisége,kamera minőség,stabilitás,stb)
THX -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
Sziasztok,tudna valaki egy összegzést adni (bagyusz cm-10.1-20130619-UNOFFICIAL-cocktail) új romjá-rol??
Régebben volt fent cm-10 és olyan gondom volt vele hogy nem letehet baállitani rendesen a szolgáltatót,ahol gyenge volt a T-Mobile jele ott át váltott a külföldi szolgáltató jelére automatikusan,ICS alatt ez sosem fordult elő azóta sem.
Egyekként még a stabilitás és az üzemidő érdekel,valamint a szabad Ram,mert néha szeretnék vele játszani is??
válaszokat,THX -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
akkor ötlet tegyem újra a romot?
és backup előtt format sd card?
jaa és ,ha formázom az sd karit akkor az mindent le szed róla (Clockword mappát)is? -
XXX003
tag
igen a chelplus féle mododolt google play-t,de tőröltőm is ,mert nem kellet,ennyi.
próbáltam ki vettem a pipákat,de nem hajtja végre,újra megnyitásnál ugyanúgy ott az összes pipa?? -
XXX003
tag
Sziasztok,gyári kipucolt T_Mobile rom van a telon.
Persze már próbáltam több romot ,de most ez van rajt ,gondom az hogy megbolondult az SD kártyám gondol egyet és fogy róla a szabad hely pedig nem telepítek semmit??
Nézegettem az SD-t,hogy hol van a plusz cucc rajt amit nem én tettem oda.
Eredmény DCIM/thumbnails könyvtárba pakol fojtón cuccokat?,
Ötletek,THX -
XXX003
tag
szia,esetleg olyat vagy hasonlót összetudnál dobni,mint amit loosht használ ebben a romban RetroROM with Root v2.0 to v3.0 final??
THX
-
XXX003
tag
sziasztok,ehhez a romhoz GB H1N1v0.9 estleg tudna valaki összedobni egy CWM-ből feldobható skin zip-et,mert szeretném egy kicsit feldobni a telefon kinézetét??
THX -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
Sziasztok,H1N1 5.8-rol tudna valaki tapasztalatot megosztani??
Aksihasználat,memóriakezelés,stabilitás,sd kártya kezelése,játékok futtatása??
THX -
XXX003
tag
sziasztok,tudnátok erről a rom-rol egy összegzést Alcatek OT-995 ICS+ V1.3??
üzemidő,stabilitás,szinkronizálás ,szolgáltató és névjegykezelés,játékok,stb???
THX -
XXX003
tag
szia ez milyen rom,feltehető ICS-re??
THX -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
"loosht" tudnál valamit tenni azért,hogy RetroROM with Root v2.0 to v3.0 final megtalálja a T-Mobile-os szimkártyát és szolgáltatót,mert szeretném feltenni.
kösz -
XXX003
tag
akkor nekem ez felejtős,mert T-Mobile-os vagyok és ezt nem találja meg akármit csinálok?
-
XXX003
tag
sziasztok,próbáltam feltenni ezt RetroROM with Root v2.0 to v3.0 final ,megfelelő telepítés menettel.
2.0 előtt teljes wipe és teljes format kivéve sd card format,aztán restore-ből 2.0 visszaállatási aztán 3.0 install zip-ből aztán install zip-ből google pleay donwload fix,aztán reboot system now!
beboot-ol rendesen,de szerintem túl gyorsan és nem találja a sim kártyám ,nincs szolgáltatóm??
Jaa és ICS es van,volt a telon H1N1 5.5
Ötletek miért nem találja a SIM-em és a szolgáltatóm??
THX -
XXX003
tag
Szia,én is ezt a rom-ot szeretném feltenni?
Milyen Rom volt előtte a telodon GB vagy ICS?
Nekem ICS-es van fent erre szeretném feltenni tudnál segíteni milyen lépésekkel tudom feltenni?
THX
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
Sziasztok,2 napja van fent a CM 10 igazából ,ha lehetne a net forgalmat mérni nekem eddig más gondom nem volt vele.
Egy kérdés viszont lenne tettem fel rá új témát és tegnap este szedtem le a töltőről egész éjszaka semmit sem csináltam vele reggelre viszont 60% esett az akku szint,lehet ez az uj témától vagy ez teljesen normális??
THX
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
sziasztok, tud valaki Cm 10-hez megbízható net forgalom számlálót mert a 3g watchdog pro-t nem tudom rávenni,hogy számoljon,kösz
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
Sziasztok,valakinek esetleg eddigi tapasztalat "bagyusz féle CM 10-ről??
Akku,fagyás,újraindulás,egyéb??
THX
KŐSZŐNET AZ ALOKOTONAK!!!
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
Igazad van mindenki arra használja amire kell!!
Nekem a GB jobban bejött szerintem gyorsabb,net-et jobban kezelte és minden játék elindult rajt és ment!!!
Az említett Rom-ot csak azért szeretném ,mert valóban az eredeti GB kinézete egy trágya,személyes véleményem szerint,ennyi!!
Kérdésemet pedig egy kimondott személynek tettem fel nem pedig azért ,hogy vita legyen belőle kinek mi a jobb!!
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
sziasztok,tegnap feltettem a FOTA-val az ICS-t,mit lehet tenni ,hogy a kameránál a vaku ne villogjon őssze-vissza??
és még egy gond beállított csengő hang fojtón megváltozik??
THX -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
menü-beállitások- gyári adatok vissza állítása és ugyan úgy ott van SPB ,akkor ilyenkor mi van??
frissitéskor az sd kártyán létrehozott egy donwload mappát és abban a letöltött frisitést,ezt most már lehet törölni?
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
sziasztok sikerült a FOTA-val frissíteni a telot

viszont vannak dolgok amik megmaradtak rajta az előző rom-bol(pl:SPB launcher).hogy lehet ezeket leszedni,mert ahogy tudom ezeknek nem kéne rajt lenni?
THX -
XXX003
tag
sziasztok,ez a "dec15-os T backup" egy kipucolt módosított ICS vagy csak simán a legfrissebb gyári mentés??
THX -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
sziasztok,ezt szeretném feltenni a telefonra "2.3.6 T-mobile v61L-0 backup",de a letöltött zip-nek ez a neve kicsomagolás után "gb_amire_felmegy_az ics.zip",kérdésem át kell ezt nevezni vagy felismeri a telo backup-bol visszaállitásnál??
Ha át kell nevezni akkor mire??
THX
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
ERRE VALAKI??
sziasztok,root-olt 2.3.6 kipucolt GB van a telefonon,még nem lett frissítve se OTU-val se FOTA-val,szeretném kipróbálni az ICS-t ,melyiket tudom feltenni a telora???
THX -
XXX003
tag
sziasztok,root-olt 2.3.6 kipucolt GB van a telefonon,még nem lett frissítve se OTU-val se FOTA-val,szeretném kipróbálni az ICS-t ,melyiket tudom feltenni a telora???
THX
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
erre gondoltam ,de már rájöttem ,hogy backup-bol kel feltenni,bocsesz
http://logout.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_3937-3937.html -
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
Sziasztok,telefonon kipucolt T-Mobile 616-os 2.3.6-os GB kipucolt rom van .
Olvasva a fórumot látom egyenlőre nem lesz jó hivatalos rom.
Kérdésem CWM-ből milyen ICS-t tudok feltenni ami stabil és nem zabálja a memóriát?
Igazából meg vagyok elégedve a jelenlegi rom-mal csak szépíteni,skinezni szeretném(állapotsáv,menü),tehát az egész telefon kinézetét.
Van valami lehetőség CWM-ből vagy más módon feltenni valami csomagot ami átalakítja a kinézetet?
THX
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
sziasztok.
T-s 2.3.6 os rom van a telomon és root-olt.
kérdésem a frissítés előtt unroot-olni kell?
facebook-on közzétett leírás szerint először a OTU-val kell frissíteni majd a FOTA-val .
tapasztalat,valóban kell az OTU vagy lehet mindjárt FOTA??
THX
-
XXX003
tag
holnap lesz új rom-od akkor addig várok,gondolom javitva lesznek bent az előzőben kiderült dolgok?

-
XXX003
tag
nekem már van fent cwm,mérete ugyan ez csak más név akkor is fel kell raknom ezt amit linkeltél vagy jo az ami fent van?
-
XXX003
tag
egy letöltő linket és tel infót merre találok?
THX
-
XXX003
tag
sziasztok,h1n1 rom felmegy alap 2.3.6 GB-re?
persze rotolt és CMW fent van.
Ha igen egy letöltő linket és tel infót merre találok?
THX
-
XXX003
tag
nekem alap gyári rendszerem van root-olva ,erre felmegy ez vagy nem?THX
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
-
XXX003
tag
sziasztok,root-oltam a telefont feltettem a Term Emulátorral a CM-et,újraindul a telo CM módban eddig ok, majd reboot system is meg volt.
aztán próbáltam bekapcs gomb és hang le gomb-bal behívni a CM-et,de semmi és én hülye megpróbáltam bekapcs gomb és hang fel,ekkor jött a baj(zőld robot a hasában kék pörgő kockával)majd újraindította telot(szerintem az erdeit szoftverrel),de sajna nem tölti be rendesen,nyelvválasztás és g-mail szinkron után mikor mennék tovább hiba üzenettel kidob.
ötletek ,hogy újra éljen a telo??
THX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
,de azóta nincs mobilnettem.(ICS)