Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- .LnB: ProtonMail(?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#35202114 #13696 üzenetére
Én kérek elnézést,hogy van családom,meg most egy ideos x3 hangszóróját,érintőjét cserélem és egy lumia 800-ba rakok új touch+amoledet,mert a tulaj a kocs alá ejtette
Egyébként nem vagyok programozó,Bagyusz inkább..
Mielőtt megölnek,nem sorolom tovább,hogy kikhez tudsz még fordulni,ha megutálsz engem.. -
maka12
csendes tag
Ennél a tuningolt gb nél is fellép a kép invertálódás ?
-
-
pucz
senior tag
válasz
#35202114 #13694 üzenetére
Nekem sem produkált semmi olyat az Android, amitől ennyire megútálnám mint te. Sőt, egyre jobban érdekel. Olyannyira hogy a TR2013 után megy fel a linux is, és egy programozó ismerősöm segítségével tanulgatom mélyebben is ezt a témát.
Az XP anno nekem több boldogtalanságot okozott, mint a droid..
-
bagyusz
őstag
Blogomban elérhető a tuningolt GB.
-
törölt tag
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok valaki tudja hogy kell be kapcsolni a (Stock Clean Ics) SCI_OT-995 romnál a kamera hangot.Mert ahogy le van irva az 1 h.sz-ban ugy nem lehet.
-
törölt tag
válasz
bagyusz #13686 üzenetére
Esetleg cm7-et csináltál?
Már a bétán kívül...
Hokins: full gyári rendszert még egyetlen telón sem láttam,ami olyan lett volna,hogy utána ne akarja lecserélni a tulaj.. Átlag 2 hónap és (tökmind1,hogy az win,android,ubuntu,vagy egyébb) a tulaj cserélni akart,skinezni akart illetve elkezdte megnézni a teló határait(túlhúzási lehetőségek,frisebb rom..)
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok ugy se tudom be kapcsolni a kamera hangot.
-
törölt tag
Felesleges lenne az lumiát egy telefonhoz hasonlítani... Egyrészt nokia,másrész winmobil... ez a kettő számomra kizárja a telefon fogalmából...
/Nem szemétkedni akarok,hanem egyszerűen ez az a két kategória,amivel ki lehet kergetni a világból: iszonyat mennyiséget kellett javítanom belőlük és iszonyat is javítani../
Hokins: érdekes módon nekem atomstabil és gyors a tweaked.. és nem nokia,nem winmobil
húzás nélkül..
#13686: Tartok tőle,hogy megint kell egy mentést csinálnom a belakott rendszeremről, hogy teszteljem az újabbat
-
törölt tag
válasz
Ed3r_X_ #13678 üzenetére
Ha jók az emlékeim,akkor a 2,2 Ghz a plafon a készüléknek, de ahhoz eléggé hűteni kéne.. lehet,hogy 1 tesztet kibírna(és meg lenne a 10K) de nem biztos,hogy utána bármilyen 3D menne..
Bagyusz: OC kernelt overlockoltad?
Pofátlanség netovábbja: megosztod a kernelt?Kuter: abban már nincs tapasztalatom.. rég voltam fiatal
-
bagyusz
őstag
válasz
tfalcon96 #13673 üzenetére
GB-n nincs ilyen probléma.
GPS egyeseknél időközönként szétbontja a kapcsolatot. A kamera vaku fényerő szabályzásával voltak bajok. SCI-ben már az új javított ICS van.
(#13676) pakardo: Olvasd vissza Kuter hozzászólásait.
(#13672) darky@: Ahhoz már át kellene lépni a 2ghz-t
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok a (Stock Clean Ics) SCI_OT-995 romban hol lehet be kapcsolni a kamera hangot?
-
tfalcon96
aktív tag
Azok a hibák, amik a gyári ICS alatt jelen voltak(wifi, 3g, gps és kamera probléma), azok bagyusz h1n1-ében is megtalálhatóak?
-
maka12
csendes tag
és a gb rom után melyik a 2. legjobb rom ics bootloaderre amin lehet játszani?
-
maka12
csendes tag
Hát.. otu elvileg lefrissítette de az a firamware frissito meg mindig talal frisstest es semmi változás a camera nem olyan mint pl a clean ics be hogy villog a vaku és szép sötét képeket lő hanem megint beleég és a telefon adtainal meg a backup verziojat irja ezekszerint nem frisstett? ja és azzal hogy a h1n1 gb alatt elvaltaznak a szinek a képernyőn azzal semmit nelehet kezdeni ?:S + még annyi
hogy az eloretelpitett youtube klienset lehet valahogy törölni mert én a HD s at xda rol ra akarom toln i csak az eloretelepitett miatt nemtudom
-
maka12
csendes tag
Bocsi hogy nem szerkeztem de tulléptem az 5percet h1n1 romokrol visszaraktam egy gyári telenoros backupot(mélyvíz1.hsz.) és van rajta egy program megkeresi a frisstést oké 12mb t letölté oké ujrainditast kér bebootol aztán fekete képernyő 1 órája nemnyuétam hozzá mi kehet a probléma?
-
maka12
csendes tag
Ilyen beállítások mellet a komolyabb játékok hogy futnak?
-
szurmais
csendes tag
Sziasztok!
Tud e valaki arra megoldást, hogy gyári visszaállítást csináltam a telefonon és azóta nem megy a kereső meg a házikó "gomb"? -
bagyusz
őstag
válasz
adamsauvage #13648 üzenetére
Igen, a romot a blogomban megtalálod.
A gpu booster-t meg néhány hsz-l arrébb linkelték
-
törölt tag
válasz
adamsauvage #13648 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor ha publikus saját lenne, akkor megosztotta volna.. Ha saját moddolt és nincs megosztva,akkor gondolom nem véletlenül nincs...
-
latis666
aktív tag
Köszönöm a linkekket a következő gondom van. Felraktam a H1n1 gb 1.0-t a legfontosabb alkalmazás nekem a google plus. Erre indulásnál felad egy választást Yes/No ha nemet nyomok nem megy tovább ha igent akkor nem talál valami alkalmazást. Semmi szöveg nincs csak Igen/nem. Adattörlés ujra telepités nem segit. Valaki találkozott vele?
-
latis666
aktív tag
5.8-ról váltottam gondoltam kirpróbálom a clean ics-t. Patchelve fel is tudtam tenni de bár a legjobb romnak tünt mind közül előjött a rég nem látott hiba elvesztette a 3g jelet és még a repülő mód sem hozza vissza csak a reboot. Az uj clean ics ugaynezt csinálja. Esetleg 5.5-höz tudna valaki linket adni? Mert Bagyusz blogjában csak az 5.8hoz találok.
-
imi0424
senior tag
Ettöl a GPU boostertöl pixeles lettek az iconok a telefonba, meg a progikba is, az opera miniben nagyon látszik , a szöveg széle is 'recés lett"
fakirr1: nemán
-
törölt tag
válasz
ReDLinE1991 #13628 üzenetére
Ha a mount usb storage megy,akkor elvileg írni is kéne tudni rá, hacsak az nincs,amit priviben írtam..
(Hurrá: jégeső Martonvásáron...
)
-
törölt tag
válasz
ReDLinE1991 #13625 üzenetére
Csak 1 tipp,de 1 próbát megér. Töltsd le az ics roothoz való zipet és abból indítsd a icsrecovery.batot. Veszteni nemvesztesz semmit.
-
törölt tag
válasz
ReDLinE1991 #13625 üzenetére
sd tuti,hogy jól van benne a slotban, pc-ről tudsz rá másolni?cwm 6-al próbáltad már?
Most látom a privit.. válaszoltam ott..
-
törölt tag
válasz
ReDLinE1991 #13623 üzenetére
Kifutottam az 5 percből,itt folytatom:
sd-n csak ez a mappa legyen: clockworkmod/backup/
Ide bemásolod a gyári rom zipjének tartalmát, ha az egy dátum. Ha nem egy dátum,hanem file-ok, akkor a mappa így nézzen ki: clockworkmod/backup/2013-05-16:19.15.24 és ebbe másold bele a file-okat. Utána cwm-ben restore. -
törölt tag
válasz
ReDLinE1991 #13621 üzenetére
Első lépésként tegyél fel egy ICS rendszert, mert a haverod telója hivatalosan frissített és így nincs mód visszatérni gyári gb-re.
Az összefoglalót lenyitva megtalálod benne a linkeket a romokhoz(ics romok,recoveryk-nél) és a recovery használatához a képeket(blogomban is van..)
Akkor én meg kihangsúlyozom,hogy cwm 5.5-öt BOOTOLD be a telóra és látni fogja...
Ráadásul azt is hozzátenném, hogy telenoros készülékekre majdnem 100%,hogy megy az alca otu progi.. (ha trés,akkor max 50%)
Machfixes cwm 5.5?
CWM5.5 : format minden(system,data,custpack,cache és sd is.Ha kész,akkor belépsz cwm-ben a mount and storage-be és usb mass storage.. Így elvileg a pc-nek kéne látnia az sd kártyát.Ha látja,akkor létrehozod a clockworkmod/backup mappát és onnan restore-olni kellene a rendszert..
-
ReDLinE1991
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség. Szóval kezdem azzal hogy van egy igen elfuserált haverom. Belefogott egy OT-995-ös újra rántásába. Lényeg az hogy NEM rootolta a telefont de a meglévő rendszert Recovery segítségével sikeresen letörölte! A telefon itt csücsül nálam és várja hogy megoldjam a problémáját mely annyiból áll hogy a telefon nem fér hozzá a memória kártyához. Pl.: Recovery-n belül szeretném az előzőlegesen a memókarira mentett rendszert telepítésre bírni "choose zip from sdcard" ezt az üzenetet kapom: "E
an't mount /sdcard/". Illetve ha recoveryvel megpróbálok akármit is csinálni ami a kártyával van kapcsolatban ezt vagy ha mountolni akarom akkor meg Error mounting /sdcard!
Még mielőtt valaki hülyének nézne hozzáfűzom igen a kártya jó hibátlanul működik másik telefonban és másik kártyával is ezt csinálja! -
törölt tag
válasz
#84490496 #13614 üzenetére
Maradjon csak nálad az összefoglaló
A telefont én alca alatt nem értettem/éreztem. Valahogy sose voltam igazán elégedett vele. Mondjuk egyik androidos telefonommal se. De leet bennem van a hiba
Ha megcsinálod a nootbukomra az androidot akkor azzal is csinálok neked antutut,és utána nyitok egy antutu pontszámok topicot
-
törölt tag
válasz
imi0424 #13615 üzenetére
Miért is? Ezt most nem értem...
Keress rá guglin: android for pc...
Kezdd ezzel...
A linket nézd meg: ott van,hogy hogyan... nem egy nagy mutatvány a cm7-hez képest..
Ráadás: ha nem megy,akkor "bevonom" a projectbe Bagyuszt, és(ha van kedve) wwenigma-t,hogy teljes legyen a "kép"..
/gondolom most csuklik pár felmenőm..
/
-
törölt tag
a /data rész alapból írásvédett, ergo a data/local/temp rész is
Ha létezik ez: if [ ! -h /data/local/tmp/adreno_config.txt,
akkor csinálj egy szimbólikus linket : ln -s /system/etc/adreno_config.txt /data/local/tmp/adreno_config.txtha jól értelmezem.. de nem vagyok programozó,tehát tévedhetek..(viszont a /data és a /system is írásvédett alapból... )
-
imi0424
senior tag
7239 antutu
(alap max 6000)
bagyusznak alapbol bele kéne ezt rakni -
Kuter
senior tag
válasz
#84490496 #13600 üzenetére
Nem hinném Bár én nem igen programozok androidot sőt egyáltalán nem csak fogtam ami a leírásban szerepelt megcsináltam azt jó lett
A zipben az útvonal
#!/sbin/sh
#if [ ! -h /data/local/tmp/adreno_config.txt ]; then
ln -s /system/etc/adreno_config.txt /data/local/tmp/adreno_config.txt
fi"de a tempbe nem rakja be pedig az nem írásvédett
-
imi0424
senior tag
á, értem már miért törlödött ki a file mindig a data particiorol
volt egy init.d ami kiszedte mindig onnan rm -r /data/local/tmp/*
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest