Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
válasz Dealer95 #25013 üzenetére
A pH, kh és CO2 van egyensúlyban.
Alacson pH esetén nagyon vigyázni kell mert ún savomlás következhet be, ha lecsökkented kh-t. A kh puffereli a víz pH-ját. Alapos utánaolvasást ajánlok, mielőtt ebbe a műveletbe fognál!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
buci30
addikt
válasz Dealer95 #25113 üzenetére
Jó ezen már tul vagyunk vissza nem lehet pörgetni az időt...
Legközelebb majd tudom.
De most erre szeretnék választ kapni ,hogy mit kell tenni ha megdöglik egy hal.
Semmi extra választ nem kérdeztem mert nekem szerintem elég alap akváriumom van tehát nem kell bonyolítani
Sokan csinálnak akváriumot és van aki életébe nem olvasot utána semmi...
Én megértem ,hogy itt akik vannak részbe nagyon komolyan veszik stb de én ennyire nem szeretnék bele folyni azért így gondoltam ez egy egyszerű kérdés.
Mert van aki ilyenkor csak valami fertőtlenítőt tesz bele és kész. Tudok olyat aki sose cserélte a vizet az akváriumba és kb 1 éve megy neki minden gond nélkül.
Tehát nem szeretnék nagy választ meg oktatást csak gondoltam kapok egy egyszerű választ.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
necroshine
tag
válasz Dealer95 #25138 üzenetére
Szia!
Elsősorban garnélákat szeretnék bele, majd ha bejön a dolog jobban, akkor később halakat. Műszakinak műszaki vagyok (mérnöki végzettségem van), világítást inkább készen vennék, szűrőből lehet praktikusabb lenne egy külső, hogy ne foglalja a helyet az akváriumban.
-
Daffy
őstag
válasz Dealer95 #25430 üzenetére
Szep az akvarium,de a diszkoszoknak surun kell a vizcsere,azt meg nem fogjak birni a novenyek.Altalaban diszkoszos akiban nem surun van noveny.De ez csak jotanacs.Ha ezt sikerul igy megtartanod a diszkoszok mellett,az oriasi munka lesz.Vagy a diszkoszok nem fognak megnoni rendesen.
Electric Warriors---www.electricboogie.hu
-
jegenye77
addikt
válasz Dealer95 #25692 üzenetére
Na igen
Nem is agyalok rajta tovább mert szomorú és ideges leszek
Főleg,hogy ingyenes
Ja igen mármint Magyarba annyi.Itt helyben ingyenes vagy max 5 -8 euro.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
farkas26
tag
válasz Dealer95 #25730 üzenetére
Igazad van tényleg nem az a növény de nem is Monosoleium Tenerumra,ha nem lomariopsis lineata.
Ezt a választ kaptam. [link]
De mentségemre annó a garnikkal kaptam ezt a növényt ezért nem tudtam pontosan hogy melyik.
Én azonósitottam be rosszul.C_hris,myk74 Szép akik nagyon
[ Szerkesztve ]
"A jövő sem a régi"
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Dealer95 #25804 üzenetére
A legjobbnak mondott szűrőanyagok nagyon aprók, és elég drágán adják őket.
Ha megtömi a Tetra 800-at Seachem matrix vagy Ada bio rioval akkor megszűnik a vízforgatása annyira lefogja a szűrőt, mivel ezek elég apró szemcseméretű anyagok.
A linkelt oldal rendkívül hasznos, és érdekes topik!
havri1 rég tettél fel videót, képet. Megnézném a jelenlegi állapotot!
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Dealer95 #25907 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy csak a nitrátokat és a niráttartalmú anyagokat vesz ki a vízből ami sárgásságot okozhat, de a fa okozta sárgásságot nem.
Krisz79 .: Igen de az aktív szén kb 2 hétig jó csak utána telítődik és cserés. Lehet kapni egy anyagot aminek Seachem purigen a neve az sokkal tartósabb mivel ha telítődik akkor lehet regenerálni, és újra hadba fogható.
100 literre 100ml elegendő mennyiség.Évek óta használom, és tényleg baromi jó kis anyag.
[ Szerkesztve ]
-
atos19881101
senior tag
válasz Dealer95 #26009 üzenetére
A szivacsot csak folyó víz alatt takarítod? Nekem sajna majdnem legalul van a durvább szivacs. Ahhoz hogy azt ki tudjam szedni, szét kell bombázzam az egészet. Ilyenkor a szűrőbacikkal mi lesz? Nem pusztulnak el?
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Dealer95 #26153 üzenetére
A 2 méter hosszú akváriumomat / 600 liter / egy JBL e 1901-el szűrtem régebben és egy Eheim 2213 tudású külső volt mellette. /Fluval/
Mulm nem volt sehol,jó is lett volna minden, ha nem lett volna ecsetalga.
Így kiraktam a Fluvalt és beraktam a helyébe egy Tetra 1200-at. Ebbe jó sok hely van és megtömtem zeolittal.
Most 3-4 hete így meg és úgy néz ki, hogy a zeolit megköti azt ami az ecsetalgának kedvez, talán az ammóniát.Érdekes módon látszólag egyáltalán nem lett nagyobb a vízmozgás.
Ha így nézem 4db Tetra 1200 se lenne sok egy ekkora akváriumba.
-
Krisz79
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest