- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #21489 üzenetére
Kiveszed a csövet kamrástól. Ha a gumi szoknyája egyenetlenül lóg be, megigazítod.
Ha a kamra nem feszül rá eléggé a GB-ra, akkor a csőre fűzöl föl a kamra elé gumigyűrűket, azok majd odatolják. Ezt valószínűsítem, mert csak egy PAX-toll rugója tolja hátra a kamrát, ujjal könnyen előre lehet tolni a nóziról kb 2mm-t is. Ezt a GB rázkódása is megteszi, szépen előre veregeti lövésenként. Próbálhatod a tárat a tárfészekben mozgatva az adagolást, sajna M szériánál előre-hátra, fel-le és oldalra is van játéka a táraknak.
Ha a nózi hosszú/nem húzódik vissza eléggé, azt látni fogod, ha üresen puffogtatás közben belekukkantasz az adagolócsőbe a tárfészek felől.
A tárat másik fegyverben kell próbálni... Menj el egy játékra és cseréld el ott a táraid egy menet erejéig! Ha a játszópajtás tárait is szidod, a fegyó a gond, ha ő szid Téged, akkor a tár.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Flashback
addikt
válasz Zotya984 #21443 üzenetére
Milyen játék az, meg hol?
Ide jön valaki?
Ragyogó csillag III / 2013-05-05, Péteri-Gyömrő volt rakétabázis, 2500 Ft, 50/80[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21400 üzenetére
Nekem a legutóbbi játékon rossz bb miatt kiesett a DTW, meg az SLR105 steel (AK). Maradt a rugós M56DL shotgun, de a BB ott is megtette a hatását, szerencsére csak az egyik shellbe szorult be.
Az AK-ban a hopup kamrában csinált galibákat, a DTW-ben agyonvágta az adagolást.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
ClayMore
aktív tag
válasz Zotya984 #21400 üzenetére
rendszeresen látok CA SL-t és boyikat megadni magukat.
nekem egy hk 416 boyim volt. mentségemre szóljon h nagyon olcsón vettem -> eladtam
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
206 cc
senior tag
válasz Zotya984 #21390 üzenetére
Ez nem jó hír(M4 K.O)!!A másik fegyver amivel szemezek az pont egy M4 vagy ezen széria képviselője egy HK416 lenne igaz még nem döntöttem melyik gyártótól kellene beszerezni?!Van SRC G36-om 3gen. az pl tökéletes,de nem látok most SRC fegyvereket a Taiwangun-on??
A Marui meg elég húzós igaz tuti jó...Más gyártótól esetleg??Van vkinek tapasztalata?M4,HK416 ügyben.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Zotya984 #21385 üzenetére
Szia!
Köszönet a felajánlott segítségedért.Lehet igénybe is veszem,még előtte megnézem milyen egyéb alkatrészre van szükség hogy a dobozból kivéve használni is lehessen.Ahogy nézegetem hopup gumi biztosan cserés és látom egy jobb rugó + dugattyú páros is belekerült Stefanitsr leírásában.Stefanitsr amiket cseréltél az M24-ben hol érdemes beszerezni és gondolom van már tapasztalat a puskával,megosztanád, jó priviben is.
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Zotya984 #21379 üzenetére
Nem annyira a pk miatt kellene egy társ ...nincs paypal-om...de ha így haladunk kell egyet csinálnom...
Valaki említette hogy van a Taiwangun-on is kedvezmény kupon..arra hogyan lehet szert tenni?
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
zedok
őstag
válasz Zotya984 #21342 üzenetére
Jó de ezeket kell tapasztalni sajnos! Később jókat lehet röhögni!
Amúgy ha most lőttem vele párat (10-15 db) és holnap lesz egy egész napos játék, gondolom nem érdemes töltőre raknom ismételten? No meg gondolom, vegyem ki most az akkut belőle a holnapi játékig.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21305 üzenetére
Elvből nem olvasom el az itteni pü-ket.
Az elmúlt napok, kezdve az elmúlt héttel elég zsufisak voltak, és akadnak más gondjaim is, kérek egy kis türelmet.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21301 üzenetére
Zombi. Kimászott a klasszikus airsoft hullája a sírjából, és megpróbálják újdonságként árulni.
Egyébként ha rákeresel a 'polarstar' szövegre youtube-on kiad ilyen megoldást, már vagy egy éve meg lehet vásárolni a konverziós "gearboxukat". Voltaképp klasszikus airsoft megoldás, jó nagy külső tartállyal, dupla regulátorral, blowback nélkül. Alapjaiban tönkreteszi az airsoft egyik igen nagy jelentőségű alap pillérét, a realisztikusságra való törekvést...
Elég rákeresni a CO2, vagy HPA rig sztringekre, majd azoknak az árát hozzá kell csapni a polarstar kit árához, de előtte keress egy masszív széket és ülj le. És természetesen kell egy alap replika is, amibe mindezt beleteszed.
Továbbá, ezért az összegért kapsz egy puskát amibe a markolaton belemegy egy spirál pneumatikus vezeték és megy a hátadon vagy máshol elhelyezett, demizson méretű, tömegű HPA vagy co2 + regulátor kombóhoz. Édibédi, igazi paintballhoz hasonlító feeling ugye ? A puskából kijövő halk szelep puttyogás teszi teljessé és elsöprővé az élményt...
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Zotya984 #21261 üzenetére
100 dodóért veszed a fegyót, 50 mondjuk a posta
akkor a postaköltséggel együtt fogják áfa+vám olni
Ára 27% Vám viszont nem minden esetben kell, régen 250 euró volt a határ, de ezt szerintem levitték valamennyire, de a Vám amúgy is elenyésző ÁFÁ hoz képest mert 3-4% körül van valahol.szval olyan 1.3 al kell szorozni a postaköltséggel megterhelt árat.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
ClayMore
aktív tag
válasz Zotya984 #21258 üzenetére
összeg alapján igen.
DE a gyakorlatban meg ecc pecc alapon megy.
028volt az első fegyverem. kezdésnek tökéletes. ha nem raksz bele erősebb rugót akkor elég akkor elvinned majd ha vmi baj lesz vele. egy 60-80k fegyvert nyilván szervizeltetsz használat előtt, de egy 028 nem ez a kategória.
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21254 üzenetére
EUR lesz az a dollár, de még úgy is megéri.
Nem feltétlen kell "átnézetni", évekig tud működni probléma nélkül átnézés nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #21240 üzenetére
Az M14 Socomomat ő csinálta ( előző tulaja vele szereltette), nincs vele problema, és szépen szerelte, csavarok fején semmi nem látszik. Annó a CM.040d-met tőle vettem, átnézve.
A fegyvereimet megcsinálom magamnak, újabban két csapattárs is velem csináltatta a fegyverét. 1 sörért
Macilaci a Nowar-nál szerelt pár évig.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Zotya984 #21232 üzenetére
vezetékelni nem a LiPo miatt szoktak, hanem mert a kínaiak gyorsan merevedő szarminőségű kábeleket tesznek bele amik törnek, helyett jófajta rugalmasakat tesznek. (tudtommal)
én is úgy hallottam hogy a WD-s skulókkal nincs különösebb baj.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21168 üzenetére
Keress rá gúglin a poor man's chrono szövegre, kiadja, hogy a kólásdoboz mely részeinek átlövéséből mire lehet következtetni, fejből nem vágom.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21166 üzenetére
Rendesen ki kell hézagolni (nem szorosra), és akkor ennek semmi jelentősége nincs. Bele is ragaszthatod, én nem szoktam, soksok puska megy már ragasztás és probléma nélkül évek óta. Szerintem felesleges. Viszont, ha szétesik a golyós csapágy és frankó ragasztóval alaposan beragasztottad, akkor kezdődik ám csak igazán a kihívás napja...
-
csoola
tag
válasz Zotya984 #21148 üzenetére
Pl.: amit én ismerek még airsoftclub.gr
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #21145 üzenetére
Hát volt szerencsém Ak-hoz és G36-hoz is nem mozog nem lötyög nem kotyog Feltéve, hogy normálisan van kezelve és minden meghúzva rajta. Mindemellett dobozból kivéve pontosabbak is. " Igaz egy jó Madbull gumi vagy egy "Garder" 50-es szilikonos javít rajtuk érezhetően.)
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21130 üzenetére
Kerek 1 centit lötyög oldalirányban ? (+/- 5mm ?) Az kiba sok. Nincs is annyi hely a tokban mellette.
(Humoros kérdés, rá van téve a kamra a belső csőre, vagy csak bedobtad a tokba és ráztad ? Na akkor lötyöghet)
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #21130 üzenetére
Azt hogy? A kamra beleillik a front set-be, a nózi pedig a kamrában van hátulról hátsó állásban is.
A külső cső nem két részes véletlenül? Vagy nem a D-Ringnél van hozzácsavarozva?CA Sportline M4-el jártam úgy, fogom a fegyvert az első irányzéknál a csőnél, az meg leesett. A D-Riingnél a csavar elengedte a külső csövet, lecsúszott a belső csőről, szevasz!
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21122 üzenetére
Mivel vélhetően az összes sárga .40-es egy helyről eredeztethető, gyaníthatóan mindegyik "gyártó" ilyen terméke bubis lehet.
Ez nem jelenti azt, hogy ettől a felfedezéstől rosszabbul fog teljesíteni, mint előtte (egyébként mondjuk hatot felvágva 1-2 bubis), vélhetően már a gyártás kezdetétől ilyen. Használni kell, a tuti, hogy nagyobb lőtávon jobb mint a könnyebbek.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #21084 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de szvsz VSR gumi.
MK1-re épül puska is, hosszabb cső, keretválltámasz. Abba való gumit keress.
Robbantott rajz 6mm.hu-ról.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21061 üzenetére
Egyelőre semmi komoly. Van egy kis csapocska ami összefogja a kamra két felét, az tört le, meg az egyik csövet pozícionáló kis betüremkedés egy darabja. Szóval az anyaga elég gyengusz, de a többi része jóval vastagabb, bírnia kell és kamra egyik része sem nagy ütéseket elszenvedni kényszerülő nem teherviselő elem.
Idővel meg úgyis lesz hozzá alkatrész...
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21055 üzenetére
Bírni fogja szerintem, de kiderül idővel. Nem csinálok belőle titkot. Erősebb rugót szerintem nem érdemes belerakni, mert ugyan elszoktam a springer sniper felhúzástól, határozottan érezhető alkarban, felkarban, vállban, hogy négy tárat kilőttem vele.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21053 üzenetére
Aki összerakta elfelejtette, hogy létezik nyomatékkulcs a világon, és szerintem légkulccsal tekerik rá a fejet a hengerre. Embertelen nagy szopás meglazítani.
-
ClayMore
aktív tag
válasz Zotya984 #21046 üzenetére
isteni lett!
köszönöm az írást stenitsr!
be kéne ruházni egybe.
Lusta ember fiának mennyiért csinálod meg az alap melót egy A&K S24-en?
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #21037 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy nem youtube-ozni kell, hanem játszani és tapasztalni, tök mindegy, hogy ki mit ír, vagy mond a mozgásról, ennek valamilyen szinten természetesnek kell lennie, vagy megy, vagy nem, viszont csiszolni mindig lehet rajta. Kitaposott ösvényeket el kell felejteni, olyan helyeken kell menni, ahova átlag játékos be sem tenné a lábát, nem kell tőle fosni, ha kicsit koszos lesz a ruhád, oda kell figyelni, hogy hova és hogy teszed le a lábad, minél kevesebb zajt kell csapni. Én spec. egyedül szeretek mozogni, ebből lehet a legtöbbet tanulni, ha észrevettek, akkor nincs mire fogni, elbasztam valamit, zajt csaptam, vagy feltűnően mozogtam stb., legközelebb máshogy csinálom, néha viszont hiányzik egy jó spotter, vagy egy pisztoly méretű AEG .
Amúgy www.softair.hu, keresés, vagy elolvasod az egész "500fps felett-Sniper Club- Sniper tuning, módszer, életérzés" topikot, rengeteg infó, és hidd ha elolvasod nem lesz több kérdésed.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
válasz Zotya984 #21032 üzenetére
+ez mekkora.
De komolyan szinte semmi publikált értelmes írást nem lehet találni a Sniper FAQ V2-őn kívül? ? ?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #21020 üzenetére
Szerintem a bokrokat, ha vannak "kerüld" mert nyilvánvaló lehet, hogy oda bújsz. Nem tudom mekkora a fű arrafelé, játszottam olyan helyen álcaruhába ahol a fűben kúszva feltérdelve lövés után továbbkúszva, egészen hatékonyan tudtam az ellenséget aprítani. Záloga persze a sok szerencse illetve, hogy minél ügyesebb legyél, remélem megtapasztalod azt az érzést mikor pár méterre melletted sétálnak el, majd pisztolyt előveszel és dobatsz vagy lősz ^^. Sok sikert jó a sztori bár leírásod alapján nem a legoptimálisabb a pálya sajnos.
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21014 üzenetére
Ha az elsődleges céljuk, hogy téged elkapjanak, az szopó, őszinte részvétem.
Ha az egyéb feladat az elsődleges, az viszont jó móka is lehet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #21014 üzenetére
Ha közlekedsz is, sunyin-laposan! És csendben.
Bírd ki, hogy nem lősz és ne indulj el unalmadban!Ne lőjj távoli célra. Szép és jó a 70 méteres lőtáv, de kint terepen élő célra fennáll a veszélye, hogy nem találod el, ellenben felfedheted a pozíciódat. Egy 40 méteres lőtáv egészséges, biztos a találat és a raj a kilőtt ember "megvolt" jelzésére fog figyelni, nem fognak észre venni.
Spottered van?
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21012 üzenetére
Nem használsz tracert. Viccen kívül.
Ha sötétet veszel, és te sem látod, akkor egyértelműen és combosan magaddal baszol ki. Nem veszed észre a szelet, hopupot sem tudod rendesen belőni és azt sem veszed észre, ha valami éri a puskát és nem oda lő ahová célzol. A nehéz BB-k közül kizárólag a 40-es madbull vagy a BBone sárga színe követhető jól, az is csak aránylag jó fényviszonyok között, távcsőben. Bármilyen más szögből mint a puska mögül és előre nem ismerve a remélt röppályát, lehetetlen kiszúrni egy sniper bb-t.
Azt külön nem is taglalva, hogy mi minden mást lehet kiszúrni az egyszerű, codon, battlefielden edzett "snipéren". Az abszolút kedvencem eddig a rohangáló csubi volt az egyik győri játékon. Csak nyugiban a helyén kellett volna maradnia, de ő nem.
[ Szerkesztve ]
-
yako
tag
válasz Zotya984 #20978 üzenetére
Nem WGC specifikus.
Elvileg nem kellene vámot fizetned az EU-n kívülről érkező csomagok után, ha Te azt ajándékként kapod.
Azt mondjuk pontosan nem tudom, meddig van vámmentesség - talán olyan 30-40 euróig asszem -, így én csak a biztonság kedvéért írattam rá.By Demons Be Driven
-
bocsika
aktív tag
válasz Zotya984 #20965 üzenetére
Mi AKba tettük és négyet belesuvasztottunk. Oldalanként 2-2-t ugyanígy mint a videóban. A ledeknek a feje le lett csiszolva hogy ne lógjon ki nagyon és a BB se akadjon föl benne. Ha 90Ft/db magyaroszágon akkor jobban megéri a 10 et megrendelni Kínából ha 4 et beépítesz. A maradékból karácsonyfadíszt csinálhatsz.
-
yako
tag
válasz Zotya984 #20971 üzenetére
Nem volt vészes - ha nem az arányokat nézzük!
Egy 8$-os alkatrészre csomagolási - buborékos boríték - és szállítási költségként 4$-t számoltak fel.De azt hiszem, ha végigmész a rendelési folyamaton, látni fogod.
Nyílván a futár a legdrágabb, de leggyorsabb, majd a légi, illetve hagyományos posta.By Demons Be Driven
-
bocsika
aktív tag
válasz Zotya984 #20959 üzenetére
[link]
1$ 10db szállítással. (olyan 1,5 hét mire megjön). Mi négyet suvasztottunk bele a hopupba. Persze a megfelelő csiszolgatás után.
Vagy 3000+ mcd-s uv vagy 10000+ mcd-s sima kell. BB-je válogatja mire reagál jobban. :S
3,5V körül mennek úgyhogy egy ellenállással vissza kell fognod az áramot. Kalkulátor hozzá.
Egyéb kérdés? -
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #20760 üzenetére
Szerintem meg össze kell rakni, használni kell, és megy amíg megy, mert nem biztos hogy a bele fektetett munka és energia tényleges többletet fog adni, ergo a diagnózis ellenére működhet sokáig jól, illetve a befektetett energia és pénz ellenére is beszarhat gyorsan.
-
Gismo
addikt
válasz Zotya984 #20757 üzenetére
Megközelítőleg kuka, mert abban a fogaskerekek sem fognak normálisan állni és gyorsan elkoptatják egymást, nem beszélve arról, hogy ilyen esetben a rendszer szorulhat is.
Ugyanakkor meglehet próbálni kimaratni, hogy 1mm-el nagyobb csapágyat egyen és szemben is legyen egymással. -
mykos
aktív tag
válasz Zotya984 #20333 üzenetére
Mivel én még sose csináltam ilyen, igazából az lenne a jó, ha a másnak már bevált megoldásokat követnéd. A ledek számában, és áramkorlátjában tudok segíteni. UV ledet bármelyik elektronikai áruházban tudsz venni. Budapesten pl Lomex, árwill, mikrovill stb. lomexben láttam 3.2mm-est 379 forintért.
A fókusznak nincs lényege, mert ami HUTU-t láttam ott a tetejét mind lecsiszolták, hogy ne lógjon be annyira. A teteje meg nem más mint a lencse-optika.
Láttam egy magyar megoldást, ahol 4 ledet tettek be sorba kötve, hogy az majd jó lesz a 3 cellás lipo-ról...kicsit megszívatták magukat, de valamennyire azért működik. Szóval ha megvan hány led, szerintem egy max kettő, akkor utána az akkudhoz méretezni kell a meghajtó áramát egy ellenállással és kész. Vedd figyelembe, hogy óránként ~20mA-t ki fog venni az akkudból, mivel itt állandóan kell mennie. -
mykos
aktív tag
válasz Zotya984 #20330 üzenetére
Ugyan nincs mit
A 4300mcd vs 100.000mcd részhez még annyit, hogy a nyomorult candella egy optikai nyílásszög függő érték, tehát simán lehet, hogy a 4300mcd-ás LED erősebb, több fény bocsát ki mint a 100.000mcd-s. Csak az előbbi széles szögű, az utóbbi pedig baromira fókuszált. -
mykos
aktív tag
válasz Zotya984 #20327 üzenetére
Röviden:UV
Hosszabban: A fluoreszcens folyamatok esetén a részecskék egy adott hullámhosszúságú fény besugárzás hatására, gerjesztődnek, magasabb töltöttségi állapotba kerülnek. Majd innen szépen lassan visszatérnek a kiinduló helyzetükbe, ekkor energiát adnak le: fénysugárzás. A kibocsátott fény mindig nagyobb hullámhosszú mint a gerjesztő fény. A BB-k általában élénk zöld fénnyel dobálóznak ami ~540nm-nek felel meg. Az UV ~400nm, a vörös fény meg ~660nm. Innen már látszik, hogy az ideális gerjesztő fény a mélykék-lila. Mivel a fehér lednek van UV és mélykék komponense, így már csak idő kérdése mikor tölti ugyan abba az energiaállapotba a részecskéket. Tehát ha lehet választani akkor UV(Hangtompítóban), ha meg van idő, pl a kamrában vagy a tárban van besugározva, akkor fehér is lehet.
szerintem... -
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #20201 üzenetére
Nem fog. Akkor szokott törni, amikor valami miatt nem tud eléggé hátra húzodni. Előre fele egy rugó feszíti, míg hátrafele egy, a szektor keréken levő csap.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #20197 üzenetére
Ha van egy marék nózid, sok szabadidőd meg egy kronód, akkor lehet próbálgatni.
Ami hirtelen még eszembe jut, egy olyan nózit legyártatni ami két részből áll, menettel kapcsolódnak egymásba a felek, így tudod állítani a hosszát. Ha kitesztelted a tökéletes hosszt, leméred, és legyártatod abban a méretben egy darabból.
Viszont külső átmérő is beleszámít a tömítettségbe. -
sss
őstag
válasz Zotya984 #20101 üzenetére
Sry nem tudtam kihagyni. Régebben láttam erről vmi táblázatot (asszem ez volt az), de nem tudom, hogy ezek az értékek mennyire számítanak mérvadónak.
Amúgy ez a desert pálya egyik jellemzője, hogy lazán értelmezik a dresscode-ot. Sajnálom, hogy végül nem jutottam ki (kéne már egy kocsi ), de többiek alapból is passzívak, meg ugye múlt héten voltunk ezen a pályán, szal valahogy senki sem akart most is kimenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest