Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
válasz
Reibek
üzenetére
Ez igaz. Amikor megjött nagy elánnal neki kezdtem szerelőt keresni. WD nem vállalta
. No mondom gebasz van. Mikor volt időm kérdezgettem mindenkit aki értelmesen képes volt válaszolni a kérdéseimre (azokkal nem foglalkoztam akik aszt mondták hogy dobjam ki + hasonlók) és megszereltem én magam. "rendbe raktam" a GB-t meg Hopup-ot és 5 (illetve 6 mert az 1ik 2 napos volt) játékon hű társamként szolgált. (mellette nem egy márkás fegyó döglött meg) Most egy kicsit átnézettem egy hozzáértőbbel és azt mondta hogy nozzle érdekes méretű. Durván 0,67 mm századdal rövidebb mint a marui M4A1 nozzle. Szal most eszt próbálom kideríteni hogy melyik nozzle jó bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. No mondom gebasz van. Mikor volt időm kérdezgettem mindenkit aki értelmesen képes volt válaszolni a kérdéseimre (azokkal nem foglalkoztam akik aszt mondták hogy dobjam ki + hasonlók) és megszereltem én magam. "rendbe raktam" a GB-t meg Hopup-ot és 5 (illetve 6 mert az 1ik 2 napos volt) játékon hű társamként szolgált. (mellette nem egy márkás fegyó döglött meg) Most egy kicsit átnézettem egy hozzáértőbbel és azt mondta hogy nozzle érdekes méretű. Durván 0,67 mm századdal rövidebb mint a marui M4A1 nozzle. Szal most eszt próbálom kideríteni hogy melyik nozzle jó bele.
De az általában nem szokott jönni, csak egy csendes hirdetés az eladó kínai-hibrid aeg, vagy neadjisten az alkatrészek topikban.