Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
válasz
Reibek
üzenetére
Ez igaz. Amikor megjött nagy elánnal neki kezdtem szerelőt keresni. WD nem vállalta
. No mondom gebasz van. Mikor volt időm kérdezgettem mindenkit aki értelmesen képes volt válaszolni a kérdéseimre (azokkal nem foglalkoztam akik aszt mondták hogy dobjam ki + hasonlók) és megszereltem én magam. "rendbe raktam" a GB-t meg Hopup-ot és 5 (illetve 6 mert az 1ik 2 napos volt) játékon hű társamként szolgált. (mellette nem egy márkás fegyó döglött meg) Most egy kicsit átnézettem egy hozzáértőbbel és azt mondta hogy nozzle érdekes méretű. Durván 0,67 mm századdal rövidebb mint a marui M4A1 nozzle. Szal most eszt próbálom kideríteni hogy melyik nozzle jó bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Formula-1
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. No mondom gebasz van. Mikor volt időm kérdezgettem mindenkit aki értelmesen képes volt válaszolni a kérdéseimre (azokkal nem foglalkoztam akik aszt mondták hogy dobjam ki + hasonlók) és megszereltem én magam. "rendbe raktam" a GB-t meg Hopup-ot és 5 (illetve 6 mert az 1ik 2 napos volt) játékon hű társamként szolgált. (mellette nem egy márkás fegyó döglött meg) Most egy kicsit átnézettem egy hozzáértőbbel és azt mondta hogy nozzle érdekes méretű. Durván 0,67 mm századdal rövidebb mint a marui M4A1 nozzle. Szal most eszt próbálom kideríteni hogy melyik nozzle jó bele.