Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Na megvolt a fegyvertuning. Kiderült, hogy a sz.métláda kínaiak külsőre újnak tűnő, belsőre viszont egy leamortizált használt szart adtak el nekem..
Még 120-as rugót se mert beletenni a tuningos srác, mert nem bírta volna az eredetinél gyengébb motor (Mondjuk így is 390 fps beállított hop-up-pal, szval ez nem is baj, 120-assal gyengíthetném vissza, hogy lemenjen 400 alá - ennyi a limit nálunk) Nem is nagyon volt világos, hogy miért gyengébbek a csíkszeműektől vett Boyi-k a haveroménál, aki itthon vette (az is elég szar volt alapból, de azért messze nem ennyire) . Szóval valószínűleg mindennel ezt csinálják nem csak a Boyi-val, úgyhogy én ezzel befejeztem az ebairsoftról a magamnak rendelést ezektől a csaló tetvektől..
Ja, azt már nem is mondom, hogy a gyári tárral is vmi gebasz volt, konkrétan nem adagolt, vettem helyette midcapeket, ezek tökéletesen működnek. Még jó, hogy nem ment be vámra, így végülis nem vesztettem vele, úgyis ki lett volna cserélve jópár dolog, csak mondjuk 8k-t megspórolok.Sok minden ki lett cserélve benne, beleöltem 34 ezret. Kapott 420 mm-es Prometheus preccsövet stb. Már sötét volt mikor hazaértem, úgyhogy nem tudtam még betesztelni, csak ott a srác műhelye előtt lövöldöztem egy párat. Lőtávja kb 70 m, ez elég jó. Mást még nem nagyon tudtam megállapítani, majd holnap betesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még 120-as rugót se mert beletenni a tuningos srác, mert nem bírta volna az eredetinél gyengébb motor (Mondjuk így is 390 fps beállított hop-up-pal, szval ez nem is baj, 120-assal gyengíthetném vissza, hogy lemenjen 400 alá - ennyi a limit nálunk) Nem is nagyon volt világos, hogy miért gyengébbek a csíkszeműektől vett Boyi-k a haveroménál, aki itthon vette (az is elég szar volt alapból, de azért messze nem ennyire) . Szóval valószínűleg mindennel ezt csinálják nem csak a Boyi-val, úgyhogy én ezzel befejeztem az ebairsoftról a magamnak rendelést ezektől a csaló tetvektől..