Hirdetés
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Gearbox verziók:[link]
RicHarD A Cyma AK-k bizonyítottak, bírják a strapát, nincs velük sok probléma.
A Boyival az volt a gond, hogy 7mm-es csapágy ment bele, és iszonyatosan kilógott a gearboxból, és a motor grip felső része összefelé tart, benyomta a csapágyakat, így szorult a bevel gear, kicsit faragni kellett a grip-en, a másik gond, hogy elkopott benne a cut off lever, és a guarder pedig nem volt jó bele, a harmadik, meg hogy eltört a fém teste. Alkatrészenként eladtam, vissza is hozta az árát.
Ha nem használtam JG-t huzamosabb ideig, akkor nem írhatom le, hogy mit írnak róla egy másik fórumon a felhasználók? Mindenből van szar, ez tény, ezt írtam is már. Mikor egyre többen írták a fórumra, hogy eltört nekik a ver2-es GB, akkor eldöntöttem, hogy én nem veszek ver2-es gearbox-szal szerelt JG fegyvert. Nem a márkával van a bajom, mert az AK-ik nagyon jók, de nem összehasonlítható egy TM-mel, egyszerűen nem egy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest