Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Ééééééééééééés igen megvolt az első játékom a kállói erdőben...

Nem volt egy húdenagy war mert kint volt összesen 6 fegyver, 1 a Socomom, 1 Well R6, egy kínai sniper, Cyma Mp5, Co2 S&W Sigma, meg egy ultragagyi kínai szar spring pisztoly...Általában körönként egy embert leszedtem, kivéve amikor cseréltem a Well M4A1-re, mert akkor mind3 ellent én lőttem ki
. Amúgy örülök hogy nem vettem olyat, nagyon szar cucc, szegény srácnak megdöglött a tár nem tudta betekerni a bb-ket...Viszont ezzel a pisztollyal akármilyen jó is alulmaradok az aegek ellen, legalábbis terepen, épületben meglátjuk...Viszont be kell szereznem egy fegyvert ami terepen is jó mert így szopni fogok mint a kismalac!
Mykos:
1.Haverod AK-ja eladó-e még?
2.Ha igen, valami elérhetőséget tudsz mondani? Softair fórumos nickje is jó. -
Bade
tag
Valakinek van tapasztalata a KJ Works Tactical Sniper-rel kapcsolatban?[link]
[Szerkesztve] -
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
tudod mi a durva még?
akkora nyomaték van ebbe a prometheus szettben, hogy a kis 1100-as mini type akkum is felhúzza 
-
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
jaja az M170-el! 182-183m/sec-et mér a műszer 182*3,28=596fps, a tömítések most tökéletesre sikerültek.
Ezzel szigorúan csak messziről fogok lőni és természetesen 1eslövés, van másodfegyverem a közelharcra
Vissza fogok tenni egy kisebb rugót amúgy(M130-M140), ez max 1-2játékon marad benne.
De amúgy az M170en ''bevarrása'' hát az nagyon nem volt egyszerű mutatvány
-
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
hát izé...
asszem sniper leszek egy darabig, legalábbis amíg megint lesz kedvem szétszedni és tenni bele kisebb rugót.... Beszereztem egy M170-es rugót, meg egy max nyomatékos prometheus szettet, plusz a helyére került minden... 600fps -
mykos
aktív tag
válasz
rauschie
üzenetére
A legnagyobb igen ott..BAX elkopott, akkor csőcsere, action hopupház és valami normálisabb hopup gumi ~20ezer forint
elbaxott egy megoldás
De szinte mindenhol beleköthetnénk, ha akarnánk..de nem akarunk...szépen átnézve belőve 330-350FPS..játszani tökéletes, és ha valakinek elborul az agya a tunningal akkor pedig megállítja a pénztárcája...szóval én támogatom a JG-well-DE-BE-cymát ezerrel.
Hát hogyne...a cymát mindenki ismeri, hallottál már olyat a piacon hogy CA?..sehol sincs, cyma the best
-
mykos
aktív tag
válasz
rauschie
üzenetére
Eddig az összes második generációs kínainál itt ott eltérés mutatkozott a maruihoz képest. Mivel a cm.031 már egy követtkező fejlesztés, nem kizárt hogy a külső méretek megegyeznek..persze ez csak akkor derül ki ha belepróbálod (hengertípus/nózi nyílván eltérő azonos GB verziónál is).
-
rauschie
senior tag
ammúgy egy cm31esbe belemenne egy komplett ca gearbox?
-
mykos
aktív tag
-
BaKeSZ87
őstag
Classic Army fogakerekeket találtam a Cyma AK-mban. Réz cső, hop-up, és érdekes módon egy tűhegynyi zsír sem volt a gb-ban
, de amúgy faja a cucc 
-
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
áááá megtaláltam miért ment el a fegyver ereje... az aug hátlapja ami a gearboxot berögzíti, na azon van egy pici gumicsík, gyakorlatilag ez ér hozzá a gearboxhoz... na nekem ez lecsúszott, így kb 3mm-el hátrébb került a gearbox, vagyis a nozzle is 3mm-el és amikor befújt a csőbe akkor nem érte el a hopup gumit, azaz a levegő egy része elment. Most frankó.
-
FNorberto
újonc
Hali!
Kersek JLS SCAR-L-t vagy XM8-at olcsón! fnorberto@freemail.hu -
FNorberto
újonc
Hali!
Kersek JLS SCAR-L-t vagy XM8-at olcsón! fnorberto@freemail.hu
[Szerkesztve] -
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jó...de ehez nem kell fegyót venni
Fogok egy marék BB-t bek....m a fedezék mögé és ha kedves vagyok még üvöltök is hogy gránát 
-
mykos
aktív tag
válasz
sharpapa
üzenetére
Szerintem 10.000 forint nem az a pénz ami miatt az AS-ben csúcsminőséget kell várnod..a ropogást gondolom az illesztések okozzák, egy csepp pillanatragasztó és az érzés már a múlté..ráadsául látszani se fog...amúgy jó hosszú pincétek lehet
Ellenben amit kaptál a 10K ért, az az hogy karbantartásmentes...
lajo: most másodfegyvernek az NBB mellé a cyma shoty-t nézted ki? (p799).
''Gondolom hogy nem valami jó a kidolgozása de mennyire lehet pontos? Tuningolni nem szeretném.Köszi''
-Nem valami jó a kidolgozása Si..alapból használni se lehet igazán, a csöve 3 műanyag cső egymásba dugva, alapos tunning nélkül használhatattlan, alapos tunningal pedig igen meglepő mire képes(340FPS\6nap munka\~60-65méteres lőtáv...alapból 170-240FPS, 20-25méteres lőtáv ha 45fokban felfelé lősz
) -
lajo
senior tag
Sziasztok! Van egy ilyenem [link] és szeretnék mellé egy olcsó, nagyobb tárkapacitású és takarékosabb fegyvert. Itt [link] a legalsó elvileg kicsit még erősebb is mint a mostani, és akkor nem érzékeny a hőre stb. Szerintetek megéri? Gondolom hogy nem valami jó a kidolgozása de mennyire lehet pontos? Tuningolni nem szeretném.Köszi
-
sharpapa
senior tag
Megvan a Socom végre. Pincében kertben lőttem vele eddig cirka 20-30at, már egész jól megy, pincében a 15 méterre lévő 20*20*20-as kartondobozt fal mögül egykézzel kibúlyva elég gyorsan eltalálom. Egyszer be is lőttem a rajta lévő 5*5ös jukon.
Am nagyon jó fegyver nagyon tetszik, egyetlen negatívum hogy a markolat első része ropog mint a piaci szarokon. Ha már majdnem tízezret adok egy pisztolyért, elvárhatom hogy ne egy gagyi játék hatását keltse nem?
Ja és karbantartást nézve most kell rajta csinálni valamit? -
mykos
aktív tag
Tudom hogy erre gondoltál
De ezt gondoltam legegyszerűbbnek...viszont ma találtam még egy különbséget...bár elötted ott van szóval nagy az előnyöd
...de a Sector Gear speckó a Long GB-ben 
Kezdésnek nem kell semmilyen ruci, otthon van macinaci meg pulóver...
-Szem - Arcvédelem!
-fegyver
-BB
-ha kevésbé mozogsz jól terepen akkor meg bakancs
-Szervezett játék a környéken![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xtech2
tag
a rugóvezető halál ugyanaz mint pl a CA AUG-ba, a gyári rugó kb olyan mint M130 - M140-es, mivel ugye hosszabb a gearbox így a rugóból is hosszabb kellene. Amikor felhúzza nem nyomja
össze annyira mint a kisebb gearboxok, így nem is sül el akkora erővel. Ezért gondoltam vmivel hosszabb rugót. Ha érthető
tehát ebben egy M150 nem M150 módjára működik.
[Szerkesztve] -
-
rauschie
senior tag
mi az ami a kezdéshez feltétlen szükséges?
én vmi ilyesmire gondoltam:
vmi gyakorlóruha+póló
szemüveg
bakancs
springes stukker+póttár
ennek olyan 30pénzből megkéne lenni, de mire NEM gondoltam? -
xtech2
tag
Csátok,
ma szétszedtem az új Classic Army - CA25öt, nagyon nagyon precíz belül, golyós csapágyak, fém rugóvezető, teljesen új típusú CA motor, gyors/nagy nyomatékú.
Viszont a gearbox az long típusú, azaz kb 1,5-2cm-vel hosszabb az átlagnál, de a bele
az tök hasonló, na most ebbe milyen rugót?
-
sharpapa
senior tag
Asg fegyverekről tudtok valamit? Tapasztalatok vannak valamerre?
-
-
rauschie
senior tag
a bb a csőben nemtud valahol megszorulni?
xtechnél gondolom, nemismerem annyira a gb szerkezetét de ha valahol veszít 60fpst akko nemlehet h vmi súrlódás játszik be valahol? -
macilaci78
nagyúr
mykos: Az M24-ben van 350%-os rugó, 555fps most télen 0.30-as BB-vel.
Az UHC-ben egy CA M130-as rugó volt... Az M24 pedig CA, jól összerakott szerkezet, prec cső, újy hop-up ház és hop-up gumi, stb, szóval pontosan lőhet vele a srác.
rauschie: Ha mellélő, akkor semmi, így járt, -4Ft BB-költség.
És nem tudom, mekkora a lőtávja, nem találtunk még ekkora fedett helyett.
A távcső 40 méterre van belőle, ez a mellalakon pontos lőtáv fele.
Amúgy tegnap este kaptab vele seggbe először mintegy 25 méterről, mit is mondjak? Egy alap AEG épületben, vagy akár 10 méterről ugyanitt kellemetlenebb érzés volt. Meglehetősen sokat veszí az energiájából a BB ekkora lőtávon.
Mellesleg a srác felhúzta nekem
a fegyót és ő is kiállt elém ugyanarra a 25 méterre. Pontos a távcső, talált a lapocka... -
mykos
aktív tag
-
rauschie
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
deez kész...ha mellélő mivan?
ennek mennyi a hatásos lőtávja?
(fedett szélcsöndbe) -
mykos
aktív tag
válasz
rauschie
üzenetére
PDI 380% os rugó.
Systema - M120S - 440 f.p.s.
PDI - 170% - 440 f.p.s.
Ez egy M4A1 ben, alaposan felhúzva a belső rész.
440/1,7=258...ez kb egy alap AEG tehát nagyjából jól van skálázva...akkor a 380% az 258*3,8=983FPS..nah ezt húzd fel ha tudod
(meg se említsük azt a 9 Joule-t amit ha mégis sikerülne és túlélné a fegyo akkor tudna
)..gyúrjál vazze 
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
lámaquestion: 380%=?M?
-
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jah szoktam feszteleníteni, de itt más gond van...
Szerintem 90% hogy tömítésprobléma, majd a napokban szétszedem megnézem. -
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja hogy az is történt vele...akkor ne csodálkozzunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen az UHC 90 már csak ilyen állat
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem ott gond van a rugóval: M150-et elvágták, mag meghúzták. A használat során meg összeesett M130-ra.
NoWarban mesélték a srácok, hogy egy okos játékos valami sniperbe belevette a 380%-os rugót, biztos, kérdeztek rá. Persze, hogy biztos, hangzott a habzó szájú kedves vevő szájából. Hazavitte, összerakta és betelefonált, hogy nem bírja felhúzni... ''Gyúrjá, wazze!'' volt a válasz. Nem röhögték ki elég látványosan, áhh...
Másik srác UHC Super-t tuningolt, nem kezében maradt a felhúzókar?
Agyatlan tuningosok...
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nade ha kezdetben 505FPS és a végén 430..akkor az nem a fesztelenítés..bár mondjuk megfáradhat a rugó ettől is, de az szerintem másképp jelentkezne

430 az egy szerény M130...szerintem játsz vele még egy pár játékot..akkor leesik 330-ra, és akkor jöhetsz MASZ os fullautó CQB-ra
M150-330FPS..szerintem lenne sikered ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xtech2
tag
Hát meg fogom nézni ha lesz időm, hogy mi baja... mert azóta állt 1 napot, felmelegedett és maradt a 440fps!
Viszont játék előtt minden fegyvert megmértünk és kivétel nélkül mindenkinek gyengült játék végére 40-60fps-t! Igaz viszont azokat azóta nem mértem.
Kivétel persze a CO2-es desert eagle-m
ennél viszont jól látszott hogy mennyire nem számít neki a hideg
melegbe 425fps kint a hidegbe meg 410fps volt 
-
sharpapa
senior tag
Láttátok a cybergun legújabb alkotását?
1,5 joulos CO2 sorozatlövő Desert Eagle. 1,5 joule az 900 fps ugye?
Mennyi is egy j? -
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez egyrészt igaz másrészt pedig utoljára az 1250 forintos cyma shotynál tapasztaltam hasonlót

Amikor összerakod a rugó erősebb(pl, amikor az autóban rugót cserélsz...összerakod és mintha semmi se változott volna a 1.5 menettel kevesebb rugóval..aztán mész vele, nyúzod kanyarban, lemész másnap és mosolyogsz..igen leült végre
).
Szóval kell egy kis összeszokás mindig a GB-nek is, DE: hogy 505FPS-ről 430-ra visszaessen..na az egy kicsit erős..meg is őrülnék ha játék végére 15métert csökkenne a lőtávom, meg a hopup is elálítódna így
A mai rugók elég jó minőségüek(persze a márkásabbja) használat közben kilágyul majd újra felkeméynedik..na ez nem jellemző rájuk(cymára igen). A hideg levegővel kapcsolatban nem hiába nem sűrített levegőt használnak a gázos pisztolyokban..szóval a hideg levegő sűrűbb, de ilyen változást közel se okozhat!
Utánanézek mi lehet, tippem valamelyik tömítés lehet, azon belül is a nem megfelelő kenőanyag használata a cylinderfalon
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Annak mások a tünetei: vagy van benne elég kraft, hogy felhúzza a rugót, vagy nem.
Inkább az összekopnak az alkatrészek, mykos is említett ilyen jelenséget, illetve valszeg a tömítés sem tökéletes most már, a lényegesen alacsonyabb környezeti hőmérséklet játszhat közre. Illetve kikopott a szilikon a csőböl, etc... -
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem, mostmár nem csak rugó... a nozit már korábban cseréltem, de csak egy CA gyártmányra. Jelenleg:
-nyomatékos fogaskerékszett
-Marui Hyper 1000motor
-10,8V akku
-Systema silent csapágyas dugattyúfej+cylinderhead
-6,04 systema cső
505fps fölé nem akart menni...
de tegnap voltunk játszani 4-5órát, és a játék végére 430-440fps-t mértem már csak...
viszont játék eleje meg vége közt mindenkinek csökkent a csapatban a fegyvere, igen komolyan! Az M120-asok kb M90-M100 köré estek vissza... Számít a hideg is a tömítéseknek, vagy fáradnak a rugók? -
mykos
aktív tag
válasz
sharpapa
üzenetére
Ha seggbe...akkor nem.
Ha arcon...akkor szerinted?
Az erő meg kit érdekel, igazából a becsapódási energia számít...szóval felőlem lövöldözhet 60 méterről M150-el
CM.028-ra...ha te akarod szétszedni, akkor szerintem hagyjad..csak akkor van értelme, ha olyan csinálja aki hamár szészedte akkor átnézi mit kell cserélni, mi az ami jó és anyaga is van. bár az hogy szétszeded és átzsírozod gépzsírral az nem árthat..csak ha már szét van szedve akkor nem árt neki még ez+az. összerakni nem olyan egyszerű mint szétszedni!
-
Bade
tag
Valakinek(csapattárs) nincs véletlenül fölös M14-re való Side-mount Rail?A legjobb,hogyha AGM-es verzió-s.
A KART verzióhoz nem jár sajna. -
BaKeSZ87
őstag
Megvan az AK-m
, nagyon zsírul néz ki. Réz cső van benne, fém a tár borítása, jól néz ki a cucc. Ha minden jól megy, holnap lövöldözgetek vele egy kicsit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gutshot
üzenetére
Csapattársnak van egy TM Mp5 K-ja, ezt a NoWarban szétszedték, gyakorlatilag a GB köré van öntve a fegyver teste. De Loopus fórumtárs csapattársa is birtokol egy ilyen szerkezetet, az övé tuningolt: [link]
Én csak azt láttam, hogy egy kis akkumulátor megy bele, és egy golyóstollnál is rövidebb cső. A kis akksiból nem nézem ki, hogy egy komolyabb tuningot elbírna, a rövidke csőből megintcsak nem nézem ki a nagy pontosságot, mint ahogyan a tus nélküli kivitelből sem. Elég nehéz úgy célozni, hogy nem tudom vállhoz szorítani a fegyvert.
De Loopus is felhívta arra a figyelmem, hogy egy K-ba bele lehet rakni egy M110-es rugót és ezzel 500 lövést lehet produkálni. Egy tusos Mp5-ben lévő M120-as tuningot a bele rakható 3300-3900mAh-s akksi meg cirka 4000 lövésig visz el. A K-ban továbbá a dugattyú közepén van a rés, ahol levegőt kaphat, míg más AEG-eknél a végén, hogy minél több levegőt tudjon a BB mögé préselni, itt ugye rövidebb cső, elég a kevesebb levegő.
Amúgy igaz, hogy a TM ver3-as GB-a nagyon jó konstrukció, ezt nem is vitattam. Én csak a K egyéb tulajdonságaival nem vagyok megelégedve. Mindenféleképpen másodlagos fegyverként tudom csak elképzelni. Ha kis méretű főfegyverben gondolkodik valaki, akkor a P90 széria hangtompító nélküli variánsát tudom ajánlani, vagy esetleg a betolható tusos Mp5-öt, de itt megint az akku kárára. Megy ugye többe kerül.
Az AK-k megint azért jók, mert hosszabb a csövük és nagyobb akksi fér bele: pontosabb ugyanazzal a GB-szal és tovább bírják.
Nyugodtan vegyél Mp5K-t, ha az tetszik, jó konstrukció, de kis méretei miatt több megalkuvásra kényszerít. -
xtech2
tag
Helló,
csak érdekességként, ma megjött a Chrono amit rendeltünk, egy gyors mérést végeztem a saját cuccomon:
KWC Desert Eagle CO2 pisztoly - 425fps
CA AUG M130 - 440fps
holnap megy vissza az augba az M150, majd megmérem úgy is
-
Gutshot
újonc
válasz
macilaci78
üzenetére
Sziasztok! Új vagyok a témában, nemrég találtam erre a sportra, de egy ideje már csak erről olvasok munka helyett is.
Nemrég írt macilaci egy ilyet:
''Azért volt szerencsém látni az Mp5K-t szétszedve, vicc... Nem lehet tuningolni azt sem, felejtős.''
Ezzel teljesen elbizonytalanított. Mert mindenhol azt írják, hogy valami V3 motor vagy mi van benne. És azt is olvastam, hogy ez a Marui cég (remélem, jól írtam) legjobb szerkezete, és ez van a kalasnyikovjaikban is. Azokról meg mindenki áradozik, hogy milyen tökjól tuningolhatók. Akkor most mi van a kis mp5-tel? Meg egyáltalán mi ez a V3? Macilaci, úgy látom, te már régi motoros vagy a szakmában, remélem, hogy megvilágosítod az elmém ;-) -
BaKeSZ87
őstag
Hi! Ma lesz meg a CYMA CM.028-as fix tusos AK-m, és érdekelne, hogy érdemes e szétszedni, és normálisan megzsírozni, vagy jó az a zöld takony amit alapból beleraktak, meghogy hova nyomjak neki szilikont? Gondolom a tárnak nemárt, ésmég? Előreis

-
macilaci78
nagyúr
mykosnál a pont. A nagyobb Volt nagyobb tűzgyorsaságot jelent, de ugye ez az alkatrészeket jobban igénybe is veszi. A nagyobb Amper pedig hosszabb működési időt jelent, ez önmagában nem okoz gondot, hiszen mindegy, hogy azt a 10.000BB-t négy feltöltéssel lövöd el, vagy hárommal.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
azértse
üzenetére
Drága, kicsi a lőtávja, zárt térben nagyon pöpec a cucc, 20-25 méteren is akár, de már látszik rajta, hogy gyengébb, szabad téren, szélben már nem az igazi. Inkább másodlagosnak kéne ilyesmiben gondolkodni, épületharcra, szigorúan 15 méteren belülre, mert azon kívül használhatatlan lehet.
És TM helyett más márka esetleg, mert ez így drága.
Viszont KWC
-nek van Glock18C GBB-je, ami szintén tudja a sorozatlövést, a gyártóban nem vagyok biztos, de pöpec a cucc. 
-
lajo
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az AEG fegyvereknek ha szarul lett megformázva az akkumulátoruk akkor gyengébbek is vagy csak nem bírják olyan sokáig? Illetve ha egy nagyobb akumulátor kerül beléjük akkor erősebbek is lesznek vagy csak tovább bírják? Köszi.
-
azértse
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek vmilyen tapasztalata erről a pisztolyról?
TM Glock 18c AEP -
Loopus
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jah. A 600mAh-essel is kimegy neki ket dupla rovid hi-cap (kb 500 bb).
-
sharpapa
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
[link] Ezzel?szép hangja lehet.
-
sharpapa
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Mp5K cqb-ra tényleg nagyon zsir cucc, de ha már Mp5 akkor legyen normális változtat...Simán szíjjal fel a hátamra, combtokba be a beretta, M14 meg ha összepakoljuk cserél az Mp5-el
.
Mykos: Nagyon szép fegyver! A bele is Marui, vagy csak a külső? Nagyon tetszik de ezt úgysem engedik meg. -
Loopus
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
szerk: dupla
[Szerkesztve] -
Loopus
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
''Azért volt szerencsém látni az Mp5K-t szétszedve, vicc... Nem lehet tuningolni azt sem, felejtős.''
Pafi csapattarsam k-jaba akkor miert is van mar tob mint egy eve M110?
-
macilaci78
nagyúr
Tudom, hogy necces, WD is megmondta, de ha összerakatom a 9,6V@2700mAh akkut, akkor már van sansza. Amúgy meg ha nem sikerül, akkor M110, prec cső, tömítés, nozzle, hop-up, stb, minden apróságból is megközelíthetem a 400fps-t. Annyi egyenlőre elég.
Jelenleg nagyon nem akarok külső akksit. Tudom, hogy már AUG-ra is van olyan tusvég, amiben elfér a nagyobb akkupakk is, persze formára zsugorozva, de az is megnöveli a fegyver hosszát 5cm-vel, vagy többel és azt sem akarom. Ha a slingbe rejtem a külső akkut, M150-nél, bipodnál már zavaró lesz a sling. Vagy beszerzek a 120cm-s helyett egy gránátvetős csőadaptert és a gránátvetőbe rejtem az akkupakkot. Csak a gránátos AUG még tán rövidebb is a mostani 80cm-nél, pontosság oltárán leszek kénytelen feláldozni. Majd megálmodom.
Lehet, egy M14 lesz mellette sniper fegyónak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sharpapa
üzenetére
Az M14 az valami gyönyörű! Nekem nagyon bejön! Egy taktikai mellényen lvő pisztolytokban egy GBB Beretta, vagy Glock, egy hónaljtokban lévő Mp5K, mindhez 3-3 tartalék tár és egy-egy pótakku és kész is! Ez egy mellényen-övön el is fér. Illetve bármilyen játékra jó.

Én hasonlót akarok az AUG-gal. Annyiban jártam jól vele, hogy 80cm, CQB-ra is van annyira alkalmas, mint én. De van rajta távcső, és eléggé pontos az egész fegyver. Még egy Glock-ot teszek mellé és örülni fogok! -
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nekem az M120-at már nem húzta fel az LR6-os pakk...
-
sharpapa
senior tag
Macilaci:
Furcsa az én ízlésem, néha én is meglepődök rajta. Vsr10 és társaival végzett munka nem jön be, inkább a támogató/ ''rövidtávú sniper'' (rem érted mire gondolok). De rájöttem hogy egy darabig (kb 2,5 évig) fel kell adnom a márkás fegyókhoz kapcsolódó álmaimat, mert most gondolj van zsém egy használt TM/CA aegre, és két hétig kell könyörögnöm egy kib.szott pisztolyért is...Ebből az lesz hogy ha kiegyezünk végre, valami springes nagy vagy nem tom miben (az M16 400-ig húzva tetszik
) , lényeg hogy ne rúgjon 40-50ig. Azzal kihúzom a 18ig, a lóvé gyűl, és ha a motorvétel meg ilyesmik mellett belefér, meglátogatjuk a 44est és ki nem jövök egy fincsi márkás állat és felszerelése nélkül.
Izlésre visszatérve, a futurisztikus modernből hirtelen átcsaptam retroba, mikor elolvastam a batv oldalán az M14 aeg tesztjét, és nézegettem néhány képet róla. A támogató/sniper feladatkör tetszene. A fegyver méginkább, pláne egy gagyi Tasco távcső+bipoddal, mellé mondjuk GBB Beretta oszt jóvan. De mire a fegyvervételig jutok, ez az álom fog még változni vagy 10szer
.
Mykos:
Haverod betájáról képet tudsz mutatni?
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
A legenda úgy szól, hogy egy CA belső minden további nélkül bírja az M120-as rugót.
Amúgy vágom, hogy a 2700mAh-s LR6 (AA) akku milyen kompromusszumokat óhat, de egy M120-nál többet nem várok el tőle. Lehet, kősőbbiekben lesz benne 550fps, ehhez meg már nagy eséllyel külső akku fog kelleni, de amíg bírja a belsővel, addig az lesz. 550fps, Reinwolf-féle csőadapter és csók.
-
xtech2
tag
Hát ezzel nemtudok egyetérteni
a gyári nagy nyomtékú CA motor nem rossz... Sőt amennyit én gyilkoltam minden elismerésem neki
Szinte az elejétől 10,8V-ot kap, és jó pár játszmát lenyomtam vele már az M150-es rugóval is, ami úgy került bele hogy az alap fogaskerék szett volt a fegyverben, tehát nem nyomatékos szett.
Na most sok helyen írták hogy a Marui Hyper 1000 motor milyen frankó... vettem is egyet mondom lehet jobb lesz (bár nem volt semmi bajom a CA motorral)...
ERRE a marui motor fel sem tudja húzni az M150-et! Vissza kellett tennem az M130-as rugót...
Bár fura dolgok ezek... nemrég vettem egy full tuning kit-et (ez mellé szántam a marui motort amúgy) mindent kicseréltem, gyári M150 kit amúgy. Alu dugattyúval meg csapágyazott dug. fejjel. BORE UP-os. Erre kb 300 lövés után az alu dugattyú első 3 fogát (beleértve az első vasfogat) megette
Bezzeg a szar gyári műanyag dugattyú amit már halálra gyilkoltam az még csak meg sincs kopva
Vettünk egy Chrono-t, most hétvégére jön meg, kiváncsi leszek mit mutat majd. -
macilaci78
nagyúr
Azért volt szerencsém látni az Mp5K-t szétszedve, vicc... Nem lehet tuningolni azt sem, felejtős.
sharpapa: Ha már 40k, akkor szedj össze hozzá még 20-at és VSR-11, VSR-10-klón, 2/3 ár, 90% minőség, 100% Marui-koppintás. Majd apránként tuningolod.
Vagy vegyél használt AEG-et, esetleg megbízható forrásból, vagy vedd meg olcsóbban és add oda egy megbízható hozzáértőnek. Például a Mykos által említett épített Beta-t.
komikaaa: Egyik haver nyomult szombaton egy ilyennel HMVH-en, egy óvatos lépés következtében a tus letört, egy másik alkalommal ijedtében rámarkolt az előágyra, azt meg összetörte, úgy szigszalagoztuk rá... Csak óvatosan!
[Szerkesztve] -
mykos
aktív tag
válasz
sharpapa
üzenetére
ha már ennyi pénzt rászánsz vehetnél egyből egy AEG-et is...pl az én régi betám ismét eladó a csapatárstól:
''Cyma 0.28 ból épített Beta, Marui beta tus markolat front set./310 FPs /Hi captár/8.4v-os 1900 Xcell aksi/doboza/gyári töltő/A jelenlegi festése magyar terep de ráfér egy festés./A pénz amire gondoltam 30.000 Huf'' WD által tuningolva
ha meg springet akarsz venni és tuningolni akarod akkor mi a ráknak kérsz rá garit
mert 25e garival, de amint hozzányúlsz az ugrik..anélkül azért jóval olcsóbb.
A cybergunosok garijáról én inkább nem beszélnék...nemlétező fogalom
M15 SPC valóban 320-350 közt tol alapon, sok mindentől függ ez, főleg a CA-nál nem kell meglepődni.
MP5k - MP7..igazából kevés ember barátkozik meg a súlyával és a méretével, mert még mindig baromi nagyok és nehezek. ráadásul a tuning is igen problémás, főleg az MP7-nél ami ugye AEP és nem AEG. -
komikaaa
csendes tag
áh dehogy nem CA...jó is lenne ha megengedhetném magamnak azt a 110-120 k-t

Kinais...:S De ránézrésre elsőre lehet h nem tudnád megkülönböztetni a CA-tól..(volt szerencsém 1szer iet fognom..
)
Hát csak a teljesítmény...ez nem hinném h megvan 320 fps...sőőt sztem max kétszáz vmennyi..
Na de mind1...sztem jo lesz ez is kezdő fegyónak...úgyis csak haverokkal hülyülnénk..max ha beleszeretnék vennék komolyabbat...
(köszi a gyors választ...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Proxmox VE
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Amúgy örülök hogy nem vettem olyat, nagyon szar cucc, szegény srácnak megdöglött a tár nem tudta betekerni a bb-ket...Viszont ezzel a pisztollyal akármilyen jó is alulmaradok az aegek ellen, legalábbis terepen, épületben meglátjuk...Viszont be kell szereznem egy fegyvert ami terepen is jó mert így szopni fogok mint a kismalac!
akkora nyomaték van ebbe a prometheus szettben, hogy a kis 1100-as mini type akkum is felhúzza
elbaxott egy megoldás 

, de amúgy faja a cucc
Viszont akkorát röhögtem, hogy az ellenfél bevallotta a találatot... 

a fegyót és ő is kiállt elém ugyanarra a 25 méterre. Pontos a távcső, talált a lapocka...