Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
Hello!
Egy kérdésem lenne nem tudom ki hallott a számítógép + mikrofon és egy program segítségével mérni lehet FPS-t. A veszprémi airsoft site-on volt róla bővebb info. Nos tegnap probáltunk az ott leírtakkal mérni. De kérdéses maradt egy két tényező. (Aki ismeri ezt a FPS mérést az tudja miről is van szó)
Elhelyeztünk 2 papírt ahogy a képeken látható volt. változtattunk a két papír méretén. 2méter és 3méteres beállítással. Nos az AK47-en 284 FPS-t mértünk egy M16A1-en pedig 254 FPS-t.
Viszont a rálővés az kb 5-6 méterről történt. mikor közelebb mentem és kb 3 méterről lőttem 311 FPS-t hozott.
- ? vajon milyen pontos adatokat lehet ezzel a modszerrel mérni?
Kérdés milyen közelről kell leadni a lővést? Illetve a 2 papír között mi az ajánlott távolság?Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest