Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz randras #24170 üzenetére
1.) a gyári előtelepített operációsrendszerben benne vannak a megfelelő driverek.
a saját általad készitett telepítőlemez ugyan ezt teszi vissza, de az ALT+F10 rejtettparticiós rendszervisszaállítás is. ebből arra következtetek, hogy a TDK-s vagy Verbatim verziós vindózt tetted fel.
2.) van AIDA64 letölthető próbaverzió... az pontosan megmondja a hardverchipet, de a matrica is biztosan a valóságot mutatja, ergo az acer oldaláról letöltöd a megfelelő drivert, vagy a CHIPGYÁRTÓI honlapról
3.) ha mindenképp nem a gyári OSt használod, akkor javaslom fordulj szakemberhez a pontos és hibátlan telepítés érdekébenRyzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
válasz randras #24173 üzenetére
Sok esetben annyira kevés információt adnak az itt posztolók egy adott problémáról, és annyira sok féle megoldása lehet, hogy egyszerűen a legáltalánosabb dolgokkal érdemes kezdeni a tanácsadást. Legfőleg azért, mert a legkülönbözőbb tudással rendelkező emberkék fordulnak meg itt, kezdve a teljesen tapasztalatlan cukrászlegénytől kezdve a rutinos öregrókákig.
Őszintén szólva azt sem értettem teljesen, hogy miért kell kompletten ledarálni egy egész operációsrendszert azért, mert az egyik eszközzel kapcsolatban problémát észleltél.
Ez nem vall sem rutinos, sem tapasztalt informatikusra. (ez nem sértés!)
A dokik sem pakolják ki a beteg teljes hasát, beleit, máját és veséjét a tüdővel és szívvel együtt, ha egy vakbélműtétet végeznek el.De örülök, hogy megoldódott a probléma.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Vigneau
félisten
válasz randras #24191 üzenetére
Jó kérdés, én világéletemben piszkáltam a cuccaim, amióta jobban utánaolvastam. Egyébként ha nincs gond vele, no meg annyira nem vagy biztos a dolgodban, akkor felesleges piszkálni.
Nálam ez a BIOS frissítés a ventin kívül hozott még egy kellemes meglepetést. Már nem "szellemképes" a webcam képe - olyan átlátszó volt, amit nem is értettem az első telepítés után. Bár ezekről nem szólt a BIOS leírás a gyártó oldalán.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz randras #24195 üzenetére
No, ügyi vagy. Valóban kellemesen és könnyedén frissített nálam is. Ez volt az első alkalom, hogy nem néztem meg, DOS alól hogyan kell megcsinálnom. Bár a letöltött fájl azt is és a flashelő progit is tartalmazta, ha nem csal a memóriám. És mit érzel, jobb a géped tőle?
-
Vigneau
félisten
válasz randras #24219 üzenetére
Gondolkodtam közben egy picit. Szerintem még függhet a driverektől is. Állítólag korábban fixen lehetett váltani a két profil között, csak az újabb Intel driver ebben akadályoz. Bár még az lehet megoldás, ha az nVidia kezelőpultjában megjelöli az ember a fix 3D-s profilokat. Így futtatom a GTA-kat is nálam.
-
-
sowi
őstag
válasz randras #24454 üzenetére
a helyrebarmolo particiot ha nem muszaj ne torolje, mert nem mindegy, hogy 4 DVD-rol 2 ora alatt vagy a recovery particiorol 15 perc alatt tudja visszahuzni a rendszert
a HP telepito DVD biztos nagyon jo( ) de inkabb uninstall a nemkivanatos progikat, az egy picit egyszerubb mint ujrahuzni a komplett rendszert, eleve nem ertem az ilyen favagokat, akik azzal kezdik, hogy a gyari oprendszer helyett valami osszeheftolt windowst raknak fel, aztan orules van mint majom a farkanak....[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Krike
aktív tag
válasz randras #24459 üzenetére
Ez most egy kicsit kacifántos volt. Tehát van egy acer notid, ez eddig adott. Winnel együtt vetted, vagy "saját" oprendszert raktál rá?
Ha együtt, akkor működnie kellene, ha saját, akkor a gyártó weboldaláról(nem a noti, hanem az alkatrész) mindent lefrissíteni. SSD-t miért szeretnél? Vagy beraksz egyet, és arra tolod az oprendszert, és az ODD helyére betolsz egy hdd-t, vagy igyekszel spórolni egy 128, vagy 256 GB-os darabra, a méret felhasználástól függ.A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
Peak
addikt
válasz randras #24640 üzenetére
nem jár garivesztéssel, de meg kell tartanod az eredeti alkatrészeket a garancia ideje alatt.
az ECCO egyéb iránt NEM garanciális szerviz, hanem garancián kivüli szerviz és alkatrészbolt Acer kérdésben...Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Noxy
veterán
válasz randras #24640 üzenetére
Amennyiben garanciális problémája merül fel Acer termékével kapcsolatban, kérjük, forduljon az Acer közép-kelet-európai szervizközpontjához, amely Csehországban van, de az alábbi telefonszámon elérhető.
Az Acer központi szervizének ügyfélszolgálata (munkanapokon 9–17 óráig):
(06 1) 555-5200
(budapesti hívás díja fizetendő)----------------------------------------------------------------------
Nem garanciális javítások, illetve alkatrészek rendelésében márkaszervizünk áll rendelkezésére:
EC-CO Kft.
H-1023 Budapest
Fillér utca 44.
Tel.: ( 06 1 ) 224 7010
Fax.: ( 06 1 ) 224 7011[link] Acer.hu
Oszt azt nem mondták, hogy hol van a garanciális szervíz?
Nem foglalkoznak vele, feltéve ha a hibával nem áll kapcsolatban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Peak
addikt
válasz randras #24648 üzenetére
nem, nem kell visszarakni, de azért kell megtartani garidő alatt, mert ha bármilyen okból törvényes cserét kellene végrehajtani, akkor az eredeti alkatrészek hiányában nem lehetne azt megoldani. maradhat benne amit beletettél.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Krike
aktív tag
válasz randras #24813 üzenetére
Garancia kitrjesztést a vásárlástól számított egy éven belül tudsz venni, és csak egyszeri alkalommal terjesztheted ki azt. Tehát el kell döntened, hogy 1 vagy 2 évet akarsz. Gondolom az egy éves alapgariban benne vagy még.
Ez egy külön termék, tehát nem kell bevinned a gépedet, hanem megvásárolod a kiterjesztést, kinyitod, és a leírtaknak megfelelően regisztrálod a gép gyáriszámának megadása mellett. És igen, az, amit választotál Notebook +1 év az jó, vagy a Notebook +2 év. Van még Platinum is, ami +2 év, és véletlen baleset elleni biztosítás, de azt csak 90 napig tudod reggelni a vásárlástól számítva.A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
-
-
Toma.ma
csendes tag
válasz randras #24954 üzenetére
Sziasztok egy 5542G Notim van és februárban lesz 3 éves az aksija sose volt kivéve és használtam töltő nélkül is ( bár nem túl sokáig) 1x 2 x le is merült koppra de nem nagyon gondoztam csak bedugva hajtottam most 30 % az elhasználódottsága az everest szerint...
Szerintem az elég jó....De öregecske ez a gép úgyhogy váltanék!
két laptop között vacillálok!
5742G-564g50mn vagy 5560G-6342g50mnkk
Ti melyiket választanátok és miért ??
Tanácsokat , ötleteket szívesen elfogadok ! -
Csupii
tag
válasz randras #26682 üzenetére
Itt akartam állítani, és itt vettem észre a turpisságot. 1. gép esetében ( 6gb RAM-al ) a beállítás enged ugyan 6144mb-ot, de amikor " alkalmaz + ok " gombot nyomok, és bezáródik az ablak, majd újbóli megnyitásra már 2048mb van megadva max értéknek. A másik, 8gb-os gép esetén meg ez a szám 256mb-ra ugrik le.
ui.: 6gb ram esetén is ha csak a 4gb-ot hagyom a gépben, akkor is 256mb-ot engedélyez. nem értem, mi lehet a baj.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Csupii // Bíp, bííííp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- HP EliteBook x360 1030 G3 - i5-i5-8350U/16GB/256SSD//13.3 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD 2in1 laptop garanciás
- Acer Nitro 5 AN515-57-59MV
- ASUS Vivobook X1503ZA i3-1220P(10 mag, 28W TDP) 16/512GB 2.8K 120Hz 600nit OLED 70Wh akku
- Hp Probook 645 G2
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest