Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2738) K1LLMy53Lf válasza RWD (#2725) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

emagra székeket én 3napja próbáltam pont ki. a deréktámasz valóban jó dolog, én is mindenképpen olyan széket akarok venni, amiben van, viszont állíthatót preferálom hosszabb távon (itt a munkahelyemen a sitland leaf székkel rosszul jártam, mert csak magasságban állító a deréktámasz, amely elsőre kényelmes, viszont hosszabb távon nem az igazi, ezért én javaslom, hogy olyan deréktámaszosat nézz, amely erőssége állíható. Másodlagos megoldásként, az "erőssége" állítható az ülésmélység állítással is (habár elsődlegesen nem erre szolgál ez az állíthatóság))
Nekem egyébként az X2 lotus jött be nagyon, illetve az X4 Tao és csak utánuk az X5. De a "kedvencem" 1000k körül még mindig a Lexington, csak azért nem vettem még meg, mert tartok a mesh ülőfelülettől. Szerintem idővel kinyúlik (vagy a samurai székek gyátása nem precíz és a háló feszessége székenként eltérő, ami szintén nem a legbíztatóbb dolog), de ha ez nem is történne meg, nem bízom abban, hogy hosszabb távon (6óra++) esetén kényelmes a hálóban ülni. :/ Elvileg a Legington párnás verziója az Oklahoma, de ahogy én próbálgattam valahogy gagyibbnak tűnt az oklahoma (3 különböző alkalommal hasonlítottam össze másmás boltokban)

Egyébként nettó 100k körüli összegbe még beleférhet a Merryfair Wau2, ami szvsz egyik legjobb szék, csak sajnos nekem keskeny az ülőfelülete (47cm asszem), arra még nézz rá sztem

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.