- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttower
aktív tag
Én az udvarihoz szoktam hordani a kocsit (V70 D5 - 2006). Decemberben ezek voltak az árak: Olaj + olajszűrő, levegőszűrő, utastérszűrő + teljes átvizsgálás: ~58k
Eddig csak pozitív tapasztalataim voltak azzal a szervízzel. Ajánlani tudom (árakról véleményem nincs, máshova nem hordtam).
-
somasz
addikt
'98 V70 2.0 T5
Vákuumcsövekkel kapcsolatos hiba csak alapjárati problémákat okozhat? Újabban megint elkezdett le-letiltogatni ahogy lepadlózom a gépet. Egy éve a gyújtás teljes cseréjével megjavult (gyári alkatrészekkel). Tudtommal sem a vákuumcsövek nem lettek cserélve, sem pedig a PCV rendszer nem lett takarítva. Utóbbi magyarázhat nagyobb olajfogyasztást?Félek egyébként, hogy a turbó szart be (kb. amikor megjön a nyomás, onnantól vannak gondok), de egy ottani olajszivárgás drasztikus kipufogó füstöt eredményezne, nem?
Jövőhét csütörtökön viszem szervizbe.
-
Rivaul
addikt
Olajcserét megcsinálod otthon és pollent is kb 30k anyagköltség összesen, mellé klíma tisztítás bármelyik klímásnál 7k, átnézés meg 3-5k persze ebbe nincs gépre dugás. Miért sz...atja magát minden volvos tizenéves autóval márkaszervizre? Ezek ráadásul alap szervizek amit simán megcsinál az ember haver kertjébe is ha nincs saját. De ha nem akarsz magad szerelni akkor oké, ezt sima szervizbe is megcsinálják, keress egyet a környéken amiről barátoknak jó véleménye van. Minimum a feléből megúszod.
-
ilba
tag
Sziasztok!
A váci úti volvo egy olajcsere, klímatisztítás, pollenszűrő cseréje, és állapotfelmérés/átvizsgálás tételeket kb. 100K-ért vállalná. Tudtok versenyképesebb ajánlatot tevő, megbízható szervizt/szerelőt?
Az autó: V50 2.4i Summum 2005Előre is köszönöm!
-
Peti78
őstag
Megkerestem, válasz nincs. Telefon, lemérték a méretet, nézelődtek, és 20 vagy 25 ezret mondtak rá. Ennyiért fából faragok...
Esélyes, hogy pont ezzel a megoldással kínáltak meg. Nyilván ezen is keresni akartak, ami nem baj, de gondoltam utánanézek.
A lap alja felé a product contentnél van a csomag tartalma. -
Rivaul
addikt
Nem egyértelmű nekem hogy csak a műanyag keretet adják vagy egy belső "szűkítő" panelt is. nekem az xc-be is ilyen panel volt de abba nem volt belső keret így az 1-din beesett és házilag kellett megcsinálni. Hazaiba sehol nincs? Én valami népszerűbb hifi shopot megkeresnék a kérdéssel.
-
Peti78
őstag
Átlinkelem ide is a kérdést, bár ide inkább csak az első fele vonatkozik.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Volvo C30-hoz keresünk magyar kézikönyvet, sehol semmi :/
Létezik egyáltalán, vagy csak szuahelijapanromanspanyol nyelveken irodott?
Elore is koszi a valaszt. -
belaazallat
addikt
Üdv!
99-es V40 gyári riasztója kezdi megadni magát,gyakran magától bekapcsol, így néha lemeríti az akut. Ha kiszereltetem, akkor meg lehet azt oldani, hogy a központi zár tovább működjön, mert a riasztó távirányítójára van rákötve a központi zár. Vagy vennem kell bele egy központi zárat?
Köszi!
-
person
senior tag
válasz
FeRRaR1 #7665 üzenetére
Hibakód nincs, mezei OBD-s eszközzel nézve.
Nagy valószínűséggel okozhatja a sziréna akkumulátora.
Nem ördöngösség a cseréje, inkább csak gányolás mert a sziréna házát amiben az akkumulátor is van csak roncsolással lehet szétszedni. 7.2V-os akku meg akad bőven, gyárinál jóval nagyobb teljesítménnyel, költeni sem kell. (Tovább gondolva, lehet nem is kell szétvágni, elegendő lenne csak a megfelelő helyen megfúrni és elcsípni/kihúzni az akku vezetéket. Az új akkut kívül elhelyezni.)Új riasztót semmiképp nem teszek bele, ha igen az nem gyári lesz.. ennyiért már van normális alternatíva számomra megbízható vonalon.
A pánik szerintem azért megy mert nem a szirénát hanem a kürtöt szólaltatja meg.
-
FeRRaR1
őstag
Nekem a 2006 S80 D5 csinálta ezt. Neten érdemes rákeresni, csere a legdrágább megoldás, de vannak tippek illetve javítási módszerek. Érdemes bele túrni ha nem akarod költségbe verni magad. Szerelő nekem cserélni akarta. [link] & [link]
Ne kérdezd hogyan csináltam meg, mert sehogy. Eladtam alkatrésznek, elég jó áron, és vettem egy sokkal jobbat. Persze nem ez miatt adtam el, úgy is ez lett volna a sorsa.
Mielőtt vennél újat azért bizonyosodj meg a hibáról egy szerviz program ránézéssel, milyen hibakódot tárol stb...
Érdekes hogy a pánik megy, én azt nem próbáltam ki a korábbi S80-on.
-
person
senior tag
válasz
FeRRaR1 #7662 üzenetére
Na lepróbáltam, sziréna nem szól, egyik esetben sem.
Irányjelzők mindig villognak, a státuszled és a műszerfal is jelzi a riasztásokat.
Beriasztva áramtalanításkor semmi nem történik, utólag sem jelzi, bár nem tudom normál esetben jelezné e.Miről megy a sziréna a riasztó akkuról, vagy ha van táp akkor a külső akkuról?
Elképzelhető, hogy az akku halott és az okozza?Pánikgombra megy a kürt de az külön történet.
-
person
senior tag
válasz
FeRRaR1 #7660 üzenetére
Ismét köszi a fáradtságot! Nagyrészt ezeket próbáltam volna végig.
Esetleg annyival kiegészítve, hogy nyitott csomagtér mellett, a zárat beakasztva majd beriasztva áramtalanítom az áramtalanító kapcsolóval. Bár ennek értelme csak akkor lenne ha tudnám van ezekbe külön akku a riasztónak. Ha van és jó az mindenesetre kiderül.XC90 2004.09
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest