Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz nokia párti #502 üzenetére
A midnight Club megvan (nemsokára a Test drive unlimited után gyüjtöm a további darabjait)
-
nokia párti
őstag
Ja akkor ok.
Egyébként szokták mondani, hogy van a Ps2 slimhez olvasófejvédelem na erről tudsz valamit? -
k.
őstag
válasz nokia párti #504 üzenetére
Létezik olvasóvédelemem rázod a gépet hanem hagyod szépen normális pozicioban! Az jót tesz neki!
-
Bencexp
tag
Nem tudjátok hogy Monster Hunter van-e PS2-re? Mert én PSP-n játszottam vele, és mintha olvastam volna valahol hogy kiadták, de sehol nem találom eredetibe, letölteni meg nem akarok.
Jako vážně?
-
izomhod
őstag
Sziasztok!
azon gondolkodom, hogy a pc-m folyamatos bővítése helyett vennék egy ps2-t
előnyök/ hátrányokra lennék kíváncsi
nem vagyok nagy spíler, de gondolom 2-re van sok jó játék
ps3-at is néztem, de az nagyon drága
2-t újonnan hol érdemes venni?
köszi, üdv
-
nokia párti
őstag
Szia!
Előnyök hátc-re kevesebb játék van, mint konzolra(ps2,ps3,ps1,xbox stb.)
Ugye ha pc-t rá akarod kötni tv-re, akkor csak lcd vagy plazma tv-re köthető.Szval ha normális méreten akarsz játszani, pc-n akkor be kell szerezned egy plazma vagy egy lcd tv-t.
Nekem legalábbis könyebb kezelhetőség.(van pc-m ps1-m,ps2-m,ps3-m) Tehát én tudom.
Hátrányok:
Ha pc-be teszel egy komolyabb videókártyát,(ami nem egy olcsó mulatság) akkor az összes konzol alulról nyaldossa a pc-t.Én nekem hírtelen mosz ezek.
De sztem emgéri ps2-t venni.
Nagyon jó gép.
Ahogy a ps1 és a ps3 is.
Én a konzol stúdiót ajánlom ha jól tom most 25 újonnan.
Én gépet csak onnan veszek.[ Szerkesztve ]
-
david.karsai
csendes tag
hello
a Ps2 Fat és a Ps2 Slim grafikai megjelenítése vagy betöltési gyorsasága között van különbség??
lehet hogy hülye kérdés[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Üdv!
Használ itt valaki esetleg PS1 emulátort?
Ma próbálkoztam az epsxe 1.7-tel, de nem igazán fér össze win7-el, és 7100gs-sel. Vajon erősebb kártya kell alá, vagy a win7 a probléma? Régebben xp alatt ugyanezzel a konfiggal egy 7600 GST-vel gond nélkül futott.
Szerk.: a hiba majdnem lemaradt, szóval a kép eléggé akadozik... Első blikkre a 7100gs-re gyanakszom, ritka egy szutyok kártya (egyetlen előnye hogy passzív ).[ Szerkesztve ]
-
kozmo80
csendes tag
Hali!
Valaki tudna segíteni.
Egy haverom el akarja adni a PS3 Slimjét:
Konzol
16MB memórikártya
1 kar
Mindezért 25000.-Ft-ot kérne.
A gép decemberben lesz 1 éves.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez megéri -e?
Ezen a gépen megy pl. a Tekken 6?
Pontosan milyen PS3 gép lehet ez?, mert sajnos ezt elfelejtetem megkérdezni a csávótol, és most nem érem el.Előre is kösz
kozmo
-
nokia párti
őstag
válasz david.karsai #511 üzenetére
Szia!
A grafika ugyanaz, de a sebességben a slim sokkal-de sokkal gyorsabb, mint a fat ps2. -
kozmo80
csendes tag
Hali!
Én is PS2-re gyanakszok, de a srác PS3-at mondott.
Amúgy ha PS2 lenne akkor megérné?PS2 vagy PS3 gép?
Szerintetek?
kozmo
-
kozmo80
csendes tag
válasz nokia párti #518 üzenetére
Hali!
Most már én is erre gyanakszom. PS2 slim lesz akkor a gép.
Na mindegy!
Amúgy megérné 25-ért?
Mit tud pontosan egy PS2 slim?
Ez a két nagy kérdés!
Aki tud segítsen.
Köszi.
PSFANkozmo
-
pspfan11
csendes tag
Nem éri meg, mármint ha PS2-ről beszélünk. Újonnan 30 körül van.
Én a helyedben megpótolnám egy kevéssel és vennék egy XBOX 360-at.
De én nem tudom, hogy mik az igényeid, milyen játékokkal akarsz játszani.
A PS2-ről tudni kell, hogy nem egy mai gyerek, így bátran kijelenthető, hogy ez a konzol rendelkezik a legnagyobb és legszínesebb játékkínálatal, bár a jelen generáció konzoljai (PS3, XBOX 360) sincsenek sokkal lemaradva.
Ha a grafika nem igazán számít, akkor a PS2 a te konzolod, de viszont, ha elsődleges szempont a játékmenet és a hangulat mellett a grafika, akkor jobban jársz egy PS3-al (ami 70.000-től kezdődik), vagy egy XBOX 360-al (40.000-től felfelé).A Tekken 6 egyébként PS3-ra és XBOX 360-ra jelent csak meg.
[ Szerkesztve ]
-
pspfan11
csendes tag
válasz nokia párti #522 üzenetére
Igen, van ahol 30 alatt van, de 30.000 Ft az átlag.
23 igen jó vétel érte!
[ Szerkesztve ]
-
pspfan11
csendes tag
válasz nokia párti #524 üzenetére
PS1 + XBOX 360, de tervbe van véve egy PSP + egy PS3 is.
PS2-őm nincs és nem is szándékozom venni, mivel nagyon úgy néz ki, hogy kiadják PS3-ra is az ICO-t + a Shadow of the Colossus-t.[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz pspfan11 #525 üzenetére
Az emberek szerint most a ps3 a konzolok királya.
Bár nekem mindig is a ps1 marad.
Még így, hogy van ps1-m,ps2-m,ps3-m így is nagyon sokat játszok a ps1-el.
Sose adnám semmiért.
Nekem örökre megmarad.
Neked meik ps3-mad van?
Nekem 80 gigás vastag.
Nem viszi a ps2-es játékokat ez a legnagyobb hiba benne.
De hál Istennek van ps2- is. -
kozmo80
csendes tag
válasz nokia párti #522 üzenetére
23-ért?
Meg szabad kérdezni, hogy merre és hol láttál PS-t 23-ért újonnan?
Légyszi, légyszi..kozmo
-
pspfan11
csendes tag
válasz nokia párti #526 üzenetére
Még nincs PS3-am, de valószínűleg karácsonyra meglepem magam vele. Egyébként én is 80 GB-os fat-et akarok venni.
Sajnos csak a 60-as játsza le a PS2-es gameket, de azt meg szinte lehetetlen újonnan elfogadható áron kapni.Mi is nyomjuk ezerrel a PS1-et.
A Tekken 3 lemezét már karcosra játszottuk.[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
a ps2 kezelése pc után nem rossz? vagy jobb?
miben más?
-
k.
őstag
válasz nokia párti #538 üzenetére
Na igen
Vannak ilyen idióta pillanataim amikor ismerösöknek is, úgy fogalmazok hogy tuti felfogja de nem épp szalonképes lesz az adott dolog
Hát most olyanom volt -
nokia párti
őstag
Lehet eladom a ps3-mat, csak porosodik.
Pedig vannak jó játékaim hozzá.
Sose fogja semmi ürberelni a ps1-t meg a ps2-t.
Szerintetek mennyit ér meg?
10 hónapos 80 gigás fat 2 hónap gari gyári tartozékokkal + Gta4, Gt5 prologue,fifa08Ma is le se tudtam tenni a gt4-t.
Meg a need for speed carbont.
Már a gt1,2 ről nem is beszélek.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz nokia párti #540 üzenetére
Aha ...
És akkor mikor fél éven belül kinn lesz a GT5 amit jópáran élvezni fogunk te verheted a falba a fejed hogy eladtad...:S
Ha HDs a tvd akkor vegyél egy jó kis blu-ray filmet hozzá. -
k.
őstag
válasz nokia párti #542 üzenetére
De miért nem veszel más játékot?
Van csomó autosnak ujabb verziója(nfs shift midnight clubnak is van)?
Szerintem játék szempontjábol is azért mamár elég jó a ps3.
Egyébként mondom nézhetsz rajta blu-rayt is.Szóval nem egy buta szerkezet.Meg Divxet pendriverol stb stb... -
nokia párti
őstag
A shiftet ne is mond olyan unalmas...
Meg mi a szart képzel az EA, hogy nem utcán vagy? Nem tom mit akarnak ezzel, de ha a gran turismohoz akarják magukat hasonlítani, akkor inkább felejtsék el. Mert nincs még 1 olyan jó autós játék a földön, mint a GT.
Olyan, mint a pro street, csak jobb grafikával.
Most a carbonnal vagyok el.
Szerintem ezek voltak a legjobbak: most wanted,carbon, underground1,2.
Ezeken olyan jó volt játszani sőt most is.
Mindegyik megvan ps2-re így már feleslegesnek tartom a megvételét ps3-ra. -
k.
őstag
válasz nokia párti #544 üzenetére
Most minden rosszindulat nélkül de:
Miért baj az ha változni akarnak?Nem unalmas szerintem bár csak pár percet toltam tehát ez lehet nem mérvadó.Ennyi erővel a GT3 is uncsi most én is szüneteltetem kicsit sok belőle(a 4re is igaz).
Nekem ps2n egyébként az UC is tetszett.Szerintem jó lett nem értem mit fikázták.Az tény hogy murvakönnyű volt de szünetben jólesett egy kicsit az alig 2 hetes ps2n végigvinni ( a gép van vagy 4 éves de hát isteneeem.) -
nokia párti
őstag
Nem az a baj, hogy változni akarnak, hanem az, hogy nem a jó irányba.
Komolyan a pro street úgy levan maradva techinikailag is.
A shiftbe meg magától lelassul a kanyaroknál ez azért elég szar...Na hát GT pont ilyeen autóversenyzős.
Meg hát a legjobb autós játék techanikailag ez azt hiszem egyértelmű.
És amelett nagyon élvezetes is.De most komolyan hasonlítsd össze a pro streetet a 6évvel ezelőtti GT3-al.
Én nem vagyok grafikaőrült, de azért vicces, hogy a Gt3-nak sokkal jobb a grafikája.
Több pálya van benne és autó is.Ha már ennyire akarnak a versenypályákon lenni mutathatnának is valamit.
De én nem a need fro speedeket fikázom, de ez a pro street meg shift nem nagyon jött be sok emebrenek köztük nekem se.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #546 üzenetére
A shift azért lassul le mert te bénán(ahogy jó sokan az elején) vezettél és ő ehhez állitja be a nehézséget.A Prostreet is ilyen volt-ott gyárilag gyengén inditott- és átállitottam és ez jó lett.A játék nem jött be de ezt a részét megoldottam.
A gt3 meg azért szép mert egy japán elmebeteg vezetése alatt készült el(jóértelemben ).
Ugyanis az nfsek gyakorlatilag már kávéfőzőre is portolva vannak jóhogy nem lesz olyan szép.Ez nem mentség szebbnek kéne lennie de én sosem vártam annyit egy NFStől mint egy GT sorozattól. -
k.
őstag
Jaj kihagytam
A gt3 az 8 éves egyébként.
Emellett nézd meg az NFS carbont Gameboyra(nem DSre!)
Gameboy
Itt most nem a konzol fikázása a lényeg mert elég régi konstrukció de szerintem ha már ilyenekre is portolták az adott gamet(ez volt az utcsó gameboyos) akkor az azt jelenti hogy feleslegesen foglalkoztak egy adott kategóriával ahelyett hogy a fő(Ps2,ps3 Xbox360 PC) verziókkal foglalkoztak volna még egy kicsit.Oké hogy ezt valszeg másik fejlesztő studió dobta össze de a lényeg az hogy ezekbe pénzt öltek annó(4 éve..)
Mig a GT az Psre jelent csak meg, nem 20 helyre portolták szoval azért könyebb dolguk volt -
blazsey2
senior tag
Én még emlékszem rá hogy 1996-ban amikor a PS1-et vettem a Need For Speed első része hihetetlenül jó lett nagyon sokat játszottam vele utána a NFS Hot Pursuit2 Ps2 -re ami nagyon jó volt, azután a nagy semmi.Most viszont nekem bejön a Shift .De ha Ps2-re ki akartok próbálni egy jó autós játékot ami közel van a Gran Turismo-hoz akkor próbáljátok ki at Enthusia Racing-et a Konami csinálta és nagyon kemény.
PSN ID:blazseydr
-
nokia párti
őstag
Hát nem valami szép.
Már, akkor kiadhatták volna ps1-re is.
Hopsz tényleg igazad van 2001-es a GT3 és, akkor 8 éves.
Mindegy, az én szememben így is szar a shift meg a pro street is.
Játszottam velük eleget,ugy, hogy nem csak a levegőbe beszélek.
Pro street-et sajnos megvttem ba**ki 3000ft-ot adtam érte.
A shift meg megvan az unokatesómnak x360-ra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest