Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz nokia párti #544 üzenetére
Most minden rosszindulat nélkül de:
Miért baj az ha változni akarnak?Nem unalmas szerintem bár csak pár percet toltam tehát ez lehet nem mérvadó.Ennyi erővel a GT3 is uncsi most én is szüneteltetem kicsit sok belőle(a 4re is igaz).
Nekem ps2n egyébként az UC is tetszett.Szerintem jó lett nem értem mit fikázták.Az tény hogy murvakönnyű volt de szünetben jólesett egy kicsit az alig 2 hetes ps2n végigvinni ( a gép van vagy 4 éves de hát isteneeem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest