Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBazsi54
újonc
Köszi! Ez lesz a hiba. Annyi a problémám telepítés előtt, hogy ezen csak 1db utp csatlakozó van rádugtam a gépre, ssh-n keresztül bekapcsoltam a wifit, ezután rácsatlakoztattam a router-re utp kábelen keresztül,(jelenleg Access Point-ként működik) de mind a 2őn openwrt van, így mindkettőnek 192.168.1.1 az ip-je és nem tudok hozzácsatlakozni ssh-n hogy feltegyem a lucit netről, csak a fő routert érem el. (Úgy sem jó ha az Access Point wifiére csatlakozok). Lehet valahogy módosítani az ip címét, vagy van valami megoldás hogy elérjem?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motoros topic
- Apple asztali gépek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Autós topik
- Gitáros topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest