Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Amíg megvolt a 20"-os Cinema Display monitorom a G5-tel, egyszerűen úgy volt komplett az Apple setup. Akkor pont ugyanannyiba került mint egy jobb Dell. Azóta is bánom, hogy eladtam. Azért azt reálisan látni kell, hogy ezek a Dell monitorok minden csak nem szépek és nem ízlésesek. Szerintem ocsmányul néznek ki, borzalmas műanyagból vannak, ami a legrosszabb: a szerkezet merevítését a mély kávával oldják meg ami kifejezetten gusztustalanul néz ki. MacBook mellé ha van rá pénz akkor TBD-t kell venni, egyszerűen így komplett.
Bárcsak kihoznának egy frissített TBD-t! Ezzel az új laminált technológiával és egyenként kalibrálva fantasztikus lenne. Rájöttem, hogy ugyanúgy utálom az AG bevonatot mintha nagyon tükröződne. Az is tönkreteszi a képet, csak máshogyan. Amit mondjuk a gagyi notebook kijelzőkön lehet látni, hogy rátesznek valami nylon fóliát, na az tényleg förtelmes. Csak ugye ott is az van általában, hogy már a kijelző kontrasztja alapból olyan borzalmas, hogy azt mismásolják ezzel a fóliával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat