Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
eddie303
őstag
válasz
proximus #1058 üzenetére
Nekem is volt annó hardver, amit nem szeretett, amint asszem mondtam már, egy alaplapi NCR53C810 SCSI, de amilyen hamar tudtam, megoldottam a helyzetet, vinyócserével IDE-re (Nem volt veszteség, 1987-körül gyártott 5.25 FH-s merevlemezrõl van szó (650 MB) amirõl egy képet belinkeltem mellesleg a ''Vélemények a Cyrix processzorokról'' c. topikban.) Azután semmi bajom nem volt. Nem tudta lekérdezni a vezérlõn levõ cuccokat, s folyton resetelte a vezérlõt. A cifra az volt, hogy utána kaptam egy ugyanilyen chippel szerelt SCSI kártyát, azt már szerette
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #689 üzenetére
Közben találtam UHU linket, ami müködik. Az ftp linknek közvetlenül file-ra kell mutatni, mert csak úgy enged ftp-zni, böngészni nem lehet, Total Commander-rel sem megy semmiféle ftp-zés. Amúgy itt a cégnél 64 bites HP-UX-ot (is) használok, PA-RISC gépeken mennek. Nagyon impozáns a sebességük a 400MHz ellenére, talán az 1.6-os P4-es is tudna úgy szaladni vele.
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #687 üzenetére
Szeretnék komolyabban foglalkozni. Vele. Kaptam a Mandrake-nél ftp linket, de itt a cégnél tüzfal van, gázos: ftp://ftp.linuxforum.hu/mirror/Mandrake/iso/
Nem tudnál esetleg közvetlenül a file-ra mutató linket konvertálni nekem ebbôl? Csak úgy tudnám esetleg letölteni. -
válasz
proximus #623 üzenetére
Tegnap még az Xawtv és MoTV programokkal foglalkoztam.
Érdekes hogy az Xawtv-nek van lirc támogatása, de ha használom akkor nem igazán jól működik, pl. fullscreen-nél nem rakja ki valódi teljes képernyősre a képet. Ezért áttértem az irxevent+Key xxx irányításra, így már jól működik.
Ma szeretném a Kradio-t, XMMS-t estleg Mplayer. -
Aktív témák
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest