Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Aktív témák
- 

botye
tag
Ha már másoknak lehet, akkor nekem is...
OFF
06:00 Good morning... (boot)
06:01 No cigarettes... shit... (kernel panic, no init found)
06:02 Wash... (ext2fsck)
ON
Kis ugrás az időbe... (Majd egyszer folytatom tovább
)
OFF
10:00 Szakképesítő vizsga. Tételbontás. Páciensek kb. 3 kilót fogytak 2 perc alatt...
10:01 Kérdések elolvasása, csendes mosoly, majd harsány röhögés... Páciensek székről való lefolyása... (Akkora mázlijuk van... k...a könnyű... de Ők még nem tudják...)
ON
Ismét kis ugrás... (Kezdek kicsit fáradni
)
OFF
14:00 Írásbeli javítás. Számok, megoldókulcs, pontok természetesen táblázat-kezelgővel...
16:10 cca. 80%-os készenlét, mire a szomszéd lecsapja az irodaház főkapcsolóját... (Persze mentés, az hülyeség ugye...
)
16:11 Szomszéd szóval, kézzel, lábbal, fejjel való fenyítése, közben nőnemű felmenőjének és szakmályának emlegetése, különös tekintettel az állapotára, munkahelyének geológiai elhelyezkedésére és árfolyamára...
19:30 Javítás kész. Nem tudtam kivégezni senkit... Most morcos vagyok... De majd a szóbelin...
ON 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
)