Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Közben én elvoltam MDK 9.2 beta-t telepíteni
Végülis minden jól ment. Kb 20 perc alatt fenn volt az egész, azt is beleszámolva míg kiválogattam, hogy mi kell meg mi nem (mondjuk megint érdekes függőségeket bírt kialakítani: le akartam szedni egy képnézegetőt, erre kiírta, hogy akkor megy a userdrake, mdkonline, drakconfig is
). A gond csak a telíptés vége fele kezdődött, amikor is kiírta, hogy nem találja a nyomtatóhoz szükséges rpm-eket. Én ezt egy vállvonással elintéztem volna, ő viszont nem. Annyira nem, hogy nem is lehetett továbblépni a telepítésben
Mindegy, mivel már csak a egy-lét beállítás volt hátra (azt meg mindegy, hogy első bootnál, vagy telepítés végén csinálom, lelőttem a telepítőt, és reset. Be is bootolt gond nélkül. Hang az simán ment, jólvan mondom, akkor jöhet a net. Beállítom, minden, csatlakozás, rossz jelszó. Na mondom anyád. Kiderült, hogy megint lefelejtettem a @axelero.hu-t a usernévről
(ezt mindig eljátszom
). Beállítom neki a jót, de azt se akarja: még mindig rossz jelszó. Ennyibe is maradtunk
Akkor menjünk tovább: a scanner-emet még mindig nem támogatja a linux (röhej, de a 20 millió HP scannerből 2-3-at nem. Na, nekem sikerült belevásárolnom
). OK, jöhet a következő, a nyomtató. Egész szépen elszórakozunk, egészen addig, amíg a végén elkezd tökörészni, majd 10 perc múlva kiírja, hogy a beállítás nem sikerült (hát ez van). Na most mivel elég érdekesen adta elő eddig is magát (pl. a drakconfig-ot alig tudtam elindítani, végül konsole-ból sikerült), én szépen elmosolyodtam, mondtam neki, hogy akkor lépjünk ki (hhmmm...a gdm nem volt hajlandó leállni, nekem kellett lelőnöm ctrl+alt+del-el). És jöttem át Windows-ba. Egyrészt hogy ezt szépen megírjam, másrészt, hogy menjek letölteni az UHU-t, mert úgyis rég próbáltam 
Szóval eddig ennyi
Mielőtt bárki is elkezdené mondogatni, hogy milyen fos az MDK: jelzem ez még csak beta verzió (még csak nem is rc). Egyedül az a 3 feleslegesen kiírt CD zavar 
Azt azért elárulhatná valaki, hogy minek az UHU-nak 2 CD-snek lennie
Szvsz bőven elég volt az az egy CD is...
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- DXRACER Prince L gamer szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Végülis minden jól ment. Kb 20 perc alatt fenn volt az egész, azt is beleszámolva míg kiválogattam, hogy mi kell meg mi nem (mondjuk megint érdekes függőségeket bírt kialakítani: le akartam szedni egy képnézegetőt, erre kiírta, hogy akkor megy a userdrake, mdkonline, drakconfig is
). A gond csak a telíptés vége fele kezdődött, amikor is kiírta, hogy nem találja a nyomtatóhoz szükséges rpm-eket. Én ezt egy vállvonással elintéztem volna, ő viszont nem. Annyira nem, hogy nem is lehetett továbblépni a telepítésben
). Beállítom neki a jót, de azt se akarja: még mindig rossz jelszó. Ennyibe is maradtunk
Akkor menjünk tovább: a scanner-emet még mindig nem támogatja a linux (röhej, de a 20 millió HP scannerből 2-3-at nem. Na, nekem sikerült belevásárolnom
). OK, jöhet a következő, a nyomtató. Egész szépen elszórakozunk, egészen addig, amíg a végén elkezd tökörészni, majd 10 perc múlva kiírja, hogy a beállítás nem sikerült (hát ez van). Na most mivel elég érdekesen adta elő eddig is magát (pl. a drakconfig-ot alig tudtam elindítani, végül konsole-ból sikerült), én szépen elmosolyodtam, mondtam neki, hogy akkor lépjünk ki (hhmmm...a gdm nem volt hajlandó leállni, nekem kellett lelőnöm ctrl+alt+del-el). És jöttem át Windows-ba. Egyrészt hogy ezt szépen megírjam, másrészt, hogy menjek letölteni az UHU-t, mert úgyis rég próbáltam 

Szvsz bőven elég volt az az egy CD is...