Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
- 

Cathfaern nagyúr Közben én elvoltam MDK 9.2 beta-t telepíteni  Végülis minden jól ment. Kb 20 perc alatt fenn volt az egész, azt is beleszámolva míg kiválogattam, hogy mi kell meg mi nem (mondjuk megint érdekes függőségeket bírt kialakítani: le akartam szedni egy képnézegetőt, erre kiírta, hogy akkor megy a userdrake, mdkonline, drakconfig is Végülis minden jól ment. Kb 20 perc alatt fenn volt az egész, azt is beleszámolva míg kiválogattam, hogy mi kell meg mi nem (mondjuk megint érdekes függőségeket bírt kialakítani: le akartam szedni egy képnézegetőt, erre kiírta, hogy akkor megy a userdrake, mdkonline, drakconfig is ). A gond csak a telíptés vége fele kezdődött, amikor is kiírta, hogy nem találja a nyomtatóhoz szükséges rpm-eket. Én ezt egy vállvonással elintéztem volna, ő viszont nem. Annyira nem, hogy nem is lehetett továbblépni a telepítésben ). A gond csak a telíptés vége fele kezdődött, amikor is kiírta, hogy nem találja a nyomtatóhoz szükséges rpm-eket. Én ezt egy vállvonással elintéztem volna, ő viszont nem. Annyira nem, hogy nem is lehetett továbblépni a telepítésben Mindegy, mivel már csak a egy-lét beállítás volt hátra (azt meg mindegy, hogy első bootnál, vagy telepítés végén csinálom, lelőttem a telepítőt, és reset. Be is bootolt gond nélkül. Hang az simán ment, jólvan mondom, akkor jöhet a net. Beállítom, minden, csatlakozás, rossz jelszó. Na mondom anyád. Kiderült, hogy megint lefelejtettem a @axelero.hu-t a usernévről Mindegy, mivel már csak a egy-lét beállítás volt hátra (azt meg mindegy, hogy első bootnál, vagy telepítés végén csinálom, lelőttem a telepítőt, és reset. Be is bootolt gond nélkül. Hang az simán ment, jólvan mondom, akkor jöhet a net. Beállítom, minden, csatlakozás, rossz jelszó. Na mondom anyád. Kiderült, hogy megint lefelejtettem a @axelero.hu-t a usernévről (ezt mindig eljátszom (ezt mindig eljátszom ). Beállítom neki a jót, de azt se akarja: még mindig rossz jelszó. Ennyibe is maradtunk ). Beállítom neki a jót, de azt se akarja: még mindig rossz jelszó. Ennyibe is maradtunk Akkor menjünk tovább: a scanner-emet még mindig nem támogatja a linux (röhej, de a 20 millió HP scannerből 2-3-at nem. Na, nekem sikerült belevásárolnom Akkor menjünk tovább: a scanner-emet még mindig nem támogatja a linux (röhej, de a 20 millió HP scannerből 2-3-at nem. Na, nekem sikerült belevásárolnom ). OK, jöhet a következő, a nyomtató. Egész szépen elszórakozunk, egészen addig, amíg a végén elkezd tökörészni, majd 10 perc múlva kiírja, hogy a beállítás nem sikerült (hát ez van). Na most mivel elég érdekesen adta elő eddig is magát (pl. a drakconfig-ot alig tudtam elindítani, végül konsole-ból sikerült), én szépen elmosolyodtam, mondtam neki, hogy akkor lépjünk ki (hhmmm...a gdm nem volt hajlandó leállni, nekem kellett lelőnöm ctrl+alt+del-el). És jöttem át Windows-ba. Egyrészt hogy ezt szépen megírjam, másrészt, hogy menjek letölteni az UHU-t, mert úgyis rég próbáltam ). OK, jöhet a következő, a nyomtató. Egész szépen elszórakozunk, egészen addig, amíg a végén elkezd tökörészni, majd 10 perc múlva kiírja, hogy a beállítás nem sikerült (hát ez van). Na most mivel elég érdekesen adta elő eddig is magát (pl. a drakconfig-ot alig tudtam elindítani, végül konsole-ból sikerült), én szépen elmosolyodtam, mondtam neki, hogy akkor lépjünk ki (hhmmm...a gdm nem volt hajlandó leállni, nekem kellett lelőnöm ctrl+alt+del-el). És jöttem át Windows-ba. Egyrészt hogy ezt szépen megírjam, másrészt, hogy menjek letölteni az UHU-t, mert úgyis rég próbáltam 
 Szóval eddig ennyi Mielőtt bárki is elkezdené mondogatni, hogy milyen fos az MDK: jelzem ez még csak beta verzió (még csak nem is rc). Egyedül az a 3 feleslegesen kiírt CD zavar Mielőtt bárki is elkezdené mondogatni, hogy milyen fos az MDK: jelzem ez még csak beta verzió (még csak nem is rc). Egyedül az a 3 feleslegesen kiírt CD zavar 
 Azt azért elárulhatná valaki, hogy minek az UHU-nak 2 CD-snek lennie Szvsz bőven elég volt az az egy CD is... Szvsz bőven elég volt az az egy CD is...
Aktív témák
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Végülis minden jól ment. Kb 20 perc alatt fenn volt az egész, azt is beleszámolva míg kiválogattam, hogy mi kell meg mi nem (mondjuk megint érdekes függőségeket bírt kialakítani: le akartam szedni egy képnézegetőt, erre kiírta, hogy akkor megy a userdrake, mdkonline, drakconfig is
 Végülis minden jól ment. Kb 20 perc alatt fenn volt az egész, azt is beleszámolva míg kiválogattam, hogy mi kell meg mi nem (mondjuk megint érdekes függőségeket bírt kialakítani: le akartam szedni egy képnézegetőt, erre kiírta, hogy akkor megy a userdrake, mdkonline, drakconfig is  ). A gond csak a telíptés vége fele kezdődött, amikor is kiírta, hogy nem találja a nyomtatóhoz szükséges rpm-eket. Én ezt egy vállvonással elintéztem volna, ő viszont nem. Annyira nem, hogy nem is lehetett továbblépni a telepítésben
). A gond csak a telíptés vége fele kezdődött, amikor is kiírta, hogy nem találja a nyomtatóhoz szükséges rpm-eket. Én ezt egy vállvonással elintéztem volna, ő viszont nem. Annyira nem, hogy nem is lehetett továbblépni a telepítésben  ). Beállítom neki a jót, de azt se akarja: még mindig rossz jelszó. Ennyibe is maradtunk
). Beállítom neki a jót, de azt se akarja: még mindig rossz jelszó. Ennyibe is maradtunk  Akkor menjünk tovább: a scanner-emet még mindig nem támogatja a linux (röhej, de a 20 millió HP scannerből 2-3-at nem. Na, nekem sikerült belevásárolnom
 Akkor menjünk tovább: a scanner-emet még mindig nem támogatja a linux (röhej, de a 20 millió HP scannerből 2-3-at nem. Na, nekem sikerült belevásárolnom  ). OK, jöhet a következő, a nyomtató. Egész szépen elszórakozunk, egészen addig, amíg a végén elkezd tökörészni, majd 10 perc múlva kiírja, hogy a beállítás nem sikerült (hát ez van). Na most mivel elég érdekesen adta elő eddig is magát (pl. a drakconfig-ot alig tudtam elindítani, végül konsole-ból sikerült), én szépen elmosolyodtam, mondtam neki, hogy akkor lépjünk ki (hhmmm...a gdm nem volt hajlandó leállni, nekem kellett lelőnöm ctrl+alt+del-el). És jöttem át Windows-ba. Egyrészt hogy ezt szépen megírjam, másrészt, hogy menjek letölteni az UHU-t, mert úgyis rég próbáltam
). OK, jöhet a következő, a nyomtató. Egész szépen elszórakozunk, egészen addig, amíg a végén elkezd tökörészni, majd 10 perc múlva kiírja, hogy a beállítás nem sikerült (hát ez van). Na most mivel elég érdekesen adta elő eddig is magát (pl. a drakconfig-ot alig tudtam elindítani, végül konsole-ból sikerült), én szépen elmosolyodtam, mondtam neki, hogy akkor lépjünk ki (hhmmm...a gdm nem volt hajlandó leállni, nekem kellett lelőnöm ctrl+alt+del-el). És jöttem át Windows-ba. Egyrészt hogy ezt szépen megírjam, másrészt, hogy menjek letölteni az UHU-t, mert úgyis rég próbáltam 

Szvsz bőven elég volt az az egy CD is...
 Szvsz bőven elég volt az az egy CD is...